Utvisa nyanlända antisemiter


I ett nytt lagförslag vill de två regeringspartierna CDU och CSU att nyanlända som bär på antisemitiska tankar ska utvisas från Tyskland.

”Antisemiter har ingen plats i vårt land”, säger Angela Merkel och lägger säkert landets historia i den förklaringen. Det finns antisemiter i Tyskland vars förfäder bott i landet i hundratals år. De är förstås svåra att utvisa, men varför vill Merkel bara hålla sig till nyanlända och inte till antisemiter som kommit till Tyskland från länder i MENA-området under hela 2000-talet?

Die Welt (använd Google translate)


One response to “Utvisa nyanlända antisemiter

  • Argus

    Märkligt uttalande av Merkel. Tolkar man henne bokstavligt så är antigermanism okej. Istället urskilja en specifik folkgrupp vars rötter inte ligger i Tyskland borde hon ha sagt att den som kommer till Tyskland måste acceptera kultur, lagar, seder, språk och befolkning. Nu låter hon bara som dragen i snöret av globalisterna.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: