Malmö – den forna idyllen


Jag minns min skoltid när Malmö rubricerades som en vacker stad med vackra parker, korsvirkeshus, idylliska smågator och torg som sjöd av liv.

Jag minns när mina föräldrar tog oss barn med till Malmö för första gången och vi möttes av en stad som kändes mer idyllisk än både Stockholm och Göteborg.

Minns ni Malmöbor hur den stad ni föddes och växte upp i, gjorde er varma om hjärtat? Minns ni när ni talade om för era barn att ni aldrig tänkte lämna ert kära Malmö? Minns ni hur ni vaknade på morgonen och kände er lyckligt lottade för att ni fick äran att bo i denna stad?

Då hoppas jag ni minns vad de senaste decenniernas politiker gjort mot ert kära Malmö…

Det är ni Malmöbor som går till valurnorna 2018. Har ni inte gjort rätt val förut, får ni nu chansen att ångra er. Ta den och känn er nöjda med att ni åtminstone försökte. Malmö är staden ni ska lämna över till era barn och barnbarn. Är det dagens eller gårdagens Malmö ni vill att de ska växa upp i? TA CHANSEN den 9:e september 2018!


10 responses to “Malmö – den forna idyllen

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: