Stäng

Polis användes i S-kampanj utan att bli tillfrågad

INRIKES. Ett foto på polisen Daniel Jerrevik användes av Socialdemokraterna i en kampanj på Facebook utan att han tillfrågades, skriver DN.

Jerrevik hade gått med på att bli fotograferad när han var i tjänst under ett ministermöte, men säger att han inte fick veta att bilden skulle användas på det sättet.

– Budskapet är naturligtvis bra, men det är synd att man som person ska kopplas till ett parti. Det är inte meningen med polisen, säger han till DN som använder betalvägg och tidningen.

Socialdemokraternas biträdande kommunikationschef Juan-Pablo Roa beklagar att de varit otydliga med hur bilden skulle användas och säger att man ska se över sina rutiner.

-Pettersson vill naturligtvis inte sprida falsk reklam och har hittat bilden på Daniel Jerrevik korrigerad…

18 reaktioner på “Polis användes i S-kampanj utan att bli tillfrågad

 1. Men polisen brukar aldrig fråga arresterade ens om de vill ha advokat eller har rätt vara tysta. Det krävs i USA, och kallas miranda.
  Här:
  You got the right to remain socialdemokrat!

  1. Får rikspolischefen, Bangkok – snubben, ha uniform utan att vara polis, får väl andra skådespelare ha det med!

 2. Glöm aldrig att Mona var i Vivalla och visade somalierna hur dom skulle rösta. Naturligtvis på S. men det uppdagades blev omval. Om alla svenskar vill ha detta kaos i fortsättningen skall ni rösta på S.Eller om vi skall återuprätta Ett muslimskt fritt Sverige För oss Svenskar. SD SD SD..enda lösningen………….

 3. Daniel Jerrevik säger…………………

  – ”Budskapet är naturligtvis bra, men det är synd att man som person ska kopplas till ett parti”.

  Tänk om alla fackligt anslutna genom LO, kunde säga så. Då kanske vi skulle kunna få ett trovärdigt fack-Sverige, för alla arbetare.

  1. Ännu en Socialdemokrat uppköpt av finansmaffian (Shibstedts = Wall Street- Goldmann Sachs m.fl.).
   ”Director of public policy” är hennes nya titel = ”Direktör för allmän ordning” enligt Google Translate; https://translate.google.se/m/translate?hl=sv#en/sv/Policy . Som en titel hämtad från det gamla Sovjet. Håller något liknande NKVD på att återuppbyggas i Sverige?
   Mycket oroväckande!

 4. Tyvärr kan inte Feministregeringen tvinga alla att bli ZZåZZar (än från födseln) men ”vi jobbar på det enligt modell Nordkorea, som har ett bra fungerande system”

  1. Billy B:
   Dessa ovan tillhör bland dina bästa,bland alla dina fina urval….
   🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

   1. Hoppas nu bara ”Mia” och ”Ali” ser att det finns åtminstone två ytterligare,som har er inställning i Petterssons krets.
    Mia speciellt påstår ju ofta,att vi alla som läser bloggen bara har ”en enda uppfattning” !

  2. Svetsarmongot köper röster tillsammans med Miljödårarna utser de SKITHÅLSLÄNDER till asylländer och vi får den skit som kommer till gränsen utan pass och ID och söker asyl….
   Såklart de tackar med att rösta på SOCIALDEMOKRATERNA!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: