Stäng

Sverige har förlorat kontrollen över gängen

BROTTSLIGHET. Bara några tiotals mil från Norge finns ett land där 131 människor skjutits till döds de senaste sju åren, rapporterar norska Nettavisen. 

Invandrarna väljer bort svenska värderingar och väljer det liv de ”flytt” från.

Det är en skrämmande bild Aftonbladet har lagt samman i en omfattande översyn:

 • 131 skjutna till döds
 • 520 skadade vid skjutningar

Detta är facit av gängkriget i Sveriges tre största städer under de senaste sju åren. Våldet är brutalt, och mycket av det sker i städer med en stor andel invandrare. En bosnisk åklagare säger att ” Sverige är den största vapenmarknaden på Balkan ”.

– Det här är skrämmande utveckling. Jag hade inte trott på denna extrema utveckling om någon hade berättat det för mig för tio år säger, säger Gunnar Appelgren vid Stockholmspolis.

-Pettersson menar att de som inte fattade för 10, 20 eller 30  år sedan fortfarande inte har fattat. De tror att problemen går att lösa med mer av samma…

29 reaktioner på “Sverige har förlorat kontrollen över gängen

 1. Vi är glada, hälsar regeringen att alla länder varnar för att resa till Sverige beroende på att vi är ännu inte klara med vårt program för total Islamisering

 2. Och de styrande imbecillerna lägger skulden på skötsamma licensinnehavare genom vansinniga vapenlagar.

 3. Nu behövs det rejäla mängder med halalkorv och kaffe med dopp för att vända trenden.
  Men framför allt en lagstiftning som ger möjlighet till utvisning och förverkande av svenskt medborgarskap.
  Men också att vi röstar fram en sverigevänlig regering vid valet 2018 och att vi förvisar Löfven och hans gäng till historieboken.

 4. Nej men kan en tänka, Sveriges styrande har förlorat kontrollen inte bara över gängen utan i stort sett allt de stapplar velande sig framåt.
  Alliansen förlorade makten bara därför att de inte gjorde som de lovat, Sossarna förlorar för att de inte orkade mer.
  Sorgligt nog får vi väl samma sorts svaga regering från 2018 och framåt om inte någon törs kontakta SD, ni kan gott bortse från värdegrund för inget parti har bättre grund eller ideologi än SD.
  Nu måste till en Regering som törs sätta ner båda klackarna, tala klarspråk, ge svenska medborgare och skattebetalare svart på vitt vilka kostnader vi kommer att få om inte något görs.
  Dra ner på förmåner till asylsökande såväl som de anslutande, låt er inte nedslås av tidningarnas fördömande och erkänn att mångkulturförsöket har blivit en flopp för alla parter.
  Låt er inte styras av en medeltida religion som inte har annat mål än att erövra vårt land.

 5. Världens i särklass mest naiva dumskallar till politiker
  är Svenska, att tro att man med Sveriges låt gå politik kan
  göra avkommorna från våldsamma ideologier till snälla
  gossar är bara så naivt att man baxnar.
  Undrar om det finns en enda kriminell invandrare som slagit
  in på den lagliga o skötsamma vägen?

  1. Vad menar du? Menar du på allvar att det skulle vara korkade politiker, som FORTFARANDE, efter 40 år av ökande gängkriminalitet i utanförskapsområden, inte skulle ha begripit vad som är fel i samhället? En kålmask skulle ha förstått! Det finns ingen så obegåvad människa, inräknat personer med mentalt handikapp, som inte har förutsättningar att genomskåda detta bedrägeri.

   Vad det handlar om är politiker – uppbackade av kriminella journalister och dito jurister samt ALLA högre tjänstemän i stats-/kommunalförvaltningar – som MEDVETET går in för att förstöra Sverige. Ingen annan förklaring är rimlig.

   Sedan 50 år regeras Sverige öppet av en samling gangsters, av samma kaliber som de som regerade i Weimarrepubliken (Tyskland efter VK1). Det de är ute efter är att svenskarna – och invandrarna! – skall längta efter diktatur, polisvälde och krigsmakt, precis som tyskarna då gjorde. Vänta bara, så får du se.

   Nej korkskallarna är inte politikerna. Det är det svenska folket, som står för korken mellan öronen. Med pengar, högkonjunkturer, fina bilar och häftiga utlandsresor – som bankeliten mutar dem med – sänker svenskarna gärna sin IQ med sisådär 60 enheter och låtsas som om det regnar.

   Det är på tiden att svenskarna plockar av sig sina skygglappar. Det gäller även de svenskar, som finns på alternativa sajter som Petterssons blogg. Det är nämligen mycket-mycket-mycket värre än vad som framkommer här och annorstädes.

   (Det går långt tillbaka, det har hållit på i minst 200 år. Efter missväxten i mitten på 1800-talet (som bara varade i 3 år!) tömde makteliten Sverige, under loppet av 60 år, på 25-30 % av landets befolkning – >1,3 miljoner människor. De forslades till USA, där de behövdes för att utrota indianerna, stjäla deras land och bemanna de planerade industrierna. Nu är det vår tur att ledas till slaktbänken, slaktarna har redan anlänt.)

   Sverige är numera bortom all räddning. Svenskarna har lurat sig själva för länge. Det svenska folket består idag av förvuxna småbarn, helt utan sisu, så det finns inga möjligheter längre att organisera ett motstånd. Landet styrs ju dessutom av landsförrädare på varenda högre post. Dessa gangsters mål är att förstöra Sverige för gott och skingra svenskarna över hela världen, de som inte klamrar sig fast och låter sig förslavas.

   Diktaturen planeras nu – polis och militär kommer att sättas in för att kväsa smågangsterväldet i utanförskapsområdena, om vilket Sverigedemokrater och t.o.m. statsministern redan har börjat prata. Sedan kommer Sverige att ge upp sin självständighet och för alltid överlämna landet till det AngloAmerikanska imperiet (=medlemskap i NATO).

   Privilegierna till invandrarna kommer att fortsätta och förtrycket av svenskarna att trappas upp, enligt samma mönster som skedde i USA på 1700- och 1800-talet. Sedan är folkmordet på svenskarna snart avklarat – indianerna var många gånger fler, dessutom stridbara, så där tog slakten ett par hundra år.

   Strålande tider, härliga tider, inte sant? Men allt det här är naturligtvis bara en fantasifull konspirationsteori, helt utan verklighetsgrund, eller hur? Sånt händer ju bara indianer, aboriginer, tibetaner, araber och afrikaner. Ingen kan väl vara så elak att han ger sig på snälla och menlösa svenskar, heller. Nej, hu då – det tror vi inte på…

   1. Mycket bra! Jag må vara för gammal och har därmed enligt dagens svenska norm, fel värdegrund.
    Men obotlig optimist och tror att fjällen skall falla från väljarnas ögon och att vi efter valet i höst får en Regering värd namnet.
    Sverige har tidigare varit illa ute, men rest sig och för mina och andras efterföljande generationer hoppas jag det sker igen.
    Ett Kalifat Absurdistan vill ingen uppleva, jag vet jag har levt i liknande länder.

   2. Det kallas nwo och myntades efter 2ww av dom vinnande nationerna tillsamman med judarna.
    Politiker går på bildberger möten och får lära sig den nya världsordningen.Media ägt av judar skrämmer folk och låter dom veta vad som är rätt och fel i den nya världen.

   3. Ja, det är kvalificerat VANSINNE att gå med i NATO så länge vi är med i EU och massinvandingen fortsätter samt de nödvändiga repatrieringarna av ca 50 000/år inte är slutförda.
    Efter det är det ”bara” dumt.

 6. DET ÄR INTE BABBARNAS FEL – DET ÄR DITT FEL
  Du och dom ofödda och ej ännu påtänkta har gjort fel och babbarna har gjort rätt.
  Nu vänder vi trenden.
  Nu får det vara slut på babbevåldet (som inte är deras fel, utan ditt) Inför:
  Högre EU-avgift, mer förturer, tusentals snabbspår, mer demonstrationer mot rasism, genusutbildning och färre läxor, mer ensamkommande gubbar. Bara ”kvinnliga” politiker med rosafärgat hår som är arga och bittra men som har rätt genus-stuk.
  Mer lärarutbildningar och ett starkt fokus på forskning inom det seriösa ämnet svensk pedagogik och utbildningsvetenskap.
  Obligatoriska ”universitetsstudier” på Södertörn till alla svenskar!
  50-årig mandatperiod för Löfven osv.

 7. Aftonbladet som tidigare nästan alltid bara skrivit positivt om asylinvandringen av mohammedaner.
  Nu plötsligt låter det annorlunda, klart har de ljugit medvetet sedan decennier men nu gick det tydligen inte längre.

  1. Ja Ulli, extremt lätt att genomskåda. Så fungerar fegisen och kraken, vänder kappan efter vinden.

   Stackarna vill nog behålla jobbet eftersom det skulle vara svårt för dem att få nya. Vem vill anställa en fegis?

   1. Ja det skulle vara en syn för sägen att se Anders Lindberg traska in på arbetsförmedlingen med sitt solkiga CV och söka jobb, tror inte ens att Frälsnings armen hade velat ha typen
    som Böss skramlare?

   1. Ja till exempel kan dom sparka den typen all Världens väg vid valet 2018. Men oavsett det, som sosse har han försett sig med förmåner så att det räcker hans livstid, en av dom saker som Sossarna varit bäst på.

 8. Miljödårarna vill ha helt ”öppna gränser” , de har tvingat S att ge amnesti till Afghanerna och den senaste nyheten var fri invandringen för anhöriga som ska komma till Costa Gratis för livstidsförsörjning på bidrag! Deras motiv är att de röstar på S + V + Miljödårarna, i Malmö 90% i vissa områden….
  Tyvärr är det bara början vi ser på klan-och gängkriminaliteten, det kommer att bli mycket värre….

 9. Detta land som ska vara så ”gott” och ”humanitärt”. Varför har det blivit så våldsamt, konfliktfyllt och ogint? Det är ju rena rama motsatsen mot den bild landets ”godhetsarbetare” vill sprida globalt.

  1. Rensa! Men samtidigt : ta DNA på alla för att få fram vilka som har fler identiteter, kolla ID-handlingar och sätt folk i förvar(obs. ej att anse som fängelse eller häkte) till dess att kollen med ID och DNA är färdig. Kolla också ev. skattebrott och andra ekonomiska aktiviteter.
   Kolla också tveksamma resultat mot Interpol och andra polismyndigheter. Kolla också upp ev. terrorister som gömmer sig.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: