Stäng

2 reaktioner på “Pink Panter på stort piano

 1. Vackert par. Tänker presentera ett till snyggt och berömt par, fast inte i show business.
  Carles Puigdemont och hustrun Marcela Topor befinner sig på nytt i Rumänien där de nyligen firat Revelion hemma hos Marcelas familj i Vaslui (Moldova). Detta rapporteras av Catalunya Press.
  De två har varit ett lyckligt äkta par sedan länge och har två döttrar. Rumänskan har varit vid Carles sida och stött honom i allt. Marcela är journalist på engelska tidningen Catalonia Today. Hon har också ett lokal-tvprogram på engelska. Hon pratar också portugisiska i en kort video, och fler sprråk dessutom. Carles pratar rumänska naturligtvis. Vad döttrarna pratar, vet jag inte, jag låter Pettersson tillrättavisa dem att prata … svenska !!
  Och Mr.Skåningen, sir, rest assured: jag känner inte familjen Puigdemont-Topor personligen, de känner inte alla drygt 20 miljoner moldaver, valaker, transylvaner personligen, men Carles Puigdemont känner, respekterar och uppskattar alla rumäner inte för han har en rumänsk hustru, utan för att vi är …VI, ett stolt, arbetsamt, smart, kreativt, vackert och ärligt folk. Vi struntar i vad andra tycker.
  Vi här i glada gänget är trötta av allt vi åkt och gått runt i det gamla fästet, att vi inte orkar skriva mer ikvläll. I morgon får ni nyheter.

  Noapte buna !

  Puigdemont y su mujer Marcela Topor rumana y vidente
  https://youtu.be/y1BVzlT-6R4

  Advanced English – Marcela Topor speaking with Albert Serra
  https://youtu.be/SeqHFTrDYkQ

  Taula per a la Prevenció de Transtorns de la Conducta Alimentària
  https://youtu.be/Ttw_Xit7aQM

Kommentera

%d bloggare gillar detta: