Stäng

S-minister: stort asylmottagande kan ge stort bekymmer

INVANDRING. Sveriges stora asylmottagande de senaste åren kan bli ett stort bekymmer om det hanteras fel, enligt samordningsminister Ibrahim Baylan (S) som leder regeringens arbete mot segregation. – Grunden för all integration är att man har ett jobb att gå till, säger Baylan i en lång intervju med TT.

Han hävdar att regeringen i och med omläggningen 2015 har växlat in på rätt spår inom migration och integration – och även i arbetet mot segregation.
Förutom att driva på för att nyanlända ska in i arbete är det två områden som Baylan ser som extra viktiga på kort sikt.

– Det ena är polis och brottsbekämpning och det andra är skolan, säger han och hänvisar till höjda anslag.

– Det är alldeles för många brott och skjutningar i våra segregerade förorter, säger Baylan.

-Pettersson läser svamlet och valpropagandan. Vad menar Baylan med ”kan bli…???

Sossen Baylan är ännu en i raden, troligen i en gemensam S-kampanj, ändrat åsikt men inte förmår tala klarspråk. Vi måste stänga gränsen och börja skicka hem folk på allvar…

Sedan påstår samordningsministern att jobb är grunden för all integration men har ingen  lösning på vad vi ska göra med alla som inte vill eller inte kan arbeta.

När det regnar…– När det regnar och är grönt och kamelerna ger mjölk behöver nomaderna inte anstränga sig. De diskuterar och snackar och på nätterna spelar man spel. Men när torkan kommer jobbar nomaderna hårdare än någon svensk bonde och ser till att kamelerna och korna och getterna överlever i öknen.

– När samma människor kommer till Sverige så regnar det hela tiden – socialbidrag, barnbidrag, bostadsbidrag och alla andra bidrag. Så det blir som i nomadlivet när det regnar och är grönt, folk sitter och tar det lugnt. Och här i Sverige kan man ta det lugnt hela året, sitta på kafé och snacka. När man har det så bra, varför ska man då jobba?

– Abdulahi Mohammed, somalisk tolk i Göteborg

29 reaktioner på “S-minister: stort asylmottagande kan ge stort bekymmer

 1. KAN BLI !!!! Det bara bevisar hur djävla korkade politiker är och bevisar hur lite det krävs för att bli det !!!! Som alla sossar så är dom så långt ifrån verkligheten så det är inte alls konstigt att det ser ut som det gör i detta land . Det finns inte en enda redig eller vettig sosse i detta Sverige . Och skulle de finnas så har dom brutit sig ur hjärntvättningen och gåttt över till ett annat ( SD ) parti . Om dom vill rädda detta Sverige . Jag menar KAN BLI ! Det har inte funkat med invandringen dom senaste 30 åren !!!

 2. Later this week, the interior ministers of the German states will be discussing, and voting on, a proposal to be begin forcibly repatriating Syrian refugees once their asylum status lapses — as early as next June. If they agree, it would then be up to the federal interior ministry to decide whether parts of Syria are safe for return. That is considered unlikely, at least for the moment.
  But as Syrian President Bashar al-Assad mops up remaining opposition to his rule, and as the threat from the Islamic State melts away, Germany and other European states will have to judge — far sooner than they expected to — whether to send Syrians back to their devastated homeland, or to some portion of it. Given the political pressures, there is no reason to assume that the decision will be based on the best interests of the refugees themselves.
  Allt enligt Foreign policy.com

  1. Many Syrian refugees have received asylum for one year, to be renewed as needed. Some of Germany’s provincial interior ministers would like to shorten the period to six months in order to permit expulsions starting in June. They would start with those accused of crimes in Europe, and then perhaps begin deporting broader groups. Like Afghans, Syrians would be sent to zones deemed safe, or to “de-escalation zones” like Idlib province governed by fragile cease-fire agreements.
   Enligt Foreign policy.com
   Det finns 600.000 syrier i Tyskland och 200.000 Afghaner och mycket tyder på att Tyskland planerar för att börja sända tillbaka dem.
   Sverige är det enda land i Europa som ger permanents uppehållstillstånd, som gör att de kan inte sända tillbaka dem.
   Tyskland ger tillfälligt uppehållstillstånd på 1 år , som de tänker förkorta.

 3. Sammanbrottsminister Baylan behagar uttrycka sig i rent kriminellt eufemistiska termer och de förargelseväckande underdrifter denne koranförslavade lykantrop begagnar sig av i ovan förevisade relativitetspredikan, är endast värda ett massivt förakt.
  Andreas.

 4. 2018, valår! Jag hoppas och önskar att vi röstar rätt! Frankrike, Sverige m fl länder vill förbjuda ”fake news” men vem är det som ljuger!? I min värld, är det VI! Som inte önskar denna ”värld” detta kalifat! Ta hand om Sverigevänner!

 5. Muslim och sosse,kan det bli värre??!Varför har man muslimer i regeringen,Ardalan Ibrahim,jag har inte röstat för det.Mvh Adolf

 6. Han kan väl börja visa vägen hem, ministern. Det är en av dessa så kallade flyktingar som hamnat i maktställning. Då kan han vara en god förebild och packa väskan och traska hemåt!

 7. Så har då Baylqn säsom den ende sossen fattat, att den invandring som S, Mp och M tillåtit de senaste 15 åren är en katastrof. Det insåg de flesta svenskar redan för länge sedan men blev då kallade rssisrer, nazisret, främlimgshatare och jag vet inte vad.
  Men det är väl som vanligt, politiker har lite svårt att fatta och om de gör det, är det alltid, när det inte förr än det är för sent.

 8. Adly Abu Hajarhar, moderat Malmöpolitiker och imam från Palestina:

  http://left4photo.com/uploads/3/8/7/1/3871576/2895607.jpg

  Delcitat

  Sverige är den bästa islamiska staten

  I ett tegelhus i Fosie bor den moderata politikern från Palestina, som använder sig av sharia- lagarna för att lösa relationstvister. Adly Abu Hajal är övertygad om att den västerländska liberalismen är den bästa grunden för en fri religionsutövning. (Publicerad 4/3 2009 · Uppdaterad 24/4 2016)

  Slut delcitat

  http://www.skd.se/2009/03/04/sverige-den-basta-islamiska-staten/

  Fri religionsutövning i Sverige och övriga väst-länder gäller enbart äkta religioner. Islam är ingen äkta religion eftersom det finns noll andlighet och människokärlek i det. I stället är det en diktatorisk, odemokratisk ideologi och ett människofientligt samhällssystem, maskerat till religion.

  Islam borde därför ej omfattas av religionsfriheten i Sverige och hela västvärlden. Islam och dess våldsbejakande hatideologi borde i stället totalförbjudas i alla dess delar och varianter.

  Muslimer vill tvinga kristna och ateister att betala deras utsvävningar medelst välfärd, särbehandling till utbildning och arbeten, ”anpassning” av lagstiftning i värdländerna de kommit till m.m.

  Välfärd går bra för muslimer så länge det är någon annan som betalar, allra bäst om det är kristna och övriga ”otrogna”.

  1. Med sådana här dårar bland moderaterna(Abderisak Waberi inte att förglömma!) visar det att man INTE SKALL rösta på moderaterna. Själv röstade jag moderat i hela mitt liv t.o.m. 2006 men det är kört för all framtid nu.

   1. Jag har aldrig röstat på Moderaterna och kommer aldrig att göra! SD blir det, det känns rätt!
    SD kommer att bli rumsrent när befolkningen fattar att de inte är ”rasister” och ”nazister”! Det är MP+S tillsammans med M som förstört Sverige!

 9. Har de långsamt börjat vakna och inser vad som är på gång? Har varningarna till slut blivit så många och kommer från så många olika och vederhäftiga håll(som inte anklagas för ”rasism” och mörk agenda) att man inser att en sprängkraftig bomb/trojansk häst har importerats till Sverige på grund av all naivitet och all okunskap.
  Sunt bondförnuft är det som förr räddade folk och ”vissa öppnade man inte för”.

  1. Jag sa ifrån då mina barn gick i en skola vars upptagningsområde var ett problemområde. Det var mycket våld trots en liten del invandrare, på mitten 90-talet. Flera av dem satt i fängelse när mina barn började gymnasiet.

   Men jag fick rådet att gå och samtala med någon om min syn på barn. Helt huvudlöst att lägga skulden på mig, att jag hade en taskig syn. Vem fick rätt i längden, jo jag. En familj flyttade från stan, de såg ingen del som säker och trygg längre för skolbarn, med flera obehagliga historier.

  1. När ett folk röstar för att en sådan medioker individ som henne får så mycket makt, då betyder det att folket är långt ifrån sunt förnuft.
   Förakt och ”som man bäddar får man ligga” !

 10. Sveriges asyl och invandring har varit ett stort och dyrt problem i 40 år. Man kan tro att så fort man blir politiker upphör hjärnan att fungera och därmed ALLA nödvändiga sinnen för att fatta rätt beslut.

 11. De tre huvudfaktorerna som utgör grunden till valet är dessa – oavsett ordningen:
  – hjärntvätt av oinitierad, omotiverad svensk befolkning (menlös massa)
  – valfusk (oundvikligt)
  – demografiskt överlägsna muslimer, ”svenskar” med röstkort.

 12. ”Allas lika värde” !!

  Arbetsförmedlingen ger i bidrag till arbetsgivare för nystartsjobb:
  Svensk: 6.284 kr/ mån
  Nyanländ: 15.710 ! kr/ mån.

  Fabian Fjälling ringer Linda Grape, politiskt sakkunnig på Arbetsmarknadsdepartementet.
  För att diskutera varför icke svenskar favoriseras
  på den svenska arbetsmarknaden.
  Det visar sig att regeringen avsiktligt har skapat en
  undanträngningseffekt för svenskar på den svenska arbetsmarknaden.

  Enl Linda Grape är man redan när man har fått uppehållstillstånd
  per automatik: Svensk.
  Inte med ett svenskt- medborgarskap.

  Lag (2001:82) om svenskt medborgarskap
  Svensk författningssamling 2001:82
  http://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-200182-om-svenskt-medborgarskap_sfs-2001-82

  Regeringen vill ha undanträngningseffekt för svenskar

 13. Grunden till integration är inte jobb, utan att man faktiskt vill integrera sig!

  Ockupanterna har kommit för att kolonisera!

  1. Trams att ett jobb är integration som förändrar. De kan jobba som läkare och ändå vara terrorister. Varför är jobbet ett tecken på integration? Det är ett tecken på att de kanske vill försörja sig, men det räcker inte. Privatlivet kan innebära otäcka muslimska värderingar och tvång mot i synnerhet flickorna i familjen.

   Så jobbet, svenskar som jobbar där, är en slags mentorer att de blir svenska och lugna och lagom? För att muslimer möter andra i samhället finns det väl inte något som säger att det leder till en slags förståelse som innebär tolerans för Sverige från muslimers sida.

   Jag blir inte klok på de grunda och ogenomtänkta floskler våra politiker slänger sig med. Integration innebär ju att få ha sin egen kultur parallellt med den svenska. Så där är gränsen, du måste jobba, men leva som du vill? Jisses!

 14. Valår! Nu börjar flosklerna och lögnerna från sjuklövern komma!
  Sjuklövern lovar vitt och brett men om de skulle få regeringsmakten igen så fortsätter de sin utbytarpolitik och ignorera sina riktiga medborgare!
  Sjuklövern ifrågasätter nu invandringen (SD har gjort det hela tiden) men vem sa ”öppna era hjärtan”?!
  Vem fortsatte med ”öppna era hjärtan”-politiken?
  Glöm inte i september vem som massimporterar Vildar/Kriminalitet, rösta rätt, rösta SD.

 15. Ungefär som att säga att sommardäck på isiga vägar ”kan ge” olyckor.
  Allt utom utvisningar är nu ”fel sätt” att hantera asylfrågan.

 16. Apropå sossarnas ”Svenska modellen”, som ska utvecklas och inte avvecklas, som de säger själva.

  http://www.socialdemokraternanybro.se/wp/wp-content/uploads/2016/09/cropped-image.jpg

  ”Så blev Malmö en av Sveriges fattigaste städer”

  Malmö har på fyrtio år gått från välmående arbetarstad till en av landets fattigaste kommuner. Skyhög arbetslöshet. Stor invandring. Växande klyftor. Social oro.

  – ”Staden är en tryckkokare”, säger professor Tapio Salonen. På många sätt är Malmös kris hela Sveriges – fast värre”.

  https://www.sydsvenskan.se/2016-06-26/sa-blev-malmo-fattigast-i-sverige

  1. Enligt de styrande imbecillerna går ju Malmö som ”tåget”, på sätt och vis har de rätt, Malmö går som ”the runaway train”.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: