Varför tar vi emot människor från”skithålsländer”?


UTRIKES. Ett uttalande från USA:s president Donald Trump väcker starka reaktioner i USA. Presidenten ska igår ha ifrågasatt varför USA ska ta emot invandrare från ”skithålsländer”.

Donald Trump ska ha fällt kommentaren under ett möte om en ny invandringsreform.

På mötet, där flera senatorer från både Republikanerna och Demokraterna deltog, fick Trump information om en uppgörelse man gjort mellan partierna. Donald Trump ska ha förkastat uppgörelsen och ifrågasatt varför USA ska ta emot människor från Haiti och andra ”skithålsländer” i Afrika, istället för att ta emot människor från till exempel Norge.

Vita husets pressekreterare att Trump stödjer ”lagar som gör landet starkare”, och att det innebär att välkomna människor ”som kan tillföra något till vårt samhälle, som bidrar till en växande ekonomi och som kan assimilera sig i vår fantastiska nation”.

Läs mer på Sveriges Radio…

-Pettersson noterar att det blir diskussion om Trumps rättframma ordval i stället för huvudfrågan. Varför tar vi emot människor från ”skithålsländer” och varför är dessa i grunden rika länder som de är.

Ett exempel är Haiti, som deklarerade sin självständighet 1804 och blev den första självständiga nationen i Latinamerika, dvs. hela Syd och Mellanamerika. Haiti blev den första före detta kolonin ledda av svarta i hela världen och den enda som uppnått självständighet genom slavuppror.

Haiti borde vara ett tropiskt paradis men befolkningen har huggit ner nästan all regnskog vilket lett till omfattande erosion som gjort att bördig åkermark förvandlats till öken.

Haitis fattigdom skylls ofta på naturkatastrofer men det håller inte. De har varit självständiga 100 år längre än grannländerna som drabbas av samma naturkatastrofer men för dem har det gått betydligt bättre.

Problemen måste bero på människorna som utan plan heller tanke härjar rund individuellt så trots att Haiti får och fått ett omfattande internationellt bistånd blir det ingen ordning om de inte väljer vettiga politiker som styr landet och det kan inte vi hjälpa dem med.

Avsaknaden av skog gör Haiti som borde vara ett paradis extra sårbart för oväder…

Ett annat är Somalia, där det ofta skylls på torka och klimatförändringar som orsaker till svälten och elände. Det är fel.

Torka återkommer i Somalia och grannländerna lika ofta som vi har snö och isvintrar, det vill säga väldigt regelbundet. I norr går det inte att odla under tor..vintern men det finns ändå mat året runt utan bistånd.

Felet är inte torkan utan politikernas. Grov vanskötsel av de offentliga finanserna, grov förskingring av statens tillgångar, storskalig förskingring av biståndsmedel. De offentliga finanserna används till ledarnas lyxliv. Bistånd säljs vidare till högstbjudande och används för utpressning osv. osv. I Somalia och andra länder håller sig regeringarna kvar tack vare biståndet, militärt och civilt.

I Somalia finns naturtillgångar som guld, silver, tungsten, mangan, kalksten, gips, järn, krom, nickel, uran, olja och gas. Inget av detta utvinns dock.

Boskap finns i mängder och de äter inte sand. I Somalia odlas bananer, majs, dura, hirs, vattenmeloner, mango och alla sorters frukter. Bananer och levande djur är Somalias största exportprodukter. Bananerna går ofta till Italien och djuren till Arabländerna. Det odlas också ris över hela landet.

Somalia liksom resten av Afrika är oerhört rikt. Afrikaner behöver inte svälta, de behöver inte bistånd, de behöver en spark i arslet för att börja ta vara på de enorma rikedomar som finns över hela kontinenten.

─ Pettersson undrar om ni sett sådana bilder som på filmen nedan den från Somalia när opartiska nyhetsmedia eller biståndsorganisationer beskriver nöden…

Har ni sett det gröna Somalia i SVT? Så varför flyttar människor ifrån dessa länder i stället för att arbeta? Trumps fråga är mycket berättigad…

 

 

 

Vita huset har inte dementerat händelsen. I ett uttalande skriver Vita husets pressekreterare att Trump stödjer ”lagar som gör landet starkare”, och att det innebär att välkomna människor ”som kan tillföra något till vårt samhälle, som bidrar till en växande ekonomi och som kan assimilera sig i vår fantastiska nation”.

Trumps ord har lett till många reaktioner i USA.

John Kasich, den republikanske guvernören i Ohio, sa bland annat att USA byggdes av invandrare.

– Vi måste hedra vår historia och det börjar med en respektfull retorik.

Mia Love, en republikans kongressledamot från Utah, krävde en ursäkt från presidenten och sa att uttalandet var ”elakt, splittrande, elitiskt och en skymf mot USA värderingar”.

Den demokratiske senatorn Richard Blumenthal kallade Trumps uttalande för uppenbart rasistisk.

– Det är ett motbjudande och lömskt sätt att förklä rasism till invandringspolitik, sa han. Presidenten pratar inte för mig som amerikan.

Kongressledamoten och Demokraten Luis Guitérrez sa att vi nu med ”100 procents säkerhet kan säga att presidenten är rasist” och att han ”inte delar de värderingar som står skrivna i konstitutionen”.

De senaste dagarna har politiker i Washington försökt att komma överens om en invandringsreform över partigränserna.

Donald Trump har villkorat sitt stöd och hävdar att han bara kommer skriva under en ny reform om den också innebär ökad finansiering för gränsbevakning, däribland pengar till en mur på gränsen till Mexiko.


41 responses to “Varför tar vi emot människor från”skithålsländer”?

 • Nilst2011

  Trump Denies ”Shithole” Comment: ”Never Said Anything Derogatory About Haitians” : https://www.zerohedge.com/news/2018-01-12/trump-denies-shithole-comment-slams-outrageous-daca-proposal

  Gilla

 • Kurt

  Kafferna behöver ingen spark i röven de behöver återkoloniseras.

  Gilla

 • gamgubben

  Allt härstammar ur den svenska översättningen av FN’s artikel 1. All human beings are born free to all rights and equal in dignity and rights. Svenska översättningen av dignity är fel det skall vara värdighet, inte värde. Hade de de skrivit människovärde hade det stämt någorlunda.
  Ser att Mia tycker att en nobelpristagare är lika mycket värd som en analfabet. Deras människovärde är lika men när det kommer till att värdera dem så förefaller det troligt att den förre tillför mänskligheten mer än vad analfabeten kommer att göra. Värdighet är inte detsamma som värde.
  Alltså en praktisk kunnig som arbetar är mera värd än någon med akademisk utbildning som lever på socialbidrag för att han inte accepterar ett arbete under sin kompetensnivå.

  Gilla

  • Mia

   Mina åsikter handlar om en människas värde och inte värdering, som jag tycker inte passar alls. Menar man i FN´s artikel verkligen att man ska värdera människor, det kan väl inte ha varit meningen.

   Jag kommer fortsätta att tänka ”värde”.

   Gilla

   • Truthfighter

    Vad är en människa, då? Och varför är just den konfigurationen så mycket värd i sig, om det nu är detta en människa är? Den är ju bara ett tomt skal, som försvinner vid ens död? Hur kan du då anse att denna är så mycket värd i sig, att likheten måste främjas, om det är denna du menar?

    Gilla

 • Lena

  Det är många år sedan den här unga brittiska flickan blev intervjuad om situationen på hennes skola närmare bestämt så skedde intervjun 2011.Det är muslimska pojkar och män som skändar dessa unga flickor.

  Det är ju omöjligt för oss att försvara varför vi fortfarande lyssnar och tror på ruttna och usla politiker, de gör aldrig något om det inte samtidigt tjänar deras eget syfte, dvs sitta kvar vid makten !

  Gilla

 • Ulli

  Han har så rätt.

  Gilla

 • Lena

  Varför tar tar vi i Sverige emot folk som ljuger, dessutom helt uppenbart.
  Tänk om den här ”unge”figuren skulle dela klassrum med ditt 14-åriga barn!
  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2015/11/fake_ensamkommande2.jpg?w=397&h=&zoom=2

  Gilla

 • Nilst2011

  USA är idag ett rasistiskt skithål. Ja, till och med Europeer ses som icke önskade i USA numera. Har följt kommentarerna på flera amerikanska sajter sedan Trump tillträdde och antalet direkt vidriga svar om Europeer har ökat mångfaldigt. Att hålla med en skitpresident som skithålet Trump lär inte minska amerikanernas hat mot folk från andra länder !

  Gilla

  • Truthfighter

   Och vad sker här då, när de styrande istället bekämpar rasism. Jo, total utplåning av vårt folk, och vår kultur. Det kallar jag VERKLIGEN skithålspolitik. Överdrifter kan finnas, men RASISM är i grunden nåt sunt och gott. Och Trump är det bästa alternativet vi har, till ALLA de vänsterristiska skithålen som styr EU och våra europeiska länder.

   Gilla

  • Ulli

   Vilken rasism prata du om, den verkliga?

   https://www.amren.com/the-color-of-crime/

   ”This meant a black person was 27 times more likely to attack a white person than vice versa. A Hispanic was eight times more likely to attack a white person than vice versa.”

   Gilla

  • Bosse

   Det finns många skithål i världen.Jag hör även svenskar.Trump är inte rasist. Han värderar människor efter hur effektiv dom är.Och har man inga argument i den frågan då skriker man rasist. Därför att rasister tror att det värsta dom kan göra mot en människa är att skrika rasist. ”Nilst 2011” du kan skriva rasist tusen ggr. Ingen bryr sig Ordet har förlorat sitt värde.

   Gilla

 • Deus

  Håller fullständigt med. Skönt att debatten startar. Vet inte varför vi som stat eller som medlem i Eu ska ha något ansvar för resten av världen.

  Det bistånd vi ger används till fel saker och cementerar fast många länder i tron att ansvaret inte är deras. Samma tendens ser vi när innevånare från dessa länder kommer hit. Många har inget intresse att själva ta ansvar för sin framtid, alla problem skylls på Sverige och rasism.
  Jag har aldrig fått veta vad rasismen och problemen skulle bestå av.

  Om det ska bli någon förbättring i världen måste även dessa länder och deras innevånare visa att de kan göra nåt själva för att komma ur det bidragsberoende de hamnat i.

  Gilla

 • Thomas 007

  Skulle vilja höra Löfven uttala sig liknande.
  Varför ska vi ta emot folk från skitländer som sedan fortsätter bete sig som idioter även i Sverige?
  Säga vad man vill om Norge men jag tycker det är lättare acceptera folk därifrån än från mellersta östern.
  Tror det är likadant i större delen av världen.
  Bortsett från pk svenskar som tror alla blir försvenskade när sverigegränsen är passerad.

  Gilla

 • Truthfighter

  Se bara skillnaden på Israel och arabländerna. Samma naturförhållanden, men så olika. Och se nu hur Sverige börjat förfalla och den allmänna intelligensquoten sjunker, sen dessa kommit hit. Ju mer de tar över, ju sämre blir det. För vi ÄR olika. De kan inte organisera på ett sunt och effektivt sätt. De är på sitt sätt, och vi på vårt. För hur framgångsrika skulle länderna där nere inte vara om de bara tog tag i det hela. Men istället ägnar de sig åt huliganism och islamismtramsskit. Det blir det ingen god ekonomi av.

  Allt beror ju på människorna som bebor ett område. INTE området i sig. Därför faller också vi med invandringen av dessa. För att vår gemensamma framgångsstruktur raseras och splittras upp, och blir till dimrök, ju mer inkompetensen och oförmågan ökar i vårt land. För när andan förruttnas, så dör också det goda och kreativa i ett land.

  Gilla

  • Truthfighter

   …och det lägsta är normen för socialister, istället för det högsta. Så därför, tar de naturligtvis hit folk från skithålsländer, istället för från civiliserade framgångsländer. För att DE SJÄLVA, inte är civiliserade. För ”KAKA SÖKER MAKA”.

   Gilla

 • Lena

  Liberaler blir tillfrågade……är det här demokratiskt manifesto eller kommunistiskt ?

  Gilla

 • age

  Det man kallar ”rasism” borde vara ett av de ärligaste orden i vokabulären.
  ”Rasism” är ju den ultimata, och den totala värderingen av människor.
  = ”Allas olika värde”!

  Vi har alla olika utseende.
  Vi har alla olika mentalitet.
  Vi har alla olika drifter.
  Vi har alla olika intellekt.
  Vi hat alla olika intelligens.
  Vi har alla olika kapacitet.

  Vi har olika förutsättningar från början.
  Vi tar vara på våra förutsättningar på olika sätt.
  Vi gör olika intryck på omgivningen.
  Vi påverkar vår omgivning på olika sätt.
  Vi presterar olika för samhället.
  M.m. …….

  Varför används uttrycket; ”Allas lika värde”?

  Var är värdet lika?
  Vem gör bedömningen att vi är lika värda?
  Vad betyder ”en människas värde”?
  Vilken standard används för denna värdering?

  Kanske något för Trump att ta upp i nästa tal?

  => M.a.o.: Att tala om ”allas lika värde” har lika låg förankring i verkligheten som religion.
  D.v.s. det är endast en fantasi, en inbillning, ett hjärnspöke!

  Du som tror; Ta steget ut i verkligheten – och hantera verkligheten!
  Du kommer att bli överraskad av hur mycket fint den verkliga
  verkligheten har att erbjuda och förmedla till dig.

  => En fantiserad lycka (religion) är ingen verklig lycka.
  => En verklig lycka är en verklig lycka!

  Ha det fint!
  //age, an aged man.

  Gilla

  • Mia

   Vad tycker du själv om en människas värde?

   Eftersom du tar upp utseende, stiger värdet hos en vacker person med perfekt kropp? (något som ofta tas upp i kommentarerna, även mäns längd)

   Har en nobelpristagare högre värde än en analfabet?

   Har en som presterar mer ett högre värde?

   Själv tycker jag att alla har ett lika stort människovärde, just för att vi är födda människor. Lika mycket som att alla har en själ, något som inte kan tas ifrån en.
   Livet kan vara ganska orättvist beroende på var på denna jord vi råkar födas, det enda rättvisa är att vi alla har ett lika stort värde.

   Så tycker jag.

   Gilla

   • Truthfighter

    ”Allas-lika-värde”, innebär att ingen har nåt värde. Och att människovärdet till fullo kränks.

    Gilla

   • OPete

    Mia ! Så du tycker mördare , våldtäkts män , typ dom männen som rövade bort den 8 åriga flickan i Pakistan och våldtog henne , sen dödade henne , sedan slängdes kroppen på soptippen . Pedofiler och grovt kriminella . Tycker du att sådana människor har lika värde så är det definitivt något fel på dig !!!

    Gilla

   • Bosse

    Mia! Allas lika värde är skitsnack.Du ställer frågor som om analfabeter inte har lika värde som nobelpristagare.Nej, så klart att han inte har. Det beror på att vissa länder har skitit i att lära sig läsa av lathet.Befolkning och regeringar. En pedofil och mördare kan inte ha samma värde som en skötsam människa.Varför straffar vi då dessa brottslingar? Låt dom göra som dom vill! Dom har ju samma värde som alla andra säger ni vänsterextremister. Detta resonemang som ni för är för att ta bort allt ansvar från den enskilda människan och alltid finna en annan förklaring.
    Dom som skjuter i Rinkeby gör det för att dom är fattiga påstår ni.Att länder ser ut som sophögar beror på att andra länder inte har gjort sin uppgift anser ni. Ingen i er värld är skuld till något. För helvete och vakna upp. Om vi vänder på Trumps uttalande.Vad har dessa länder bidragit med? Hur många nobelpristagare har dom levererat? Är det Trumps fel?
    Tänk efter hur USA såg ut för 200 år sen? Detta har arbetsamma invandrare byggt upp och inte sådana som Trump menar. Vi har exakt samma problem i Sverige. Vänstern talar om att invandrare har bidragit till Sveriges välstånd. Mycket riktigt.Men inte den invandring vi har idag. Ni måste se skillnad på invandrare vs invandrare.

    Gilla

   • age

    Visst ”Mia”!
    Begreppet är svårt att ”värdera”.
    Som jag skriver;
    Vad är en människas värde?
    Hur mäter man en människas värde?
    Vem mäter en människas värde?
    Vilka mätvärden gäller för en människas värde?

    Är det begreppet lika svävande som i texten, ”Me and Bobby Mc Kee”:
    ”Nothing is worth, but it is free”?

    D.v.s. min uppfattning är att:
    En människas värde kan inte mätas.
    Det finns ingen norm att mäta efter.

    Man kan då inte säga att ”alla människor är lika värda”!

    Hur värderar du en psykopat?
    Hur värderar du en mördare?
    Hur värderar du en som våldtar (dig kanske?)?
    Hur värderar du en som rånar (gamlingar kanske?)?
    Vilket värde hade Hitler?
    Läs min text igen – och tänk igen!
    => Allas lika värde är ett icke-begrepp = det finns inte!
    //age

    Gilla

   • Mia

    Vi tänker olika om detta.
    För dig verkar det viktigt att värdet ska kunna mätas, för mig behövs inte det eftersom allas värde är lika och att vi alla föds med lika mycket.
    Det blir svårare om man ska börja syna just mördare och liknande. De ska naturligtvis dömas och straffas och deras gärningar ska förkastas. Men människovärdet försvinner inte.

    Vad det gäller en psykopat så kan de vara ganska otrevliga men behöver inte ha begåt något brott och inte ens otrevliga människor förlorar sitt värde.

    Du nämner Hitler och just han var väl en person som tyckte att somliga helt saknade värde. Det var inte bara judar som gasades, även mentalsjuka, zigenare och andra som i hans tycke var helt värdelösa.

    Vi får nog fortsätta att tycka olika.

    Gilla

 • Mia

  Det är inte det enda Trump har kläckt ur sig på sitt okänsliga och klumpiga sätt.
  Han har även sagt att i Haiti har alla aids och att invandrare från Nigeria kan åka tillbaka till sina hyddor.

  Gilla

  • OPete

   Mia ! Tycker du din idol svetsaren inte säger idiotiska saker ? Typ SD är ett rasistiskt parti som han alltid tuggar på ! Det innebär alltså att alla som röstar för detta parti också är rasister ? Då undrar jag var alla dessa rasister var innan SD bildades ? Kanske till och med röstade på sossar ? Eller kan det vara så att en del har kommit ur hjärntvättningen ???

   Gilla

   • Mia

    Jag har flera gånger uttryckt att det är fel av Löfven att upprepa nazister och rasister om SD:s rötter.

    Däremot saknar inte Löfven vanligt folkvett som jag tycker Trump gör. Han är en riktig tölp som skämmer ut USA med sitt omogna beteende..

    Gilla

   • Truthfighter

    Varför skriker västerpacket: ”Inga rasister på ‘våra’ gator”, om de nu menar allvar med ”allas-lika-värde”????? Räknas inte ALLA in i likhetsvärdet av vänstern????? Använder man bara schablonen, för att få igenom sin högst subjektiva vilja???? SJÄLVKLART ÄR DET SÅ!!! DET ÄR BARA ETT ENDA STORT SUBJEKTIVT VÄNSTERISTISKT BEDRÄGERI, FÖR ATT FÅ IGENOM SIN HÖGST EGNA PERSONLIGA VILJA!!! INTET ANNAT!!! Inte för jag alls är för det riktiga likhetsmässiga, som jag förklarat. Men vänstern bluffar, och följer inte ens själva det man har satt upp. För det vill man egentligen inte. Man vill bara att de själva och de i den av dem utsedda likhetsfamiljen, har lika värde. Så enkelt är det. Goebbelistisk vidrig lögnpropaganda, helt enkelt.

    Gilla

   • Truthfighter

    Om nån är en tölp, så är det Löven, med sina utspel. Trump är endast en modig, ärlig visselblower, som vågar visa på alternativ, och gå sin egen väg. Han är rak, istället för en lissmande lögnhals. Han ställer sig inte in hos andra. Och han genomför det han lovat, om han kan. Det tycker jag är mycket goda egenskaper hos en politiker. Inte som vårat usla fördärvliga politikerklientel, som gör allt för att sko sig själva, och frysa ut andra från likhetsvärmen, som bara är reserverad för de av sossarna och deras fränders utvalda, OCH INGA ANDRA. Våra politiker, med Löven i spetsen, förutom Jimmy Åkesson och SD, är motbjudande i sin falskhet och sina försök att kringå lagen och utnyttja systemet. ALLT, för att enväldigt få SIN vilja igenom för de sina. Inget ”allas-lika-värde”, där inte. Nej, man vill bara köra över dem som inte passar deras ideologiska dogmatism. Och det helt totalitärt. Se bara på DÖ. och dess förtödande konsekvenser och effekter idag. Så tala inte om Trump, som något hemskt, när vi har den skit vi har i VÄSTEUROPA, som styr oss. Nej, Trump och Putin är sannerligen räddningen för världen istället. Utan dem hade undergången redan varit här, för länge sen.

    Gilla

  • Sixten

   Än sen då?
   Vad är problemet enligt dig?
   När man spottar på vita då, det skiter du väl i skulle jag tro.

   Gilla

 • SvenskMan77

  Jag hörde på radion pvg till jobbet att Trumpen återigen sagt nån upprörande sanning så jag skruvade upp.
  Trots jag inte är homofil så är jag småkär i Trumpen.
  Jag avundas jänkarna med en ledare som verkar för sitt folk och som tillomed talar som folk.

  Gilla

 • Tony

  Nu Kommer carina Bergfeldt att gå bananas, damen som vet bättre än Donald Trump hur USA ska skötas.

  Gilla

 • ossie

  Ha Ha nu fick journalistkräken nåt att bita i igen. De är ju som besatta i Trump. Det totala nederlaget för dem när Trump vann gnager dem ända i i själen stackarna.

  Gilla

 • Carl ekström

  Bra sakt Trump, raka rör inget jävla mess där inte.

  Gilla

 • Grune

  Vi skulle behöva en Trump också i Sverige. Vårt land har gått under på grund av att vi saknat regering i snart 50 år.

  Gilla

  • Tomas

   Bästa Grune !
   och
   @Pettersson.

   Har vi kraft att börja granska oss själva?

   Jag har fått för mig att Grune är bland de äldre som kommenterar.

   Något som jag aldrig sett någon blogg skriva om är den välkända Svenska Avundsjukan och illviljan.

   Är den orsaken till vårt folks förfall?

   Förmodligen känner Du och Pettersson även till ”barnrikehusen”. Ingen blogg behandlar korruptionen i det så kallade rättsväsendet.

   Har regimen, medvetet eller omedvetet, avlat fram mer illvilja och oduglighet i vårt eget folk? Det är ju vi Svenskar som röstat in de Riksdagar som jag menar systematiskt velat skada vårt folk. Åtminstone hela efterkrigstiden.

   Här är jag lite motsägelsefull ty jag är medveten om att vi under Kalla Kriget hade Europas starkaste flygvapen. Vi kunde också mobilisera 800 – tusen väl utbildade, väl utrustade och motiverade soldater. Jag tror att det skulle klaras på fyra dagar. Vi hade också hög civil beredskap.

   Vårt folk var ganska beväpnat. 1970 hade en student på korridoren 9 mm pistol med ammunition. Han var förpliktad att ha vapnet där han bodde emedan han var Lt. i reserven. Som 14-åring hade min lillebror Kpist och Mauser med ammunition hemma i garderoben. Han var med i Hemvärnet.
   Pappa tyckte att det ingick i allmänbildningen att kunna träffa med gevär. Det fick jag och min bror lära oss i ca 10-årsåldern. Vi skulle också vara medvetna om att en kula som tränger igenom en 20cm tjock torr björkklabbe skall handhas med ansvar. (Torr björk är hårt trä.) I högstadiet sköt vi Mausergevär på friluftsdag.

   Vid den tiden behövde vi inte låsa våra hem ens i stan. Antalet mord låg omkring 10 per år om jag minns rätt.

   Under regimen Tage, med Palme som ”skyddsling” infördes det relativa betygssystemet i skolan.

   Var det medvetet för att skada samarbetsviljan? Då jag började 7an fick jag sifferbetyg. (1962/63)

   Länge har jag varit ”socialt handikappad” i den meningen att jag haft för låg insikt denna företeelse.

   Ordstävet ”kaka söker maka” har betydelse. Min släkt var förhållandevis stor. 10 syskon på mammas sida och på Pappas var de fyra syskon. Vi var fler än 35 kusiner. Bland mina ungdomsvänner och släktingar samt bekanta fanns inte denna avundsjuka och illvilja.

   För att göra en analys som grund för konstruktiv information krävs diskussion. Både Pettersson och Grune har min adress. Skype är bra.

   Med vänlig hälsning
   Tomas.

   Gilla

 • etnisksvensk

  Befinner mig långa tider i USA och kan bara konstatera att det har varit en total katastrof för landet under åtta år med Obama, den s.k ”fredspristagaren?”
  USA har byggts upp på immigration av kunniga människor från Europa vilka bokstavligt talat har ”slitet arschlet” av sig. Immigrationen i det ”Nya USA” består av bidragstagare med låg, eller obefintlig, kunskapsnivå vilka kommer att bli bidragstagare livet ut.
  Känns detta kanske igen?????
  Trump har ett rejält helvete för att få ordning på USA!!!!!

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Han kanske uttryckte sig grovt, men det ligger nånting i hans uttalande.Man kan ta emot invandrare om dom kan anpassa sig och bidrar till värdlandet välstånd och kan försörja sig själv.Inte som här utnyttjar välfärden och begår kriminella handlingar. Tyvärr det har spårat ur i vårt land tack vare ledare som fattar absolut ingenting bara näbbar.Ha det så gott trots allt.Mvh Adolf

  Gilla

 • Jag

  Man får tycka vad man vill om Trump men han uttrycker sig som riktiga politiker ALDRIG skulle våga – varken i Sverige eller inom EU.
  Trump uttrycker sig som ”vanliga” människor!
  Han rör verkligen om i den ”politiska smörjan” som är inom västvärlden!
  Han rör om känslor

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: