15 thoughts on “Schyffert räknade fel

 1. Hans ingredienser på pizzan är ju dessutom skämda, och ger stor matförgiftning, och i de flesta fall angrepp på ens inre, magvåldtäkt, och i många fall död. För han bejakar ju den skämda pizzans ideologi. Full av stank, och näst intill oätbar, redan innan intagsprocessen. Det är ju därför den är billig, för att ingridienserna är unkna redan från start, och inte fräscha som ett äktsvenskt levnadsöde i vårt land oftast är, om tesurser ges till baket och fyllningen, och inte billig skit köps utifrån, som tar över allt i samhällets stora pizzaframställning.

 2. Han kan inte vara den coolaste apan i djungeln med tanke på att han är inte den smartaste apan i djungeln. Så han kan gärna åka och handla en pizza i uppsala. .om han vågar

 3. Jag kommer faktiskt ihåg när den pinsamma gjorde entré, tillsammans med, den något mer rumsrena, Robert G. Insåg att H.S., redan då, inte hade något som helst att tillföra skval-televisionen. Utan R.G. vore H.S. ingenting, och det visade sig sedemera att han själv t.o.m. var medveten om detta faktum. Jag har sen den dagen alltid betraktat H.S. som en liten skit, och ingenting har därefter fått mig att ändra ståndpunkt.

 4. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Ulsans blogg vill för våra utländska läsare förmedla en dråplig individ som heter Henrik Schyffert. Han höjs till skyarna av etablissemanget men faller platt hos de som genomskådar hans agenda. Kungar och de besuttna har i alla tider utnyttjat taskspelare och clowner för sina ändamål, så gör också den i nutid svenska staten och dess politiska representanter som tydligen anser att befolkningen vill ha bröd och skådespel på en låg nivå.

  • Den gode Henrik Schyffert borde nog gå om gymnasiet och studera lite mera matematik ???
   Men mest troligt så tror jag inte han klarat gymnasieskolans grundkurs i matematik, jag vill gärna se hans BEVIS PÅ AVKLARAD GYMNASIE KOMPETENS !!!

   • Svag,svagare svagast. Henrik kanske borde inse att hans tillfälliga “storhet” endast beror på att den politiska makten nyttjar kändisar som inte inser sina egna svagheter.

 5. Va, 71, 5 miljarder räcker ju bara till kontantinsatsen. Den totala kostnaden, all inclusive, ligger på närmare 300 miljarder, av tjänstehjonens surt förvärvade skattekronor. Grattis Svenne !

  • Ingen, absolut INGEN, kan anklaga Schyffert för att vara smart! Han är inte ens rolig!
   Han känner”rätt” folk som promotar honom – tyvärr!
   Men hans dagar är nog räknade som artist.

   • Ja, han inledde sin [tragi]komiska karriär genom att åka snålskjuts på Robert Gustavssons och Johan Rheborgs humor … Efter Killinggänget, oops …

 6. Schyffert och hans kompisar drabbas ej så nog räknade han rätt för sig själv. Dessutom har han eget företag i nöjebranschen och drar väl av för netflixabonnemanget, pizzan och fantan. Som rekvisita.

Kommentera