Den ärligaste muslimen på jorden

ISLAM. Den egyptiska TV-värden Youssef Al-Husseini talar efter en terrorattack i London: Muslimer bidrar inte med något annan än terror, så varför förväntar du dig att bli älskad?

Efter terrorattacken med en skåpbil utanför en London-moské den 19 juni sa den egyptiske tv-värden Youssef Al-Husseini: ”Varför hatar de oss?” Om de inte gjorde det skulle det vara något mentalt fel med dem”.

Muslimerna har inte har bidragit med något till väst utom slakt, massakrer och terrorattacker, sade Al-Husseini: ”Och du förväntar dig fortfarande att de ska älska oss?” Al-Husseinis tal sändes sändes på ON TV samma dag som attacken i Londen ägde rum.

Youssef Al-Husseini : Den terrorattack som tyvärr ägde rum [i London] var en fordonsattack. Den här gången var det nära en moské om du följer nyheterna. Hur kan någon bestämma sig för att utföra en terrorattack i närheten av en gudstjänst – nära en moské, en kyrka eller något tempel där Gud tillbeds? I alla de tidigare fordonsattackerna, åtminstone under 2016 och 2017, har ”hjältarna” tyvärr varit muslimer. Och då undrar man varför de hatar oss. Varför hatar de oss ?! Om de inte gjorde det skulle det vara något mentalt fel på dem. Vi muslimer använder hela tiden vapen, slaktar människor hela tiden, flår människor hela tiden, bränner människor hela tiden, kör på människor hela tiden och placerar ut bomber och bilbomber tiden. Varför förväntar du dig fortfarande att de ska älska dig?

Berätta för mig vad muslimerna har bidragit till världen under senaste seklet? Svaret är ingenting. Vad har turkiska muslimer i den osmanska staten bidragit med till väst? Slakt, massakrer, spetsat européer på spjut … Det är sant. Det var det som turkarna gjorde i Europa på 1600-talet och 1700-talet. Vad gjorde de muslimska turkarna med sina arabiska grannar, varav de flesta är muslimer? De förslavade dem, torterade dem, införde extrema skatter för dem. De gjorde deras liv outhärdliga. Vad bidrog muslimerna med till väst under 1900-talet, förutom teorierna från Maududi, Sayyid Qutb, Abu Bakr Naji och Osama Bin Laden? Vad bidrog muslimerna med till väst? Säg inte till mig: ”Naguib Mahfouz litteratur och vetenskapen om Ahmed Zewail.”

Vad har muslimerna visat väst annat än bombning av deras huvudstäder? Vad har muslimerna visat dem förutom fordonsattacker? Vad har muslimerna visat dem annat än att skjuta på dem? Vad har muslimerna visat dem annat än att bränna dem levande i burar? De bränner också andra muslimer levande. De hävdar alla att de har monopol på islam. Vad har muslimerna visat västerlänningarna för att få dem att älska dem och välkomna dem i sina länder?

Efter allt detta frågar du mig fortfarande varför de hatar oss ?! Och sedan uppfinner muslimerna nya teorier, som ”en global konspiration mot islam.”

En global konspiration mot islam skulle innebära att muslimerna blev massakrerade runt om i världen. Det motsatta är sant. Det är icke-muslimer som massakreras. Har jag rätt, eller vad?

Då säger du till mig: Har du tittat på de muslimska minoriteterna i Indien eller Mali? För att säga sanningen, det jag ser är muslimer som begår massakrer mot kristna och andra majoriteter över hela världen.

Muslimerna står hela tiden, klagar och gråtar: Väst har gått samman mot oss. Fint, låt oss anta att väst konspirerar mot oss och vi bara ser din negativa bild. Var är din positiva bild? Muslimerna i Abbasid-staten presenterade en positiv bild. De exporterade vetenskaplig forskning genom de så kallade ”muslimska” forskarna, varav de flesta förresten inte från den arabiska halvön. Ingen av dem var från den arabiska halvön. De var alla från Nordafrika, och från vad som nu kallas de tidigare sovjetiska islamiska republikerna i Centralasien.

Vad har de arabiska länderna bidragit med till världen? Ingenting. Vad har de islamiska länderna bidragit med till världen? Ingenting. Vad har muslimerna bidragit med inom vetenskaplig forskning? Två, tre, fyra eller tio forskare under 1,435 år? Kom igen, man! Låt oss glömma 435 år och behåll bara ett årtusende. Tio viktiga forskare på 1000 år ?! Vem uppfann flygplanet? Missilen? Rymdfärjan? Centrifuger? Kvantmekanik? Relativitetsteorin? Vem?

Var kom de viktigaste filosoferna ifrån? Inte härifrån. Och du förväntar dig fortfarande att de älskar oss ?! Och då säger du: ”Terror-sponsrande länder som Storbritannien förtjänar …” Nonsens! Människor förtjänar inte att dödas, slaktas eller köras över av en bil.

-Pettersson har fritt översatt talat nedan, lyssna själva. Jag kan inte arabiska och min engelska är mycket bristfällig och sträcker sig mest till taxi, hotell och gin & tonic på mina fåtaliga utlandsresor.

Vi kan i varje fall konstatera att ni som påstår att alla muslimer är idioter har fel. Jag hoppas Youssef Al-Husseini fortfarande lever och att det finns fler som honom…

53 thoughts on “Den ärligaste muslimen på jorden

 1. Eftersom ärlighet är ett främmande ord för muslimer, tror jag inte ett ord på denne feikare. Se upp för en muslim som låtsas hålla med dig !

 2. Kvinnorna i Iran revolterar mot det religiösa förtrycket av staten och i msm bara som notis, och då mer Irans statliga propaganda media som källa.
  Nu får vi se att det är tvång som gäller med att bära hijab. Modiga riktiga feminister vågar gå emot staten i detta och blir förmodligen fängslade och torterade pga detta. Det här borde avsluta diskussionerna om det är tvång eller inte att ha hijab. Där är orsaken varför media tiger, om nåt som för trettio år sedan skulle basuneras i all media, och regeringen skulle ha tagit kvinnornas parti, och fördömt kvinnoförtrycket där.Kvinnorna kämpar med risk för sitt liv för att slippa hijab, medans Sveriges ledande kvinnor sätter på sig hijab när de besöker dessa länder, ni borde skämmas ta mig fan. Att sedan kalla sig feminister är det största hyckleriet man kan tänka sig.
  Ursäkta sedan om det är en del OT.

  • Jan Helen stämd för grovt förtal?

   Välutbildade människor reagerar på den utbredda inkompetensen?

 3. Ett ärligt avslut på all förbannade oherlighet i Europa, igångsatt av usla politiker och de som röster på skiten.

 4. Efter att ha lyssnat på den här galningen så känns det mer säkert för svenska flickor / kvinnor , våldsmännen önskar svartögda skönheter, så då gäller inte vi nordiska kvinnor …..en pust av lättnad !
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=9gb2QbwyEUo
  Om han nu inte menar att att de svartögda ”skönheternas” slavinnor är ”blåögda”………………………………………..!
  I Sverige är ju det så, undrar om det är en regel ?

 5. Har just sett på TV-nyhetsprogrammet: vilken uppvisning på uniformerade styrkor i London, Berlin, Paris och Wien. Militärer med automater i händerna måste skydda befolkningen.
  I Sverige då ? Allt väl, ordning och reda, eller hur ?
  Rumänien ? Vaaad ?! Get out of town !! På riktigt – jag flyger imorgon till Transylvanien, har släktingar i Alba Iulia – en gammal och vacker stad från medeltiden, med amazing monuments och folklor ! Där firades högtidligt Transylvaniens definitiva införlivande till Rumänien och Kung Ferdinand och Maria, Queen Victorias barnbarn, kröntes. Transylvanien var Rumäniens territorium under dakernas tid och 1500 år senare också. 1918 – tredje gången gillt.
  Lär, barn, lär er från sund och ren historia, lär inte från Mohammed !!!!!!

  Alba Iulia – Wikipedia
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Alba_Iulia

 6. Fascismen är i grund och botten en övertygelse att en viss grupp eller folkslag, nation av naturen har rätt att expandera på en annan grupp eller nations bekostnad.
  Svenska nationalister vill ha den lilla bit på ca. 500 000 kvadratkilometer som heter Sverige och känna sig som hemma på denna lilla plätt, det är nationalisternas avsikt.
  Islams företrädare vill få inflytande och makt i vårt land och ändra det efter deras önskemål och genom inflyttning av muslimer från mena i en allt stridare ström ändra den etniska sammansättningen i landet.
  Så vilka är då fascister egentligen?

 7. I går nämndes kort hos Pettersson,hur flickor/kvinnor som planerar fira Nyårsfesten vid Brandenburger Tor i Berlin,nu redan i förtid sörjts.
  Till deras skydd mot det nya importerade packet och deras attacker i vimlet,finns nu två sådana tält centralt placerade ut på platsen.
  http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2017/12/zelte-324×235.jpg
  Hit kan alltså de evntl. angripna och förnedrade kvinnorna som hade tänkte sig fira in nya året med glädje, istället flykta till säkert förvar.
  M.a.o. kommer inte längre faran som tidigare från ovan via fyrverkerier, utan numera i invandringens tidevarv,från sliskiga araber,niggrar och liknande drägg,som smyger runt bland mängden besökare.

  • Och sätter man foten utanför tältet, så får man skylla sig själv om man blir våldtagen? Och vad hände med RESPEKT-banden?
   I Köln ger ministeriet det faderliga rådet att som kvinna inte gå ensam ute på nyårsafton. Gå i grupp, skrik högt om det blir obehagligt läge och ring 110.
   Allt är förstört.

  • Gudrun Schyman (F!) missade förra årets äventyr på nyårsafton i både Köln (Tyskland) och Kalmar (Sverige).

   Nu får hon och alla hennes feministkamrater en ny chans att festa på gatorna i Berlin under nyårsafton tillsammans med sina älskade muslimgossar.

   Scenen vi skulle vilja se? Kom igen nu pojkar!

   http://pbs.twimg.com/media/CaNNacfWYAA0ibO.png

   Själv är jag helt övertygad om att Schyman och hennes själsfränder skulle välja att fly in till tryggheten i Berlin-tälten för att undgå ”Taharrush”-attackerna från muslimpojkarna.

 8. Menar han att det är något mentalt fel på vänstern (som älskar muslimer över allt annat)? 🙂
  Undrar hur många andra muslimer som tänker att det måste vara något mentalt fel när vänstern anordnar ”manifestationer mot islamofobi” efter varje terrorattack…?

  • De radikala muslimerna inser att vänstern i väst inte är något annat än nyttiga idioter. De kommer att ta hand om vänstern, men inte förrän de besegrat muslimernas och vänsterns antagonister.

 9. Dock! En muslim är edsvuren till islam!

  Religion är tro!
  D.v.s. religion är att inte veta!

  All vetenskap talar om evidens – inte tro!

  Om du går balansgång på broräcket – kan du tro.
  När du har ramlat ner – vet du.
  Vissa kan i förväg analysera risken = de vet.
  – och kliver aldrig upp på räcket.

  Termiter eller husbock i huset märks inte förrän huset är förstört.
  (under tiden kan man tro att inget händer) = tro!

  En muslim har en livsuppgift ……………! = islam ska ta över världen.
  Alla tekniker och knep är tillåtna!

 10. Skulle mot all rimlig förmodan den herostratiske excellensen Löfvén ta sig en titt på ovan förevisade praktexempel på undantaget som utgör regeln, finge han sannolikt anledning att resolut avvisa de uttalade uppfattningarna och beskriva dessa som ”mycket olyckliga ordval” och ”en oroväckande tolkning som ställer sig oacceptabel för den humanitära stormakten” samt avsluta anförandet med att anklaga ifrågavarande sanningssägare för att vara rasist och islamofob.
  Något mer konstruktivt och dialoginriktat än så lär vi icke kunna förvänta oss av regeringschefen.

  Inslaget visar att det trots allt finns ett visst hopp inför framtiden, under förutsättning att de tongivande rösterna bland den förnuftsorienterade oppositionen världen över ges en chans att komma till tals på den offentliga arenan, i det öronbedövande larmet från de indoktrinerade och statskontrollerade undersåtar, vilka med besinningslösa dårars hela envishet lovsjunger den politiska korrekthetens, den massiva våldsimportens och koranslaveriets katastrofala konsekvenser.
  Andreas.

 11. Varför förstår inte ALLA svenska medborgare vilket hot vi har mot oss?
  Varför förstår ingen att vi är nästa Syrien?
  Islam har som mål att ta över världen; Inte delar av den, utan hela.
  Och om så behövs- med våld.

  Islam tar över vårt fosterland!
  Kommer du att rösta för fortsatt islamisering av vårt land?
  Eller röstar du för en egen framtid? – på SD?

  Känner du dig trygg?

  • Jag tänkte mer Libanon, som idag är ett klassiskt exempel på vad som händer när ett land accepterar mångkultur. Dags för namnbyten? ’Sverige’ blir ’Nya Libanon’ eller ’Nya Syrien’. Med dagens utveckling kommer namnbytet utan något som helst tvivel. Troligast är att bli ’Islamska Staten’, eftersom det finns muslimer som redan pratar om det.

   Vilken av de tre största storstäderna får byta till ’Nya Beirut’. Malmö ligger bra till …

  • > age.
   Sverige nästa Syrien. Dra då parallellen litet längre. Ryssland ligger mycket närmare Sverige än vad Syrien gör.
   Och för 12 år sedan samövade ryska och svenska soldater i Norrbotten för att nedkämpa terrorstyrkor – manövern leddes av en rysk överste, som alltså hade befäl över både svenska och ryska militärer. Svenska regeringen under Göran Persson var mycket nöjd med resultatet och hans försvarsminister var på plats för att välkomna de ryska militärerna…….

   • Nu samövar svensk militär med natostyrkor leda av mänsklighetens största hot USA.Detta lands frihetskrig har åsamkat vårat land död och kaos i form av flykting tsunamis från deras heliga krig och upprättande av sk världspolis.

 12. Tapper kvinna – och vacker, påminner om Benazir Bhutto, f.d. Pakistans premiärminister mördad 2007.

 13. Precis som han säger: det är nånting ”mentally wrong with them”- inte bara muslimer utan oerhört många andra som accepterar offerrollen, för att inte nämna PK-styrande eliten ….

 14. Väldigt ärlig muslim. När kommer Stefan Lövfen och hans femenistiska regering komma på att sanningen och fakta går inte att finna i deras huvud utan den finns att hitta hos kompetenta och kloka människor. Sverige, landet som uppfann vansinnet.

 15. Ja, Pettersson … Det finns fler som Youssef Al-Husseini och som fortfarande lever. Det finns t o m muslimska kvinnor som vågar ta hårda debatter om islam med patrialkala företrädare för den sjuka sekten. Men de oppositionella är tyvärr fortfarande alltför få och de tar oerhört stora risker.

  I videon nedan ett bra exempel på en kvinnlig muslimsk skådespelare från Pakistan som inte räds att i TV öppet ta en eldfängd debatt med en manlig muslimsk stenålders-mufti också han från Pakistan.

  Mycket avslöjas om många av islams tillkortakommanden och dubbelmoral. Samtidigt en underhållande föreställning som stiger i intensitet mot slutet. Håll tillgodo!

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=PGhfeDGnSIw&w=560&h=315%5D

  • Det är inte en religion eftersom det finns noll andlighet och människokärlek i det. Men en ideologi och ett samhällssystem är det, maskerat till religion. Det är märkligt att islam bara sväljs av folk i ett land som är så sekulariserat, och försvaras med näbbar och klor av Svenska kyrkan.

   • Joy! Din beskrivning av islam är självklart helt korrekt.

    Skulle kunna tillägga att med ”Sharia” följer ett komplett juridiskt rättssystem med lagar som reglererar polisen, domstolarna, påföljderna (inkl dödsstraff, stympningar mm) och annan bestraffning för dom som ej dödas. Straffskalorna är olika för män och kvinnor ofta till kvinnornas nackdel. Osv.

    Du märkte kanske att jag utelämnade ordet ”religion” helt och hållet i min introduktion till videon ovan.

   • Jo, jag reagerade på vad som stod i rutan, att kvinnan där talar om religion. Och visst, sharialagen gäller, i synnerhet i familjerättsliga frågor. I vissa muslimska länder kan man ha anglosaxiska lagar för brottslighet, men i civilrätten är det sharia. Ruggigt!

   • @ Joy

    Kvinnan i videon förnekade att hon hade brutit mot vare sig pakistanska eller islamska lagar. Pakistan verkar ha haft / har två skilda rättssystem som du säger.

    Jag sökte och hittade den här intressanta informationen på webben som klargör en del:

    ”Religiösa lagar är precis som det låter när man i sitt rättssystem utgår från någon av de religiösa skrifterna. Vanligast är Sharia som till viss del eller helt praktiseras i Saudiarabien, Jemen, Brunei, Qatar, Pakistan, Förenade Arabemiraten, Irak, Iran, Afghanistan, Sudan och Mauretanien. Sedan finns det andra länder som i ännu mindre skala följer Sharia.

    När det sedan gäller hur hela världen ska kunna komma överens om en gemensam hållning när det gäller olika människors rättigheter”

    http://www.teamutvecklarna.se/wp-content/uploads/2016/11/Map_of_the_Legal_systems_of_the_world_en-1024×538.png

    https://www.teamutvecklarna.se/varldens-olika-rattssystem/

    Jag hitta också dessa nyheter på SVT (Publicerad 21 augusti 2006)

    Citat

    Pakistan vill mildra islamiska lagar

    Pakistans regering lade i dag fram ett förslag om att mildra de stränga islamiska lagar som gällt sedan 1979.

    Bland annat vill man stryka den paragraf som säger att våldtäktsoffer kan straffas för otukt, om inte över- greppet styrks av fyra vittnen.

    Förslaget vållade stor upprördhet inom den islamistiska oppositionen, som hotar att protestera både i parlamentet och utomparlamentariskt.

    Protesterna har redan fått regerings- partiet att lova att dra tillbaka för- ändringar som visar sig ”oislamiska”.

    Slut citat

    Samt detta publicerat av Aftonbladet (den 28 augusti – men årtal saknas)

    Citat

    Pakistan inför nya islamiska lagar
    ISLAMABAD. Pakistan är på väg att införa koranen som enda rättesnöre inom lagstiftningen. Detta sedan premiärminister Nawaz Sharif på fredagen godkänt ett tillägg till konstitutionen med den innebörden.
    Sharifs regering kommer inte att få något problem med att driva igenom förslaget i parlamentet trots att det krävs två tredjedelars majoritet. Parlamentet väntas däremot debattera förslaget i flera dagar.
    Sharif har lovat att Pakistan ska bli en sann muslimsk välfärdsstat och att koranen och profeten Muhammeds uttydningar av världen ska vara vägledande.
    – Smärre förändringar av lagstiftningen räcker inte, sade Sharif i ett tv-sänt tal till parlamentet.
    – Jag vill se islamiska lagar överallt och att koranen och sunna ska vara rättesnörena.
    Omkring 95 procent av Pakistans 140 miljoner invånare är muslimer men Sharif lovade att kvinnor och minoritetsfolkens rättigheter ska skyddas. Det nuvarande rättssystemet härstammar från det brittiska som övertogs när landet blev självständigt 1947. ( AP )

    Slut citat

    Kunde tyvärr inte få full klarhet i vad som exakt gäller i Pakistan idag. Vad de än tillämpar så är det med säkerhet inga trevligheter.

 16. Klockren video. Att vi har 87% här i Sverige som inte fattar detta är ett mysterium. Hur är det möjligt?

  • Asylinvandringen av muslimer är en röstimport för S V MP, det är endast att gå in och se vid det senaste valet att i valkretsar där det finns stor asylinvandring av muslimer kan det vara över 90% som röstat på S V och MP.
   Socialdemokraterna ser muslimerna som valboskap och vill ha deras röster och för att lura de här 87% använder de samma metoder som tredjeriket, alltså hjärntvätt.
   Den som har kontroll på TV och annan media kan styra en stor del av folket som också har gjorts.
   Vid alla debatter har inte den här asylinvandringen fått ifrågasättas, med de konsekvenser som följden blir med den.
   Den helt okontrollerade asylinvandringen har varit ett heligt ämne, som under inga villkor har fått ifrågasättas.

   • M, C, L och KD inte ett dugg bättre. Åren 2006-2014 en lika stor katastrof för Sverige 2014-

Kommentera