Stäng

12 reaktioner på “Det Muhammedanska Målet

 1. Men omalla islams fiender dödas i sverige hur får ni då ut era bidrag!?!? Islam hatar allt väst står för utom alla bidrag.då duger vi.tänk om ändå profeten muhammed skrivit i koranen att det är dödsstraff om man tar emot bidrag av kristna bla

 2. Allt för många politiker kommer via partiernas kindergartens utan eller liten yrkeserfarenhet eller umgänge med valmanskåren, därför är de direkt olämpliga till att tillvarata väljarnas behov.
  De är endast kuggar i partiurverken som är anpassade till partiernas önskningar och behov. Sverige är deras lekstuga och vi väljare endast till att förse dem med en plats vid köttgrytorna. SD kommer att anpassas till detta innan de hinner komma till makten. Tyvärr!

 3. Det är ju en himla tur att vår eminente fd integrationsminister Jens Orback (S) ställt ut garantier för att Sverige kommer att bli skonade från framtida muslimska illdåd.

  Jens Orback uttalade detta redan år 2004:

  http://left4photo.com/uploads/3/8/7/1/3871576/1483827326.jpg
  Uttalandet kommer vid tidskod c:a 2:40 in i videon nedan.

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=XQK7XmMkrRo&w=560&h=315%5D

  Dags att påminna de ”trevliga” små islamska kvinnorna som uttalar sig i videon i startinlägget att deras hot inte gäller oss i Sverige eftersom vi fått fagra löften från deras håll (med evighetsgaranti) förmedlade till oss svenskar av sossepolitikern Jens Orback.

 4. Skicka ut alla muslimer, vilka prakt idioter. Är det deras uppfattning har de inte i vårt land att göra och det är ju vad de anser så adjöss med er

 5. Kulturberikare, Pensionsräddare…Den humanistiska stormakten representerar ett av historiens värsta svek gentemot de stackare som verkligen är i behov av hjälp i sina hemländer. De hitresta filurerna har endast som uppgift att berika sig på vår bekostnad, infiltrera, indoktrinera oss, avliva oss, sprida islamistiska irrläror och fullfölja det 1400-åriga uppdraget som ärke-pedofilen påbörjade.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: