Skottvarnare sprids i Malmö


Polisen får klartecken att sätta upp skottvarnare på fler platser i Malmö. Målet: att snabbare rycka ut när kriminella skjuter. Och gripa dem. Nu ska gatorna runt Möllan få elektroniska öron. Snart följer själva Möllevångstorget, Lindängen, Seved och Rosengård, rapporterar Sydsvenskan. Tyvärr bakom betalväg så det blir ingen länk. 

– Pettersson tror dock inte att polisen är tillräckligt snabba så de hinner skydda någon som det skjuts på och skulle de lyckas gripa en eller annan så bryr de sig inte om några månader på anstalt med lyxhotellstandard.

Stäng gränsen och fyll inte på med fler kriminella, grip och lås in samt skicka hem.

Svensk polis klarar svenska kriminella men inte Mellanösterns…

Om Sverige i morgon blir som Malmö idag, hur blir Sverige då?


20 responses to “Skottvarnare sprids i Malmö

 • OPete

  Mia ! Då frågar jag dig ! Skulle du vitna vid en skjutning och sitta med i en rättegång mot dessa kriminella ??? Sedan få leva resten av livet med att ständigt gå och oroa sig för din egen skull och anhörigas skull ?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Flykten från poliskåren fortsätter, trots regeringens målsättning om motsatsen. Inte sedan 2009 har Sverige haft så få poliser som nu.

  ”Särskilt allvarligt är det att vi tappar kompetens”, säger Polisförbundets ordförande Lena Nitz.

  Gilla

 • ladulaas

  Du Sköna, Nya Värld är här.

  Tänk så lätt det är, egentligen. Sverige och världen är full av dumskallar, som bara väntar på att bli blåsta.

  1. Först så lurar man av folk deras pengar och deras guld. (Lite i taget, så det inte märks, förstås;-) Allt detta under en snårskog av politiskt trams och annat fjoll.

  2. Med guldet köper man alla tidningar och TV-stationer – samt alla politikerna, förstås. (Det finns bara en grupp som är mera lättprostituerad än ‘journalister’ och det är politiker.)

  3. Med guldet köper man också transportmedel, för att forsla afrikaner och araber över Medelhavet, för vidare transport till det tokigaste folket i världen – svenskarna.

  4. Med folkströmmarna följer en massa kriminella, som vill till det svenska smörgåsbordet, där det kryllar av människor med en mental förmåga på en ettårings nivå.

  5. Väl här bygger dessa kriminella upp gangsterorganisationer – à la maffian – som sedan skjuter vilt på varandra, eldar bilar, våldtar svenskor och andra ‘berikande’ aktiviteter.

  6. Politiker-hororna hindrar sedan Polisen att stävja buset i tid och tvingar i stället snutarna att uppmuntra det med halal-korv, så att de fortsätter med sitt ‘berikande’.

  7. Samtidigt skickar man fram sin professor på BRå (=Brottsdöljande Rådet) – han Sarnecki, ni vet – han som säger ”Sverige har aldrig varit tryggare”, likt en grammofonskiva, som hakat upp sig.

  8. När svenskarna sedan inte vågar gå ut när det är mörkt, går det hur lätt som helst att pracka på svenskarna kameraövervakning överallt.

  9. Därmed är övervakningssamhället etablerat, svenskarnas frihet borta för alltid och New World Order ett tuppfjät bort.

  Allt detta är så rasande enkelt – bara 9 logiska steg.

  Redan för 40 år sedan stod det klart för varje tänkande människa, vad människoimporten skulle resultera i. Problemet är bara att svenskarnas starka sida definitivt inte är att tänka – då blir man ju konspirations-teoretiker och foliehatt, så det kan man ju inte göra – ‘Hu då, vad skulle då grannen tänka!!!’ – så därför blir det så här.

  Dumma folk går under och försvinner spårlöst ur historien. Bara förståndiga folk består. Snart – inom några decennier – är det över för oss svenskar.

  Gilla

 • eva

  Det nya lugna, trygga Sverige! Ha,ha! Som spritter i dödsryckningar förorsakade av mångkultur = ett dödligt gift.

  Gilla

 • Mia

  Polisen behöver väl alla hjälpmedel de kan få när det gäller de kriminella gängens skjutande.
  Dessa skottvarnare kan även visa varifrån skottet är avvlossat.

  Gilla

  • Fredrik toolanen

   Vad spelar hjälpmedel för roll när vi har lagar men inga straff.

   Gilla

   • Mia

    Det brukar vara hårda straff när det gäller gängkriminalitet och skjutande.
    Och som polisen ofta säger så är det viktigt att fånga upp de som fortfarande är barn när man märker att de är på väg att hamna på fel spår.
    Där borde sociala myndigheter ha en uppgift, men tyvärr har jag inte så mycket förtroende för de som jobbar där.

    Gilla

   • Fredrik toolanen

    Tyckte du nämnde tidigare att det va föräldrarnas uppgift att uppfostra barnen.För i sverige är 18 åringar barn.
    Och i sverige skjuter 18åringar ihjäl varandra.

    Gilla

  • OPete

   Mia ! Som vanligt försvarar du idiotiska idéer !!! Precis som du tyckte att det var ett bra förslag att få lämna in handgranater !!! Tror inte dom som skjuter väntar till polisen anländer eller tror heller inte de kriminella lämnar in några handgranater ! Problemet till allt kriminella som ni hjärntvättade vägrar ta tag i är att stoppa all invandring och utvisa 100000 tal istället !!! Fakta är att det är människorna som håller eller använder vapen som är problemet !!!!

   Gilla

   • Mia

    Du – liksom flera andra här – är emot det mesta, samtidigt som ni kräver att polisen ska klara av grova brott bättre.
    Du tror inte att de som skjuter väntar till polisen anländer och det tror nog ingen polis heller. Men de kan finnas i närheten och direkt få veta att en skjutning äger rum. Vittnen finns kvar på platsen, polisen kan hinna ifatt de flyende.
    Varför skulle polisen vilja ha något som de själva inte tror på?

    Likaså inlämnade av granater och vapen tror du naturligtvis inte heller på. Polisen har god erfarenhet när det gäller vapen, vad det gäller granater har det inte börjat ännu.

    Jag förstår nästan att det är människor som står för skjutandet, men dessa ska inte ha tillgång till något att skjuta med.
    I USA har var och varannan person minst ett vapen och det är också det västerland som har överlägset flest skjutningar. En hel del barn dör också av dessa vapen.

    Gilla

   • Stenbock

    Mia:
    Vi är många på bloggen som förvånat läser dina teorier…
    Nu tror du t.ex. att dessa berikare som betalat dyra pengar (från rån,överfall, utpressning) till köp av importerade högmoderna vapen,skulle lämna över dessa till polisen ???
    Sak samma med deras handgranater,som delvis följer med de dyra vapnen,som en form av bonus på köpet.
    De sistnämnda granaterna nyttjar de ju i samband med sina utpressningar.Varför skulle de lämna ifrån sig dessa ?
    De vapen som event. kommer att lämnas in i samband ned denna ”aktion” är gamla mausergevär m-96,22-kalibriga och kanske några gamla pistoler.Allt från dödsbon där någon sportskytt eller jägare avlidit. Inte lär de få in några moderna vapen eller handgranater.Tror du detta är du än dummare,än vad som framgår i dina kommentarer.

    Gilla

   • Mia

    Polisen lär väl tycka att det är meningsfullt eftersom de haft flera vapenamnestier – den senaste 2013 då de fick in cirka15.000 vapen.

    Jag kan erkänna att vapen är inte direkt min grej, men det som förvånar mig mest är att ni är emot praktiskt taget allt som polisen gör. Oavsett vad.

    Gilla

  • OPete

   Mia ! Man begriper hur illa ställt det är med dig ! Tror du inte dessa kriminella använder andra tillhyggen i stället ? Tror du dom blir mer hederliga utan skjutvapen och handgranater ? Det har alltid funnits 100000 tals vapen i detta land långt innan belägringen började utan några problem . Istället för att vara så trög så borde även du fatta att problemet kan bara lösas med att införa total stopp på invandringen och dessutom skeppa iväg dom i 100000 tal . Pga att det är anledningen till problemen ! Då har vi heller ingen polisbrist längre !!!

   Gilla

 • Fredrik toolanen

  Det är väl lika bra dom byter till vattenpistoler,
  dom använder ändå inte pistolerna..
  Korvvagn och dialogpolis .

  Gilla

 • Matte

  I Södertälje skall det sättas upp kameror på centrumstråket för att motverka terror, efter det som hände på Drottninggatan i Stockholm.
  Fysiska hinder tro de inte på och de vill ha öppna ytor.

  Gilla

 • Ståfräs

  PK eliten o Betner, är det installation av skottvarnare som Ni menar gör Sverige tryggare, grattis PK!

  Gilla

 • Fredde

  Det nya Sverige, där alla ska känna sig trygga, var det ja….

  Det behövs nog mer korvgrillning innan buset slutar med skjutningar…

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Otroligt!

  Gilla

 • compulsoryunion

  Knarkhundar vore billigare men Eliasson är de kriminellas dubbelagent.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: