Opartiska SVT använder kampsånger för att öka invandringen

INVANDRING. Ingen, allra minst SVT, verkar diskutera det faktum att Sverige i åratal har släppt in människor utan id- och ålderskontroller, trots att lagen och FN:s flyktingkonvention säger att det är den asylsökande som ska bevisa sin identitet och bakgrund. 

Socialsekreteraren Sanna Sydoff beklagar sig över att Migrationsverket inte längre lyssnar på hennes bedömningar utan att reflektera på varför.

För tredje gången på mindre än ett halvår använder SVT känslosam musik och kampsånger när de rapporterar om migration och SVT påstår att de är opartiska i allmänhetens tjänst.

13 thoughts on “Opartiska SVT använder kampsånger för att öka invandringen

 1. Det är i alla fall VALÅR NU! DET ÄR NU DET GÄLLER!!! PÅ ALLA PLAN!!! OCH MED ALLA GODA KRAFTER!!! lnte BARA SD, även om de är en väsentlig del för oss sunda människor, som tror på ett bättre Sverige. ETT NAV, ungefär som arbetarrörelsen är för sossarna, men inte är sossarna till fullo och helt.

 2. Praktexemplet på vänsterpropaganda kan vi höra när den där rödhaken,
  Täppas Fogelberg har Ring P 1.
  Han avbryter, skändar, byter ämne och t.o.m. stänger av om inringaren inte har ett “rött” budskap.

  Jag har tipsat SR om att sätta den där rödhaken på en lämpligare uppgift,
  t.ex. sortera post (lagom svårt jobb med svag syn).
  Skulle vara bra om fler hjälpte till att få bort honom från det, f.ö. ganska trevliga programmet.

 3. Det dog några stycken då de försökte klättra över staketet. En bil med fyra stycken körde igenom tullen och skadade två poliser-Ceuta och Melilla. Det har kommit in 1500 genom gränsen i år, de tar sig igenom med våld och bråk. I Cadiz fick man rädda en båt med ett hundratal, de var i god kondition enligt TV nyheterna, de ska nu utredas. På den tyska radion redovisade man hur många som hade flyktingstatus, inte många. I Sverige sjunger man kampsånger som befolkningen får betala

 4. Helt absurt att utnyttja svenska barn i den djävulska massinvandringspropagandan och gigantiska folutbytet som pågår,det är grov barnmisshandel att psykiskt tortera och hjärntvätta barnen att bry sig mer om ljugande vuxna främlingar från Afghanistan som låtsas vara barn
  och kräver ett lyxigt bekvämt gratisliv i Sverige än att stärka barnen och lära dem sina lagliga rättigheter i deras enda hemland,Sverige.Vad svenska staten gör mot våras alla barn är så sataniskt otäckt för de påtvingar barnen att värdera ljugande främlingar från tredje världen högre än dem själva och deras familjer som är svenska medborgare sedan generationer och inte har någon annanstans att fly eller söka hjälp när den dagen kommer.Svenska barn lärs av den kriminella socialiststaten att de är värda noll och skall villigt och glatt skänka bort sina liv,sina pengar ,ägodelar och sitt enda hemland till all världens bedragare och kriminella.Skolan fördummar barnen då ingen adekvat kunskap lärs ut sedan decennier.Föräldrar måste vakna upp nu och kliva ur sin egobubbla och tillsammans med sina barn lära sig våra lagstadgade rättigheter och kräva dessa och vägra underkasta sig statens alla repressioner,förtryck,negativ särbehandling som andra klassens medborgare.För er som ännu inte bekantat er med Yuri Bezmenov,fd sovjetisk Kgb propagandaexpert så uppmanar jag er att lyssna och titta på de videos som finns med honom.Allt stämmer exakt som han då på 80 talet undervisade om och varnade för,Subversion.Förfallet är totalt idag i Sverige men också i andra västerländska länder för pga att den Lenin Marxistiska/kulturmarxistiska statliga/systemmedia hjärntvätten av folket har tillåtits operera massivt och helt ostört och därför lyckats långt över förväntan bra.Svenska staten/ statsmedia har även långt tillbaka lärt av Hitler och nazismens propagandaminister Goebbels att hjärntvätta barn redan när de är mycket små.Hitler sa till tyska folket; Ge mig era barn och jag kommer förändra nationen på 10 år,vilket han också gjorde.Samma metoder används här mycket effektivt,vilket är oerhört skrämmande och förödande.

  • Adolf Hitler hade makten i c:a 12 år och lyckades hjärntvätta tyskarna till lydiga robotar, SOCIALDEMOKRATERNA har suttit vid makten i långa perioder i c:a SEXTIO ÅR så hjärntvätten är TOTAL. SVT är ett statskontrollerad propagandaorgan för hjälpklass LÖVEN….DE TAR IN SKITFOLK SOM RÖSTAR PÅ DEM!!!
   Ditt inlägg är mycket bra skrivit, 10 poäng av 10!!

 5. Såg detta igår och undrade.
  Vad fåglarna har “Välkommen hem ” att göra på ett luciafirande.
  De behövde överhuvudtaget inte ha haft med detta.
  SVT:s opartiskhet är helt enorm.
  SVT:s nyheter har inslag om dessa “stackars baaarn”.
  i stor sett var och varannan dag efter deras s.k. demonstration.
  För att inte tala om hur mycket det gullas med
  Fatemeh Khavari som har blivet den nya Zlatan

  Däremot INTE ett ord om totalstopp i tågtrafiken förbi Katrineholm på söndagskvällen och följdförseningar in på natten.
  På.gr av olycka som skedde.

  • Vissa kvinnor måste blanda ihop moders- och sexuella känslor på något konstigt sätt. Vem som helst kan se att männen inte är barn, men de är heller inte några män jag någonsin skulle attraheras av.
   Tacka vet jag nordiska män!

 6. Gör som Schweiz, folkomrösta om SvT vara och inte vara eller gör om det till reklamfinansierad kanal.MVH Adolf

Kommentera