Schyffert räknade fel


INVANDRING. Pizzaekonomen Henrik Schyffert lovade att invandringen bara skulle kosta en quattro stagioni och en stor fanta.

Men priset har blivit högre, betydligt högre. En kula eller två i huvudet av att köpa quattro stagioni och fanta.

– Pettersson undrar om du räknade fel Henrik?


15 responses to “Schyffert räknade fel

 • verklighetochsanning

  inga fler pizzabagare till Sverige

  Gilla

 • Truthfighter

  Hans ingredienser på pizzan är ju dessutom skämda, och ger stor matförgiftning, och i de flesta fall angrepp på ens inre, magvåldtäkt, och i många fall död. För han bejakar ju den skämda pizzans ideologi. Full av stank, och näst intill oätbar, redan innan intagsprocessen. Det är ju därför den är billig, för att ingridienserna är unkna redan från start, och inte fräscha som ett äktsvenskt levnadsöde i vårt land oftast är, om tesurser ges till baket och fyllningen, och inte billig skit köps utifrån, som tar över allt i samhällets stora pizzaframställning.

  Gillad av 1 person

 • Jultomte

  Han kan inte vara den coolaste apan i djungeln med tanke på att han är inte den smartaste apan i djungeln. Så han kan gärna åka och handla en pizza i uppsala. .om han vågar

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Jag kommer faktiskt ihåg när den pinsamma gjorde entré, tillsammans med, den något mer rumsrena, Robert G. Insåg att H.S., redan då, inte hade något som helst att tillföra skval-televisionen. Utan R.G. vore H.S. ingenting, och det visade sig sedemera att han själv t.o.m. var medveten om detta faktum. Jag har sen den dagen alltid betraktat H.S. som en liten skit, och ingenting har därefter fått mig att ändra ståndpunkt.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Ulsans blogg vill för våra utländska läsare förmedla en dråplig individ som heter Henrik Schyffert. Han höjs till skyarna av etablissemanget men faller platt hos de som genomskådar hans agenda. Kungar och de besuttna har i alla tider utnyttjat taskspelare och clowner för sina ändamål, så gör också den i nutid svenska staten och dess politiska representanter som tydligen anser att befolkningen vill ha bröd och skådespel på en låg nivå.

  Gilla

  • Realist

   Den gode Henrik Schyffert borde nog gå om gymnasiet och studera lite mera matematik ???
   Men mest troligt så tror jag inte han klarat gymnasieskolans grundkurs i matematik, jag vill gärna se hans BEVIS PÅ AVKLARAD GYMNASIE KOMPETENS !!!

   Gillad av 1 person

   • ulsansblogg

    Svag,svagare svagast. Henrik kanske borde inse att hans tillfälliga ”storhet” endast beror på att den politiska makten nyttjar kändisar som inte inser sina egna svagheter.

    Gilla

 • centurion

  Va, 71, 5 miljarder räcker ju bara till kontantinsatsen. Den totala kostnaden, all inclusive, ligger på närmare 300 miljarder, av tjänstehjonens surt förvärvade skattekronor. Grattis Svenne !

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Undrar om den dumme faan överhuvudtaget kan läsa och räkna.

  Gilla

  • Jag

   Ingen, absolut INGEN, kan anklaga Schyffert för att vara smart! Han är inte ens rolig!
   Han känner”rätt” folk som promotar honom – tyvärr!
   Men hans dagar är nog räknade som artist.

   Gilla

   • SasjaL

    Ja, han inledde sin [tragi]komiska karriär genom att åka snålskjuts på Robert Gustavssons och Johan Rheborgs humor … Efter Killinggänget, oops …

    Gilla

 • Greta

  Det är väl rimligt att Henrik betalar mellanskillnaden.

  Gilla

 • Lena

  Han glömde de söndertrasade våldtäktsoffren.

  Gilla

 • leif

  Schyffert och hans kompisar drabbas ej så nog räknade han rätt för sig själv. Dessutom har han eget företag i nöjebranschen och drar väl av för netflixabonnemanget, pizzan och fantan. Som rekvisita.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: