Byråd gav order om gruppvåldtäkt


ISLAM. En kvinna i Pakistan har blivit gruppvåldtagen på order av byrådet efter att hon gift sig med en man efter eget val. Överfallet inträffade i Tandlianwala-distriktet nära Faisalabad, mindre än 100 mil från Pakistans gräns med Indien.

Polisen har arresterat tre misstänkta, däribland två bröder, för våldtäkten på den 19-åriga kvinnan.

Läs mer på Independent…

-Pettersson menar att det inte är något att tjafsa om för enligt PK i Sverige är alla människor och kulturer lika mycket värda, även de som gruppvåldtar i Fittja, Malmö och Pakistan…att arrestera byrådet i Pakistan, eller imamen i moskén i Sverige som sprider orden är inte att tänka på, det är en så fin kultur…


5 responses to “Byråd gav order om gruppvåldtäkt

 • ruben

  Dom skall ge fan i vår kultur trots att vår riksdag av någon konstig anledning vill importera dem till vårt land.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Hur förbereder sig den här militanta våldtäktsgruppen?
  Lär de sig tidigt att deras penis är ett straffinstrument? Och tränar de i grupp för att bli så bestialiska som möjligt? Eller har de detta ”naturligt” i sig?

  Du där Mohammed du driva frågan på djupet. Ta med dig Mohammed och Mohammed och förstärk ytterligare med Mohammed och Mohammed?

  Hur lägger de upp strategin inför detta våldsomgärdade uppdrag? Tränas de från barnsben. Det verkar ju inte vara svårt att samla en grupp som ställer upp?

  Gilla

 • Mm

  Det gör dom, styr över alla tokar som bevistar bönen i moskén och vi tillåter det. Dessutom tillåter vi nybyggen av detta otyg. Hör inte hemma i vår kultur. För varje kyrka som hotas och varje kristen som mördas. Stäng moskéer och utvisa imamer. Det är vad muslimerna predikar. Och har svenska kyrkan för en gång skull några synpunkter, beskatta dem rejält och inga bidrag till deras verksamhet.

  Gilla

 • Gus

  Satans grottfolk !

  Gilla

 • Paul

  Jag undrar om muslimska råd ger order om överfalls- och gruppvåldtäkter i Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: