13-åring kallar kvinna för hora på tåget


INVANDRING. -Pettersson är övertygad om att det är kultur och uppfostran i den kulturen. Beter man sig dumt och blir tillsagd ska man försvara sig, i stället för att be om ursäkt. Och Kafira, det vill säga icke-muslimsk kvinna förtjänar bara förakt och glöm inte att ni kan bli anmälda för rasist om ni talar om för de små stöddiga nysvenskarna att de inte kan uppföra sig… 

Walla, vi anmäler det där, walla vi anmäler dig…


19 responses to “13-åring kallar kvinna för hora på tåget

 • Fu allah

  Har inte lust åka t-bana överallt dessa jävla s-skallar med korkade fientliga blickar har du nån gång träffat nån trevlig sån?

  Gilla

  • Sixten

   Nej.
   Sen vill jag inte ha med dem att göra i vilket fall som helst.
   Tycker det är bara enkel biljett hem som ska gälla, inget annat.

   Gilla

 • Bhoman

  Denna avart av mänskligheten har blivit uppfostrad av odugliga föräldrar och dess vidriga släkt , 87% av Sveriges befolkning nämligen de hjärndöda får känna dess riktiga ansikte , rätt åt er vänsterrasister .

  Gilla

 • Gringo

  De har inte samma normer och värderingar som oss,de vill inte ha de, de försöker inte ens att få det, svårare än så är det inte. De bryr sig inte ett skit om vår kultur eller seder.

  Gilla

 • Niclas

  Det var helt rätt gjort, unga jävla snorvalpar behöver sig ett par örfilar för att lära sig att respekt även något man visar och inte bara kräver

  Gilla

 • Joy

  När jag kom ut i stora världen från en auktoritär bakgrund var fri fostran, låtgå-fostran vanligt. En psykolog vi hade på en utbildning var lagom glad åt den attityden och berättade en historia, sann eller inte, men sedelärande.

  En mamma satt på bussen med sin son. Denne sparkade på en mans bandage, han hade brutit benet. Mamman brydde sig inte om att säga till, trots att omgivningen reagerade. Hon svarade bara, min son är fritt uppfostrad.
  En ung kvinna reste sig för att gå av, och böjde sig ner och spottade mamman i ansiktet och sa, jag är också fritt uppfostrad.

  Gilla

 • centurion

  Svenskarna är förmodligen det mest naiva, konflikträdda, lydiga och kuvade folket i världen. Det är verkligen på tiden att agera som mannen i filmen. Och helst göra slut på snorungarnas ¨bekymmer¨. Endast vi, kan göra skillnad, när det s.k. etablissemanget sviker. Vi får icke vika ner oss, även om det kan få efterverkningar. Gör din Plikt !!!

  Gilla

 • Anders

  Jag råkade ut för en sådan kaxig kille i ungefär samma ålder.
  Jag va väldigt nära att slå han på truten.

  Gilla

 • Lena

  Om detta mot förmodan hade skett på 50 -talet och början av 60-talet så hade alla i vagnen krävt att drullen skulle lämna vagnen, vid nästa station.
  Civilkurage behövs och skall visas !

  Gilla

 • Lena

  Vilka vidriga svin!

  Gilla

 • Jhons

  Säkert en av Löfvens anställda. Hans mål tycks ju vara att på alla sätt förnedra och till sist utplåna sitt eget folk. Men säg negerboll får du se vad som händer.

  Gilla

 • age

  Vi har ju fått vad vi förtjänar,
  – eller snarare vad ”vi” röstade för!

  ”Massan har alltid rätt”!
  D.v.s. detta är det nya Sverige, som 87% av röstberättigade
  ville att vi skulle ha.

  Nu snart ska svenska poliskåren bytas ut mpt muslimer också!
  Rikspolischef, Eliasson har ju gått ut i pressen och begärt in utlåtande
  från muslimerna på ARABISKA,
  hur ”svenska poliskåren ska se ut NU OCH I FRAMTIDEN”!

  Helt otroligt, skrämmande och landsförräderi!

  Visserligen är det bra att alla svenska poliser kommer ut i näringslivet
  för de är världens bästa chefer (jag vet!).

  Men det är ändå synd att vårt fosterland går i graven med en muslimsk poliskår! Tänk dig ett böterföreläggande för fortkörning på arabiska!

  Ska vi polisanmäla Erlandsson för landsförräderi?

  Gilla

 • Lokalinvånare

  Så jävla skönt att se att någon äntligen reagerar! Den lilla brushan ser ju helt chockad ut. 🙂 ”nämen vafan så där får ju bara vi göra”

  Gilla

 • ossie

  Sådana små vidriga blatteäckel borde slängas av tåget bums och sen slängas ut ur detta land.

  Gilla

 • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

  Ser inslaget och tyvärr anser de politiskt korrekta att den svenska mannen som ingriper mot den 13 åriga muslimen passerar en gräns när han knuffar honom. Jag anser att NÖDVÄRNSRÄTTEN dock är tillämplig här men är inte säkert, man kan då göra ett s.k. ”enmansgripande” och gripa och slänga av den 13 åriga MUSLIMEN från tåget.
  I Sverige ska man alltid göra allt rätt annars kommer ”rasiststämpeln” fram och AFA slöddret skriker sig hesa. Man kan ringa 112 eller vakter men de kan vara invandrat slödder de också och ställa sig på den lilla muslim horans sida….
  87:an har fått vad de beställt av Socialdemokraterna + V + MILJÖDÅRARNA……
  Tyvärr kommer det bara att bli värre och värre för någon gräns hur mycket skit Stefan Löven vill ta emot från skithålsländer finns inte!

  Med vänlig hälsning Kurt Kodstedt (påhittat namn)

  Gilla

  • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

   FLATA svenska måste lära sig att sätta ner bägge benen mycket hårdare och bestämdare annars blir deras flathet och ryggradslöshet deras undergång! Kvinnorna borde ha tagit tag i 13 åringen hår och öron och slitet ner honom på golvet och sparkat honom hårt i ryggen av tåget…!!!

   Gilla

  • SasjaL

   Nödvärnsrätten är ett tomt skal och renderar idag hårdare straff än för utövaren …

   Gilla

 • Kurt

  Underbart en riktig man!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: