Skåpbil körde in i folk vid moské i London

ISLAM. Minst en död och tio personer skadades när en skåpbil körde in i en folkmassa utanför en moské i norra London strax efter midnatt. En man har gripits men det är ännu inte klarlagt om det rör sig om en terrorattack eller någon typ av olycka.

Flera av offren var på väg från moskén där de avslutat kvällsbönen under Ramadan. Händelsen utreds som terrordåd.

BBC

Live

 

11 thoughts on “Skåpbil körde in i folk vid moské i London

 1. Detta var väntat. Det kommer att bli inbördeskrig i alla västeuropeiska länder som har tagit emot stora skaror muslimer. Endast östeuropa blir förskonade.

 2. Utomeuropeiska invandrare ska inte tillåtas framföra fordon då de antingen förlorar kontrollen över fordonet eller humöret.

 3. Hur kommer nu muslimerna att agera? Kommer de att ta avstånd? Engagera sig mer än annars? Är det skillnad på folk och folk?

  Är det ok att göra politik av detta?

  Slightly different?

  Vad säger borgmästaren?

  Kommer IS att dementera sin inblandning?

  Har det socioekonomiska bakgrunder? Är mannen galen eller är han inte?

  Är detta bara början?

  Muslimska män har ju en sedan att samlas regelbundet i grupp på givna platser vilket gör dem extra ”utsatta”? Kommer nu alla moskéer att få extra bevakning. Betalt av de medel som ska skydda människor i allmänhet?

  Hur kommer agerandet från myndigheter att bli?

 4. Ja det är inte så trevligt att bli påkörd, det tyckte inte de som mejades ner av Sovjet muslimen, dvs de som fortfarande kan tala

Kommentera