Stäng

Fem invandrare döms till långa straff för flera mord

BROTTSLIGHET. Solna tingsrätt dömer fem personer för morden i Hallonbergen, norr om Stockholm.

Tre av dem döms för mordet på en 25-årig man i ett garage nära Hallonbergens centrum i januari förra året. När han skjutsades i bil mot sjukhuset prejade gärningsmännen bilen och från mycket kort avstånd öppnade de på nytt eld mot honom. 25-åringen träffades av flera skott, bland annat i huvudet.

Den 22-årige huvudmannen, Fouad Saleh, får livstids fängelse. Förutom 22-åringen döms två män till 12 respektive 10 års fängelse för mordet på 25-Solna tingsrätt dömer fem personer för morden i Hallonbergen, norr om Stockholm. Tre av dem döms för mordet på en 25-årig man i ett garage nära Hallonbergens centrum i januari förra året. När han skjutsades i bil mot sjukhuset prejade gärningsmännen bilen och från mycket kort avstånd öppnade de på nytt eld mot honom. 25-åringen träffades av flera skott, bland annat i huvudet.

Tingsrätten dömer också tre män, inklusive Saleh, för dubbelmordet på ett par boende i närheten av garaget. En av de nu dömda männen får 14 års fängelse. Den tredje mannen, som var 16 år vid mordtillfället, döms till sluten ungdomsvård i tre år.

Mannen hade lämnat uppgifter om det första mordet till polisen och åklagarna menar att gärningsmännen ville tysta honom. Paret attackerades med kniv i och utanför sitt hem sex veckor efter det första mordet.

Tre åtalade män frias från mordmisstankar då tingsrätten finner att åklagaren inte kunnat bevisa att de var inblandade i morden…

Fouad Saleh, 22, dömd till livstids fängelse för mordet vid sjukhuset och dubbelmordet i Hallonbergen liksom grovt övergrepp i rättssak och grovt vapenbrott. Har erkänt att han dödade paret i Hallonbergen men hävdar att röster i huvudet styrde honom.

Mikael Chamoun, 23, dömd till 14 års fängelse för mord och medhjälp till mord i Hallonbergen den 7 mars. Friades från mordet den 22 januari vid sjukhuset. Nekar till alla anklagelser och säger att han skulle bli ”mycket arg” om han döms. Också åtalad för grovt övergrepp i rättssak, synnerligen grovt vapenbrott med mera, men friad på de åtalspunkterna.

Adam Boto, 17, dömd till sluten ungdomsvård i tre år för mord i Hallonbergen, grovt vållande till annans död i samma fall och narkotikabrott. Frikänd för grovt övergrepp i rättssak.

Munir Nooraldin, 20, dömd till tio års fängelse för mordet vid Karolinska universitetssjukhuset. Frikänd för synnerligen grovt vapenbrott och narkotikabrott.

Amir Jabbari Taklar, 21, dömd till 12 års fängelse för mordet vid Karolinska universitetssjukhuset och grovt vapenbrott. Frikänd för misshandel och synnerligen grovt vapenbrott.

Åtta personer åtalades, tre friades eller dömdes för mindre brott. Även dessa tre har namn som visar att de hör hemma Långtbortistan.

 • Åtta advokater får ersättning med i runda slängar tio miljoner tillsammans och det är i Tingsrätten. Vi kan räkna med överklagan.
 • Fänhelskostnaderna för herrarna bli grovt räknat 60 miljoner.
 • Domare, nämndemän, poliser, vakter, bortkastad skolgång, med mera plus allt mänskligt lidande.
 • Pettersson gissar på c:a 25 miljoner i kostnader per styck för dessa herrar under en livstid.
 • Det ovanliga med detta fall är att de dömda inte verkar ha ägnat sig åt någon grövre brottslighet tidigare. De har i varje fall inte åkt fast för något sådant.

Dom B-1006-17

-Pettersson säger att detta är resultatet från invandringen för runt 20 år sedan, samtliga är svenska medborgare och har haft chansen att gå i skola, utbilda sig, skaffa sig jobb och framtid men de valde att bli kriminella av lättja…

Det kommer att bli ännu bättre när vi ser resultatet av dagens invandring…

30 reaktioner på “Fem invandrare döms till långa straff för flera mord

 1. Frågan är när de ”skyddsökande” spränger rekordet,Ö V E R 100 % av fångarna i Absurdistans lyxfängelser….
  I natt hittades en mördad i Kristianstad,i förmiddags en i Göteborg och i går eftermiddag en i Helsingborg.Utgår vi från att samtliga döda utgör importer,eller knarkare ger detta minus i BNP !
  Sedan finns ju en mängd ”stickskadade” och numera även ”huggskadade”.
  En av orsakerna till att vårdenheterna går på knä,samt inhemska får ställa sig i kö i väntan på operation….om nu inte döden hinner före ?

  1. Vi har en flat regering som konsekvent vägrar att instifta om att medborgarskap kan återkallas.
   Då hade det även kunnat yrkas på utv.

 2. Öronen fäster i nivå under ögonen. Återigen samma avsteg i fosterutvecklingen. Anatomiskt tydlig detalj som kan kopplas tidsmässigt till en mental utveckling som tenderar att visa våldsamt agerande.

  1. Som gammal erfaren frenolog kan jag bara instämma i din slutsats. Det råder ett mycket starkt samband, så som Hönsmamman påpekar.

   Egenskaperna som kännetecknar dumhet finner vi hos skit-statsministern.

 3. Jag har skrivet det innan, men de tåls att skrivas igen. Dessa pojkar har säkert gjort mycket innan detta. Hade man haft Three Strikes så hade man inte haft detta problem, inte dessa kostnader och de hade suttit inne på vad jag tycker livstid, gärna outsourcat tjänsten till ex Ryssland eller Pakistan som har ”riktiga straff” att tillämpa.

 4. Otroligt nog *håll i er nu* så skriver faktiskt Expressen ut namnen och med bild på ”pensionsräddarna” som mördade i Sumpan.

  Fouad Saleh (som fick ”livstid”, antagligen är han ute om 8 år…) visas med ett stort flin och med båda långfingrarna sträckta mot fotografen.

  Även Aftonblaskan har namn och bild på Fouad Saleh, men de andra nämns bara.

  Vågar man hoppas på lite ljus i PK-media-mörkret?

  1. Fast SVT törs fortfarande inte visa varesig namn eller bild.
   De har rubriken: ”Här är de unga männen som låg bakom morden i Hallonbergen” men, där rä det stopp.

   SVT själva skriver:
   ”SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. ”

   Det var alltså inte ”relevant” att visa dessa j-a mördare?!

   1. SVT är helkörda då det gäller opartiskhet. Vänsterslödder från tak till källaren.

  2. Man undrar ju varför det skrivs att dom får hårda straff?
   Det finns inga hårda straff i Absurdistan, om man inte räknar 8-10 år som hårt
   I dag sker så många mord om dagen så jag undrar om det inte är dags att införa dödsstraff i Sverige.

 5. Fouad Saleh sa att han styrdes av röster, vilket mycket väl kan vara sant, för många ggr går det lätt att konstatera att de är ”demoniserade” och inte längre har några mänskliga kännetecken kvar. Jag tänker också på de afrikaner som filmas nakna på europeiska gator med ett djuriskt beteende och läten.

  Problemet med dessa ”demoner” är att de aldrig dör, utan hoppar bara till nästa ”värd” och bara för att de inte är synliga betyder inte att de inte finns, men dess effekter är väl synliga, precis som elektricitet och gravitation.

  Därför är det fullständigt vansinnigt att utan urskiljning släppa in vem som helst i landet, för vem släpper in en galen hund i sitt hus, speciellt när man har småbarn sittande på golvet?!

 6. Barbariska straff som rådbråkning och garottering fyllde nog sina behov, förr i tiden när sån här ondska härjade.
  Jag tycker att man kunde ställa de här varelserna på en snurrande slipskiva och låta dem långsamt förtäras.

 7. Jag har skrivit det förut men jag skriver det igen , Sverige skulle ha ett avtal med Ryssland som mot ett vederlag tar och huserar dessa fångar på livstid , och då menar jag livstid inte som det är nu att man får straffrabatt utan är det livstid så är det , det som gäller . Troligen skulle den hånflinande och fingerpekande pajasen sätta skrattet i halsen om han då fick reda på vad som väntar på honom . Antagligen vore en dylik fängelsetransport vara klart avskräckande för många mördaraspiranter . Samtidigt vore det en stor besparing för samhället , för kostnaden för oss att hantera dessa individer överstiger nog vad det skulle kosta på andra sidan gränsen .

 8. Stefan Löven och SOCIALDEMOKRATERNAS PARTISTYRELSE yrar om ”nazism” och ”rasism” men de står för vår tids värsta ONDSKA. Den okontrollerade massinvandringen av unga män vi inte vet någonting om!

 9. På tal om PK-pressen,har dessa nu verkligen målat in sig i ett hörn…
  På min startsida finns nu en nyhet som verkligen är komisk.
  En ”man angreps av en annan ”man”,när han skulle avhämta sitt beslagtagna fordon !!! Ofta hade de gjort sig en egen tjänst,om de sålde sina alster utan trycksvarta och med enbart vita sidor.
  Dessa uttryck har nu dagligen blivit lika vanliga,som ”en svensk” när det gäller för PK ,att förtiga det hela rör sig om de omsvärmade nybyggarna…
  I min yngre dagar,brukade man kalla sådana för ”fårskallar” !

 10. Jag noterar för övrigt att Horner-priset delats ut till en SVT-medarbetare.

  De som står bakom detta pris är bl.a……..: SVT!

  Men, det berättar de inte.

  Snacka om att klappa sig själv på axeln….

  1. Jag förmodar att denna kommentar handlar om metoo.
   Om man ser på vilka som ät med i metoo rörelsen så är det mest unga kvinnor. Se på dagens unga kvinnor så är säkert 80% av dom missnöjda med hur dom är skapta och måste därför göra om sig på ett eller annat sätt, allt för att behaga mannen.
   När sedan mannen blir behagad så anmäler kvinnan honom för SEXUELLT OFREDANDE.
   När gud skapade människan så gjorde han precis tvärs emot hur man idag brukar att göra.Först skapade han det perfecta och sedan gjorde han en kladd, Alltså först skapade han mannen sedan gjorde han kvinnan.
   Missförstå mig inte nu för jag har ingenting emot kvinnor. Det är bara så att hon är ju hela tiden missnöjd med hur hon är skapt.

   1. Grune :
    Jag riktade mig egentligen inte till någon särskild sorts kvinnor, dock så är bottenlöst besviken på de kvinnor som lallar runt med ”ensamkommande”, ”refugees welcome” och annat banalt.
    Nu tillhör jag inte de yngre kvinnorna , de som jag träffar är medelålders och äldre.
    Min dotter kan berätta om hur besviken hon är på de yngre kvinnorna, de bryr sig NOLL.
    Mitt hopp står till de födda kring år 20000, i Nordamerika så blir alltfler konservativa.

 11. Och SVT tiger totalt om bakgrunden på dessa pensionsräddare.
  Är någon förvånad?

  Det anses förmodligen ”inte relevant” att tala om det.

  Hade det däremot varit genuina svenskar, så hade de hängts ut med namn och bild. Redan innan de blivit dömda….
  (särskilt om de haft någon koppling till en högerorgansation)

 12. När aporna börjar avrätta folk för minsta lilla så borde straffet bli…
  Vad sägs om att man får 2 val, aktiv dödshjälp eller livstids utvisning.

 13. Livstidsstraff? I Sverige är ett liv uppenbart lite värt, då längden på ett livstidsstraff är uppenbart kortare än så … Logiskt sett, så skall den dömde dö i fängelse, men det sker inte. Ett resultat av vänsterns språkrevisionism.

  1. I Sverige blir ingen kriminell äldre än sin ålder + 8-10 år.
   Är han 25 när han döms till livstids fängelse så är han död när han fyller 35

Kommentera

%d bloggare gillar detta: