Man skadad vid exploderande bil i Oxelösund


BROTTSLIGHET. En man har skadats i samband med att en bil började brinna på en parkering i Oxelösund. Larmet inkom klockan 10.40 om att en bil brann i på en parkering vid Ramdalsskolan i Oxelösund. Enligt polisen fanns en skadad man i närheten.

– Mannen ska ha brännskador på ryggen och har förts till sjukhus, säger Annica Redlund, vakthavande befäl på Sörmlandspolisen. Händelsen utres som mordförsök.

På Esplanaden brann en annan bil upp men det är lugnt. I Oxelösund där Pettersson växt upp har vi alltid eldat bilar med folk i…

Allvarligt talat så minns jag när polisen i Oxelösund ryckte ut för äppelpallning och det är inte ett skämt, läs gärna…

Om Oxelösund på bloggen…

 


6 responses to “Man skadad vid exploderande bil i Oxelösund

 • Jhonsson

  Han hann kanske inte undan!

  Gilla

 • Stenbock

  Tja tiderna förändras,minns den tiden då det fanns patrullerande poliser ute på gatorna i våra städer !
  Avslutar här min nostalgiska resa tillbaka till det då lyckliga landet. Vill vare sig förstöra nyårsfirande för läsarna som för mig själv…..
  Samtidigt som det utanför mitt fönster i Ghettot ljuder kanonader av buller och bång,som de nya invånarna från Orienten berikar mig/oss med ! 😦

  Gilla

 • Gus

  Verkar som att Uppsalapoliserna får sprida ut sig i helgen …

  Gilla

 • ingemar

  Här krävs lagändringar. Att spränga eller sätta eld på utrymmen där människor kan finnas (hus, uthus, sommarstuga, bil, husvagn mm mm) ska automatiskt anses som Mordbrand och ge minst 6 års fängelse, ovillkorlig indragning av ev medborgarskap och utvisning/deportering utan pardon! Om det finns folk där ska det alltid anses som grov mordbrand eller synnerligen grov, och ge minst 15 års fängelse och utv se ovan. Skadas eller dör någon ska det alltid anses som synnerligen grov och ge minst 20 år – livstid samt utv. se ovan.

  Gilla

  • Joy

   Håller fullständigt med! Och straffmyndighetsåldern för dylika brott ska sänkas till 12 år. Det måste bli ett slut på dessa avarters hemlängtan. De skapar samma elände som de påstår de har flytt ifrån. Så påföljden blir enkel biljett, med familjen hem till de egna trakterna. Med totalförbud att komma tillbaka.

   Gilla

   • gamgubben

    Vad barn under 18 år i familjen ställer till med skall naturligtvis belasta hela familjen. Dessutom skall straffrabatt tas bort och införande att flera brott skall medföra längre straff. Bränns fler än en bil ska straffet multipliceras med grundstraff gånger bilar och alla haffade ungar samma straff.
    Straffen skall påverka familjen oavsett vilken i familjen begått dem med en multipel av antal utdömda månader med ex vis 4% per månad av bidragen dras in
    När straffen adderats till 24 månader utvisas familjen eller myndig person och alla eventuella svenska medborgarskap annulleras.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: