The War on Men

”Paul Joseph Watson” comments:

My comment in swedish:

#metoo kampagnen som bl.a. har kommit att likaställa män som frågat en kvinna om hennes telefonnummer eller velat bjuda på en drink med våldtäktsmän, har förståligt nog väckt också många negativa reaktioner.

Vad blir resultatet av detta krig som inte bara har omfattat #metoo kampagnen?

Västerländska mäns sista maskulinitet går förlorad.

De män som idag skulle behövas för att forma en front mot våldtäktsmännen, t.ex. Algerier (män) uppvisar en faktor 3000 i överrepresentation när det gäller överfallsvåldtäkter – dömda i perioden 2012-2017 i Sverige, finns inte längre.

Alla kvinnor borde fråga sig om detta krig verkligen var/är så smart?

6 thoughts on “The War on Men

  1. Är det inte märkligt att kvinnor, som klär sig som horor och uppträder som horor, förväntar sig att INTE bli behandlade som horor.

  2. Vi måste komma ihåg vilka vi är, dvs rovdjur från början! Jorden skapades inte på 6 dagar utan kanske det tog flera miljarder år…..Idag vet vi mycket om jorden och utvecklingen av densamma + livets uppkomst! Vi människor tror att vi är skapelsens krona men genom att människan förökar sig värre än råttor tär det på jordens resurser och leder till vår undergång! ATT TYCKA SYND OM OCH KÄNNA MEDLIDANDE är bra egenskaper MEN i början av vår utveckling var det inte något vi hade någon nytta av, tvärtom….! Vissa arter/raser saknar förmåga att TYCKA SYND OM OCH KÄNNA MEDLIDANDE….Inte ett ord om detta i Koranen exempelvis men finns i Bibeln….
    LIVMODERN – Detta att föda sin avkomma i en LIVMODER skedde första gången för c:a 160.000.000 år sedan på jorden, en liten råttliknande varelse var det första djuret som bar barnet skyddat i livmodern och som ammade ”avkomman”. Från detta första djur härstammar vi alla….Idag är människans hela GENOM kartlagt och vi kan se likheterna mellan allt levande, exempelvis dog NEANDERTHALSMÄNNISKAN ut pgra att de saknade en GEN viktig för språklig utveckling/kommunikation!
    ”FEMINISMEN” vill sätta kvinnan i ett högsäte med sexualdriften som maktmedel och man vill krossa den egna manliga befolkningen, dvs sina egna fäder, bröder osv….Det kommer inte att leda till något annat än kaos och att Sverige blir ett muslimskt kalifat med början i Malmö….

    • Propagandakanalen SVT kör nu reportage om Jemen och oj vad SYND det är om dessa…..-men barn skaffar de i rasande fart….trots svält, krig, kaos och elände. SVT är SOCIALDEMOKRATERNAS förlängda arm ständigt beredda att med nya reportage från någon kloak på jorden visa att vi har de så bra så i Sverige…

      • Feministerna o Metoo ”har glömt” det är förbjudet för muslimska kvinnor med P piller samt abort, men det är helt ok för dom vill ha det så.

  3. Fast vissa mödrar anser ju att det är ok att deras döttrar utsätts för sexualbrott bara männen kommer från en annan kultur. De verkar inte heller ha något emot att de utnyttjas på de mest grova sätten.

Kommentera