Inte bara ett par ruttna äpplen i den socialdemokratiska korgen


Socialdemokraternas företrädera fyller spaltmeter efter spaltmeter när det gäller bedrägerier och annat otyg.

Bara ett i en snart oändlig rad av oärliga och asociala (men socialistiska) individer:

https://samnytt.se/socialdemokratisk-namndeman-lurade-tingsratten-pa-382-tusen-kronor/

Om S-nämndemannen på bloggen…

”Ronald Chamoun, född i Beirut i Libanon, kom till Sverige 1988 enligt skattemyndighetens uppgifter. Enligt honom själv kommer han inte ihåg när han började engagera sig i Socialdemokraterna i Sigtuna, men troligen skedde det mellan 2006 och 2008.”

”2008 tillsattes han som nämndeman från partiet i Sollentuna tingsrätt i Stockholm. Politiskt tillsatta nämndemän har möjlighet att få ersättning för kostnader som uppstått på grund av uppdraget. Enligt stämningsansökan hävdade Chamoun att han fick anlita en konsult eller en kollega för att utföra hans arbete som näringsidkare under tiden han satt i förhandlingar i tingsrätten och begärde ersättningar för det.”

”Totalt fick han 382 700 kronor utbetalt av tingsrätten vid sammanlagt 34 tillfällen mellan 2011 och 2016. Som underlag lämnade han in falska fakturor från konsulter, och en gång förfalskade han en signatur. Trots de höga beloppen – 25 800 kronor vid ett tillfälle – ifrågasatte ingen på tingsrätten Chamouns utlägg.”

P.S.

Skulle ha blivit ännu mer f**bannad om det vore mina skattepengar det handlade om. Skattar förnärvarande i annat land, ännu inte lika illa här men kurvan pekar åt Sverige’s håll, jag ryser bara av tanken.

 


5 responses to “Inte bara ett par ruttna äpplen i den socialdemokratiska korgen

 • Mr Jordan

  Mångfalden och enfalden i S är som vanligt otrolig. Har ni verkligen råd med sådana här skandaler, det är ju snart val!? Eller är det bara fake news? Jag vet annars vad som är fake; er partistyrelse.

  Gilla

 • Magnus 2

  Sossarna använder arbetarrörelsen som ett verktyg för att få väljarna att tro att dom är för lågavlönade och dessutom mot kapitalisterna. De är en illusion som skapats för att dölja att man använder väljarna för att få makten att förtrycka folket och själva sko sig. Värre landsförrädare får man leta efter. Från mig får inte ett parti en röst utan man förtjänar den. Hoppas SD får enormt med röster 2018 så 7 klövern blir straffade för sin Svenskfientliga politik.

  Gilla

 • Jhonsson

  Sossar är specialister på att fiffla. Jag tror till och med att de är värre än de sk ”nyanlända”. Dessa fifflare, som med sina assistansbolag mer eller mindre tömmer försäkringskassan, så att riktiga svenskar inte får den vård både behöver.
  Men sigtunaborna skall ändå skatta sig lyckliga, som fåttdenne ”nysvensk” i sin kommun för Löfven har lovat, att sådana som han blir lönsamma lite längre fram!
  Fan tro’t.

  Gilla

 • ossie

  I den korgen finns många fula fiskar ta bara Jan Emanuel o Mona Sahlin m fl

  Gilla

 • Anders S

  Jag litar inte på någon ur dess led, ser de alla som landsförrädare likt ~ resten av sjuklövern.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: