Valen och demokratin


DEMOKRATI. Inför valen 2010 och 2014 kritiserats Sverigedemokraterna för att vara nazister, fascister, främlingsfientliga, islamofober och mycket annat. SD kritiserades för att deras budgetförslag var drömmar som inte var förankrade i verkligheten. Varenda Sverigedemokrat som gjorde ett misstag hängdes ut på löpsedlar med namn och bild. Kort sagt, etablissemanget gjorde allt för att SD skulle få så få röster som möjligt i valen. 

Den taktiken misslyckades.

-Nu undrar Pettersson om PK-etablissemanget inte försöker med en annan taktik. De försöker tysta SD genom att rapportera så lite som möjligt om SD. De försöker tysta SD:s sympatisörer på sociala medier och på alla platser de kan.

Nåväl, de får försöka. Det största hotet mot Sverige är varken de etablerade eller de alternativa. Det största hotet mot Sverige är Svennebanans oförmåga att ta till sig vad som händer i vårt land och att demonstrera, protestera och i slutändan rösta bort eländet.

Även svagbegåvade borde ha sett att den stora skillnaden mellan Sverigedemokraterna och de andra partierna är att SD föreslår åtgärder innan saker totalt spårar ur och de etablerade partierna föreslår samma sak som SD när deras egen politik har kraschat och det är mycket svårare och dyrare att åtgärda…


12 responses to “Valen och demokratin

 • verklighetochsanning

  SNÄLLISTER VAKNA. På engelska the DOGOODIES.

  Gilla

 • Nisse

  Tror att alla i 7klövern vet att det är SD som tar över till sist om vi skall återställa ordningen och visa babbarna som bestämmer……….

  Gilla

 • fornuftist

  Jag tror att ni gravt underskattar hur svagbegåvade eller fega det svenska folket verkligen är.

  Gilla

  • Tomas

   Verkligen..Se bara på reklamkampanjen ”coolest monkey”. Det måste minst varit 20 personer inblandade i en sån reklamkampanj. Och ingen, ingen hade hjärnkapacitet att stoppa kampanjen.

   Gilla

 • Grune

  Vi får verkligen hoppa att det svenska folket har vaknat innan valet och tackat nej till de sömntabletter son 7-klöver erbjuder.
  Det finns bara ett demokratisk parti i Sverige och det är SD. Den som påstår något annat ljuger.

  Gilla

 • Gus

  Nederlagstippade Trump blev vald till Amerikas president. Jag är övertygad om Jimmie har samma möjlighet i september. Sanningen segrar !

  Gilla

 • Carl ekström

  Tror att allt kommer bli mycket värre i vårt land.
  Svensken är messig därför kommer muslimerna ta över mer och mer.Finns ingen handlingskraft hos våra politiker heller.Framtiden ser inte ljus ut.

  Gilla

 • Nisse

  Jag drog för 18 år sedan då det redan var tydligt att vi hade en majoritet för att ”uppfostra folket” samt att ta ut 55% skatt på sista hundringen. När meritsamhället byttes mot ett rättighetssamhälle byggt på identitet var det dags att dra. Alla människor är lika tills dess att de inte anser sig lika och det är vad identitetsmänniskorna gör. Tack vare det har Sverige gått miste om 10 tals miljoner skatt som jag har betalat på annat ställe…..
  Lycka till!

  Gillad av 1 person

 • Mr Jordan

  7-klöverns uppvisade duglighet kan knappast imponera på fler än ett absolut fåtal. Planen att fortsatt stänga ute SD verkar fungera men hur länge till? Den stora, primära planen kanske är att trötta ut väljarna fullständigt? Att väsentligt öka antalet soffliggare och det så pass mycket att ingen till slut bryr sig när all makt lämnar Sverige för gott. Med tanke på de senaste valen, så kan det mycket väl bli tal om ytterligare en rejäl underskattning till förmån för SD. Vi får hoppas att svenska folket har vaknat på rätt sida på valdagen, det är fullkomligt avgörande för Sveriges framtid.

  Gilla

 • Lena

  När skeppet har gått på grund och sprungit läck så ………………
  https://pbs.twimg.com/media/DTw6Cy8X4AAWg1h.jpg:large

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: