Den stulna vodkaflaskan värd 8 miljoner, hittad – tom!


GOTT OCH BLANDAT. Den dyra vodkaflaska som stals i Köpenhamn i början av veckan har hittats. Flaskan, som är värd 8 miljoner danska kronor, hittades på en byggarbetsplats i Köpenhamnsförorten Charlottenlund – tom.

Ägaren till den bar som flaskan stals ifrån är glad ändå, eftersom flaskan är tillverkad av tre kilo guld och tre kilo silver. Även den ryska samlare som lånade ut flaskan till baren är nöjd.

– Det är ju flaskan som är värdefull. Vi kan fylla den igen med vodka i Ryssland, säger barägaren Brian Ingberg till Ekstra Bladet.

-Pettersson hoppas det var goda droppar…

TIDIGARE 2018-01-03. Världens dyraste flaska vodka stulen

GOTT OCH BLANDAT. En vansinnigt dyr flaska vodka har stulits från världens största vodkasamling på Vesterbro i Köpenhamn. Det berättar innehavaren av vodka-samlingen, Brian Ingberg, för TV 2 Lorry. 

Vodka-samlingen ligger under hans bar, Café 33 i Dybbølsgade, och den stulna flaskan är den enda i sitt slag, enligt Brian Ingberg. Han säger att det är en Russo Baltique vodka till ett värde av åtta miljoner kronor.

Läs mer…

-Pettersson brukar fundera och säga, tänk om jag hade haft alla pengar jag lagt på brännvin och brudar, vilken jävla fest man skulle kunna ha…

och ibland lägger jag till att jag aldrig dricker mer än en grogg åt gången, men när jag druckit den blir jag en annan människa och den super som fan. Dock uppskattas inte dessa lustigheter av den oäkta hustrun så vi får hoppas att hon inte läser detta.

 


13 responses to “Den stulna vodkaflaskan värd 8 miljoner, hittad – tom!

 • BjörnLarsson

  Å jag som bara får en krona för mina tomglas (eller är det två?) Åtta miljoner kronor i pant skulle nog ge effekt, på ett och annat sätt. Att folk bjuder miljoner kronor för en tom flaska är ett hysteriskt tecken på en prisbubbla orsakad av nollränta och massiva mängder skapade krediter ur tomma intet som köper precis vad som helst för att de rika vet att låtsaspengarna blir värdelösa när som helst, så att ha bytt ut dem mot nånting annat, även en tom spritflaska, är bättre än att sitta på sedlarna.

  Gilla

  • BjörnLarsson

   Vid internetkraschen runt år 2000 kunde man konstatera att man fick en högre (alltså mindre negativ) avkastning av att köpa starköl på Systembolaget, dricka upp den och panta burken, än av att äga aktier i Ericsson, Sveriges i särklass största företag vid tillfället.

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Jag kommer ihåg den historien! Den gick någonting sånt här:

    Köpte du Eriksson för 100 tusen är dom värda 3000 idag. Köpte du Framfab för 100 tusen är dom värda 1000 idag.

    Investerade du däremot klokt i starköl för 200 tusen så är panten värd 6000 idag! Inte konstigt att gubbarna på bänken kallas A-laget!

    Gilla

 • Argus

  Var det någon som ledsnat på spolarvätska?

  Gilla

 • Mimi N.N.

  Det är hemskt, inte trist. I länken under kan ni läsa om detta och nyamoderaterna i Piteå, särskilt om deras Lage Hortlund – sjuk alkoholist och svärfar till arab – som basunerar till alla via presskonferens, radio, internet m m om hans ‘avhopp’ till Sverigedemokraterna. Jag känner Piteås nyamoderater inifrån, men vägrar inte berätta mer. Jag tar andra vägar och ska vittna för att hindra denna person (han avgudade Reinfeltd !) från att komma in i SD som trojansk häst.

  :Rubrik: Utlänningslagen borde skrivas om:

  https://wp.me/p2J4cb-11xF

  ”Moderaterna: ”Det kom väldigt oväntat” moderat från Piteå”

  Gilla

 • Magnus 2

  I Sverige går de att leva ett lyxliv utan pengar så länge andra har allt man vill ha. Hoppas stackarn inte fick spy med de värdet som fanns i magsäcken.

  Gilla

 • age

  Härligt att få dra på mungiporna ibland.
  //age

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Trist med alkoholproblem.

  Gilla

 • Gus

  Den satt nog fint i vinterkylan ! 😂

  Gilla

  • Stenbock

   Tyder på att det inte var en specialist på tomflaskor ! Kan det ha varit någon tillfällighets-supare ?
   3 kilo guld och dessutom silver bestod pavan av…. 🙂

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: