Att säga sanningen bestraffas alltjämt


Beatrix von Storch, vice ordförande för det tyska patriotiska AfD (Alternativ för Tyskland) twittrade och har nu blivit åtalad:

I det arabiska meddelandet uppmanade polisen till ett fridfullt firande.

Då twittrade Beatrix von Storch:

”Vad i helvete håller på att hända i vårt land? Varför twittrar en officiell polis-sida på arabiska? Tror ni att det kommer lugna de barbariska muslimska, gruppvåldtagande manshorderna?”

Flera hundra polisanmälningar har gjorts och hennes twitterkonto har blockerats (tweet raderat):

http://www.faz.net/aktuell/politik/inland/hunderte-anzeigen-gegen-beatrix-von-storch-wegen-silvester-tweet-15370168.html

Beatrix har rätt för vi har inte glömt t.ex.

https://en.wikipedia.org/wiki/New_Year%27s_Eve_sexual_assaults_in_Germany

Min kommentar:

Människor som inte vet att våldtäkt är förbjudet och följer detta förbud måste utestängas helt från att immigrera (det kan krävas att vissa grupper utestängs). En bedjan till denna typ av människor att följa lagen är ytterst naiv då ett ignorerande eller det omvända är att vänta.

 


9 responses to “Att säga sanningen bestraffas alltjämt

 • Nordmann

  Den sande historie om Sverige !

  ”Det er sindssygt, vanvittigt, naturstridigt, perverst og en hel masse andre tillægsord, som man selv kan tillægge. Sverige er en sikkerhedsrisiko, som vokser dag for dag. Det nuværende Sverige vil med statsgaranti gå under i et inferno af vold, voldtægter og borgerkrigens svøbe.”” http://bit.ly/2CgHc7O

  # Jyllands-Posten

  Gilla

 • Stenbock

  http://imgl.krone.at/scaled/1605042/vf5b9f4/630×356
  På bilden ovan ser vi djävulen själv i Persien.Denne högste Islamist är den som folket vill störta.Konstigt nog är det i nyhetssändningarna oklart för de korrekta PK-organen att öppet våga ange hur ”religionen” är skälet för allt elände, i såväl Absurístan som i Tyskland.

  Gilla

 • Norbert H

  Finns väldigt många idioter i Tyskland och beviset för detta är att Merkel sitter på tronen.

  Gilla

 • Att säga sanningen bestraffas alltjämt — Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] via Att säga sanningen bestraffas alltjämt — Petterssons gör skillnad! […]

  Gilla

 • Mimi N.N.

  Säkert att grodfejset Angela Merk-Hell sitter och dirigerar allt från sin lya. En Nürnberg rättegång för henne och dagens alla krigsförbrytare för det är krig de för mot europeiska nationer.

  Gilla

 • Jhonsson

  Självklart är, att dessa grobiener från Mena-länderna inte har här att göra. De har alltför ofta visat, att de inte kan anpassas till ett civiliserat samhälle. Sedan kan man ju alltid fundera över om Sverige och Tyskland fortfarande är civiliserade länder. Det skiljer ju en hel del på hur det ser ut nu och för 30år sedan.

  Gilla

  • Stenbock

   Du har fullkomligt rätt…. Inget av dessa två länder är sig likt från 80-talet. Kapitalet är det som idag talar mer än någonsin tidigare.
   I Tyskland ställes nu gamla hyresgäster på gatan,eftersom stora företag köper upp fastigheter och omvandlar dessa efter modernisering till ”säljlägenheter”…Inget ovanligt att en vanlig två-rums får en hyreshöjning på mellan 2.000/4.000 per månad.
   Ingen vanlig pensionär eller vanlig yrkesarbetare kan betala sådan hyra.Vilka tror ni ligger bak denna politik,om inte Führerin själv och hennes lobyister….

   Gilla

 • Fuskare har klarat taxiprov utan att kunna högerregeln | Petterssons gör skillnad!

  […] Livsfarlig afghan missade 17 uppkörningar, försökte muta trafikinspektören med 500 kronor […]

  Gilla

 • assad

  Ytterligare en hedersutmärkelse (avstängd från Facebook eller Twitter).
  Bra Beatrix von Storch.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: