Invandrare från no-go zoner rånar svenskar i Täby


BROTTSLIGHET. Det har skett en stor ökning av rån mellan ungdomar i Täby rapporterar StockholmDirekt.se. Enligt Madeleine Stolt, gruppchef för ungdomsutredningar i lokalpolisområde Täby, är det allt annat än lugnt just nu.

– Det är jättestökigt just nu, jättestökigt. Det är gäng som kommer hit från olika delar, Söderort och Västerort. Just nu utreder vi sex personrån, kring den här gruppen. Alla har inte varit runt Täby centrum men det är oroväckande, säger Stolt.

 

Madeleine Stolt om utvecklingen: – Jag är mycket oroad. Det går åt fel håll. Det går ner i åldrarna, både bland de som är misstänka för sådana här rån och de som är runt omkring.

– Så var det inte för fem år sedan, jag tycker att det blivit förändrat. Det har inte varit på det här sättet tidigare men nu börjar det komma hit folk som begår brott.

 

Läs hela artikeln på StockholmDirekt.se…

-Pettersson läser mellan raderna, och det är inte fördomar utan erfarenhet. Ungdomar reser från söder- och västerort, alltså Rinkeby, Husby, Tensta, Rågsved och sådana no-go zoner för att råna ungdomar i det relativt välbeställda Täby…I klarspråk invandrare rånar svenskar.


19 responses to “Invandrare från no-go zoner rånar svenskar i Täby

 • jockfall

  Nu uppmanar jag alla svenskar till lugn. Stefan Röfven gillar det det händer så han dyker säkert snart upp i Täby och ordnar upp oroligheterna?

  Gilla

 • Fredrik toolanen

  Det gjordes en film för några år sen om svartskalle ungdomar som fegt i flock rånade svenska ungdomar och sen kidnappade dom för att ta med dom ut till svartskalleförorten.
  Meningen var att rättfärdiga beteendet för att visa klassklyftorna i samhället,filmen vart hyllad av kulturbrakskitarna och debiterad i SVT där den grekiska svenskheten pascalido uttalade sig.- Det spelar väl ingen roll att dom blir av med mobiltelefonerna dom kan ju köpa nya.Så våldet är välsignat av det grekiska stolpskottet pisslido

  Gilla

 • eva

  Framtiden! Rövarräder från förorterna mot svenskområden. Politikerna ser förskräckta på, vad har man släppt in? Locket på, locket på! Ingen främlingsfientlighet, ingen rasism, fy på sig – jamen, jag har blivit rånad, nedslagen våldtagen ……….
  Vad ska vi göra? Mer korvgrillning, mer sk dialogpoliser(särskilt mjuk utbildning med extra genusperspektiv inrättas på Södertörns högskola), mer fotboll, mer bullbakning, mer fritidsgårdar alltmedan Sverige utanför står i brand vid horisonten.
  Tack för att ni valde Sverige!

  Gilla

  • Rolf

   Briljant beskrivning av läget. Locket på och folk låtsas som det regnar. Fram tills dess dom själva blir gängvåldtagna kanske.

   Gilla

 • KurtFolke

  Säger hon Stolt …..

  Gilla

 • ossie

  Inte mer än rätt att även de ”fina” stadsdelarna får känna på vad de röstat för. Gated communities blir nog snart vanligt för dem som har råd.

  Gilla

  • Ruth Magnusson

   Alla har nog inte röstat för detta. Man ska nog gå litet längre tillbaka i tiden och titta på var majoriteten låg för EU-inträde.

   Gilla

  • Andreas

   Frågan är om det är majoritet (S)-röstare i de områdena eller om pesten spridit sig dit ändå…

   Gilla

 • BjörnLarsson

  Täby är ju ute på vischan i södra Norrland. Brottsturnéer som kommit dit kommer vartsomhelst i Sverige. Täbys förbannelse är väl att de har en tunnelbanestation, det slipper Danderyd. Ni ska se att landstingspolitikerna snart stänger T-banan till Täby. Det kommer ändå inte att stoppa de organiserade utländska ligornas systematiska stöldturnéer i rikare villaområden. Sverige har världens bästa brottslingar nu!

  Gilla

  • Adolf Nilsson

   För att förtydliga lite fackta om Täby.Täby har EJ tunnelbana,bussar och Roslagsbanan svarar för kollektivtrafiken.Däremot Danderyd har två tunnelbana stationer,Mörby centrum och Danderyds Sjukhus.Rätt skall vara rätt även det är svårt ibland.Täby kommun ligger i södra Uppland i Roslagen,relativt långt från invandringen norrland.Mvh Adolf

   Gilla

   • Mia

    Det var mycket som Björn Larsson hade fått om bakfoten så jag ger dig ett gilla för att du rättade till det.

    Gilla

  • Ruth Magnusson

   Till att svamla eller hur? Täby har ingen tunnelbana medan Danderyd har.

   Gilla

 • Torleif

  Täby kan behöva få berikning också.

  Gilla

 • assad

  Artikeln fick mig att göra en mental geografisk exkursion. Danderyd ligger inte så långt från Täby. I Danderyd är man ju inte heller rasist.

  Dessutom finns det mer egendom där.

  Bubbarna kan inte tänka ut det nyss sagda själva så det vore bra om någon kunde berätta detta för bubbarna på ett enkelt sätt:

  ”Bubbe, mer att stjäla i Danderyd”.

  Vi delar upp informationen i två delar:

  ”Bubbe, följ med ska jag visa var Danderyd ligger” (antagande: bubbe kan inte läsa karta eller följa en vägbeskrivning).

  Gilla

 • The proud swede

  87:orna har fått precis som de ville…grattis..

  Gilla

 • Ståfräs

  Detta gillar Feministregeringen, o 7klövern som kallar det ”utjämningspolitik”, PK jublar o M i Täby bjuder gärna till för dom är minsann inte rasister, ha,ha,ha,ha.!

  Gilla

 • assad

  Det är nog bra att Täby får smaka bubbe.

  Gilla

  • Rolf

   Precis mycket mera mångkultur till Täby, Danderyd. Blir intressant att höra hur tankarna går efter det. Snorkiga M och S röstare får smaka på fett me Bubbe.

   Gilla

  • Joy

   Synd att Reinfeldt inte bor kvar där bara. Tvivlar på att han ens tänker på sina f d grannar som drabbas, han njuter ju av att andra far illa. Hans politik går ju ut på att få folk pressade och stressade och välfärden krossas. Hans framtidsfolk, som har mer rätt till Sverige än vi svenskar, gör det jobb de kom hit för.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: