Svenska kyrkan: Guds son har blivit en hen


KRISTENDOM. Inför julafton satte Svenska kyrkan i Västerås in en annons i en av lokaltidningarna för att bjuda in till firandet av Guds hen.

– Vi ville inte könsbestämma det lilla barnet med en gång, förklarar domprosten Susann Senter – som berättar att beslutet delvis beror på kyrkans likabehandlingsprogram och att man inte ska könskoda Jesus, för Sveriges Radio.

-Pettersson har precis för sig att det i bibeln står – Jesus Kristus, Guds son men jag kanske har läst fel, för det kan väl knappast vara så att svartrockarna aldrig läst boken…

…men inget förvånar, tidigare har det hörts röster för att Gud ska bli en hen…


36 responses to “Svenska kyrkan: Guds son har blivit en hen

 • Roland Karlsson

  Jag är kvar som medlem i kyrkan mitt liv ut. Men att kalla Jesus Hen var bara FÖR lågt. Hörde Caroline Krooks jultal 23/12. Där berätta hon om Kurt som ville skriva om historien till det bättre. Men detta blir bara pinsamt.

  Gilla

 • Mm

  Svartrockarna är inte kloka. Läskunniga, nä tror inte det. Allaha Akbar.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Förmodligen har vi endast sett toppen av detta veritabla isberg av försåtliga angrepp mot såväl den heliga treenigheten som mot hela den samlade kristenheten, vilken med diabolisk list står i beråd att decimeras för att slutligen elimineras genom den satanistiskt disponerade kulturmarxismens, HBTQ-maffians och det depraverade svenska prästerskapets förhatliga försorg.

  Låt oss för all del spekulera över hur den nya Svenska Satanistkyrkans koncept och estetik kommer att utformas, såframt de behornade inkräktarna inte förvisas från våra kyrkorum och där Frälsaren återinförs som den centrala gestalten inom vår kristna tro.
  Fan tro´t, med tanke på det korrupta Kyrkomötets konstellation.

  Krucifixen kommer, såvida de inte plockas ned och förpassas till historiens katakomber, att vändas upp och ned för att tilltala de koranförslavade kverulanter som vinner alltmer terräng inom samtliga kontexter.
  Vidare anar man att degenererade konstnärer av Elisabeth Ohlson Wallins kaliber konsulteras för att gestalta den störtade Kristus och upphöja pedofilprofeten Muhammed i hans ställe.
  Frågan är väl snarast om även denne underjordiskt konstruerade föreställning, i likhet med sagda kluddmakerskas Jesus, kommer att flankeras av läderbögar och andra moraliskt invalidiserade karaktärer…

  Därefter torde det bara vara en tidsfråga innan våra kulturhistoriska landmärken berövas de kristna kors vilka jämte kyrktupparna präglat våra kyrkobyggnader genom seklerna, för att ersättas med Satans egen halvmåne.

  Den inverterade mässan kommer småningom att inbegripa blot på altaret, där de som vägrar bekänna sig till den nya tidens oheliga värdegrundsevangelium offras under överinseende av Antikrists prästinnor och där nattvarden erbjuder sektmedlemmarna att dricka vårt blod.

  Den största kulturbärande institutionen i Sverige håller på att ta gestalt av något rent förbannat otrevligt, människofientligt och djävulskt och som ytterst ansvarig för denna djupt tragiska och brottsliga utveckling återfinns den församlingsföraktande ärkebiskop som embarkerat den sakrala tronen.
  Andreas.

  Liked by 1 person

 • Vem pröjsar?

  Gick ur för många år sedan.

  Liked by 1 person

 • Argus

  Det borde gå att åtala prelaten och kyrkans ledning för hets mot folkgrupp (att offentligt sprida uttalanden som hotar eller är nedsättande om en grupp av personer, med anspelning på ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning).

  Gilla

 • Svenska kyrkan: Guds son har blivit en hen — Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] via Svenska kyrkan: Guds son har blivit en hen — Petterssons gör skillnad! […]

  Gilla

 • janzorn

  Varför sluta där? Matteus, Marcus, Lukas och Johannes kan ju helt enkelt bara kallas ”hen”. Sen får man gissa vem det handlar om. Nordbor har ju tydligen fått sämre IQ? Det märks.

  Gilla

  • Ted

   Man kan ju undra om alla med lågt IQ har hamnat inom svenska kyrkans organisation.. Tur att jag gick ur svenska kyrkan för sådär 25 år sedan.

   Gilla

 • ladulaas

  Nu skall inte Pettersson beskylla de satanister, som tagit över Svenska Kyrkan, för att inte läsa Bibeln. De gottar sig alla åt de evangelier i Gamla Testamentet, som vältrar sig i beskrivningar av den hatiska guden, som förgör alla som inte underkastar sig gudens påbud.

  Däremot så vämjes de av den godhet, som genomsyrar det Nya Testamentet, så den delen undviker de förstås. De gör därför allt, för att kastrera och förlöjliga Jesus och hans verk.

  Det är inget konstigt. Det är logiskt och följdriktigt. Om man sätter en kommunistisk nihilist från Östtyskland som ärkebiskop, så inte kommer denna satanist att sitta där och rulla tummarna. Svenska Kyrkan skall göras till en Satanist-kyrka och man är redan på god väg.

  Gilla

 • Bo Rönn

  Jag undrar vilket kön Svenska Feminist Kyrkan sätter på Satan? Hon passar bra tycker jag.

  Gilla

 • TSwedenNow

  Svenska kyrkan har blivit perverterad med malware som kallas kulturmarxism där man försöker ”bryta normer och traditioner” och frörvänger (se frankfurtskolan). Bojkotta den svenska kyrkan

  Gilla

 • Lena

  De högröstade och därmed tongivande i det svenska prästerskapet verkar att ha sina preferenser inom homorörelsen…..varför ?

  Liked by 1 person

 • Valter

  Må de … sa fan när han läste bibeln.

  Liked by 1 person

 • Galten

  Högst märkligt att man nu skall behöva undervisa de svartrockade hypokriterna.
  Johannes 3:16
  Ty så älskade Gud världen, att han utgav sin enfödde Son, på det att var och en som tror på honom skall icke förgås, utan hava evigt liv.

  Liked by 1 person

  • Mr Q

   För oss vuxna som haft förmånen att växt upp, i vårt då kristna land något vi sökt leva efter,under största delen av livet…..
   Innan fan själv (den onde som prästen nämnde djävulen) sände på oss alla dessa islamister och Voo-doo dyrkare. De förstnämnda stör friden med sina vrål och förargelseväckande utseende.De senare förpestar luften med sina döda höns i träden !

   Liked by 1 person

 • Conny Lundberg

  I dessa tider ej förvånande eftersom svenska kyrkan sedan länge sällat sig till den s k ”metoo”gruppen som misstolkats grovt emedan den faktiska innebörden av denna inte betyder annat än att de uppnått det högsta tillståndets sinnesjuka rus som uppstår när verklighetens realiteter suddats ut fullständigt.

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Icke förvånande i detta ”Gökboets” land där svenska kyrkans företrädare sedan länge sällat sig till den s k ”Metoo”-kampanj som vi alla misstolkat eftersom det i själva verket betecknar sinnesjukdomens yttersta gränser där verklighetens gränser suddats ut och omgivningen tolkas i ett LSDliknande hallucinatoriskt rus.

  Gilla

 • Conny Lundberg

  I detta ”Gökboets” land har svenska kyrkan sedan länge sällat sig till den s k Metookampanjen som inte innebär någonting annat än att de anslutit sig till de avarter som har koko som valspråk 😉

  Gilla

 • ruben

  Visst börjar vansinnet breda ut sig, större än Guds vingar verkar nå? Jag tror faktiskt Hitler var en hon …Adolfina? Henri Ford var det definitivt, tror jag…. Henrietta? Det avslöjades väl aldrig bara? Drottning Elisabeth tror jag är en man. Maria Magdalena och Jungfru Maria var män tror jag, men ingen har hittills avslöjat det. Roms alla kejsare var förmodligen kvinnor, så folk har hajat nada. Cleopatra var förmodligen en man, för det var svårt för henne att vara kvinna just då. I Rom bar de flesta klänningsliknande plagg, därför var det väl ett matriarkat? Så jag tror historikerna är lika ovetande om det, som kyrkan verkar vara, när det gäller Bibelns personer? När skall detta mentala kaos sluta plåga Sverige? OBS! ironisk text.

  Liked by 1 person

 • jockfall

  Vem bryr sig om kyrkans förfall?

  Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Det är fastmer detta förbannade ointresse som krattat manegen för de mörksens makter som tillskansat sig överhögheten inom Svenska Kyrkan och vars skandalösa och genuint fasaväckande resultat vi nu tvingas bevittna!

   Demoralisationen och den intellektuella förruttnelsen håller den förslavade svenska befolkningen i strama tyglar och de destruktiva krafter som utan nämnvärda friktioner successivt givits fritt spelrum, dominerar den kristendomsfientliga och gudsförnekande teologiska arenan.
   Andreas.

   Liked by 1 person

 • jockfall

  Var på en bekants begravning nyligen. Den gick smärtfri. Gick fram till den kvinnliga prästen (var röst i högtalaren var svårt att höra) Det skötte du bra, sade jag till henne. Hon bara stirrade på mig och svarade inget. Var det en jesus lärjunge?

  Gilla

 • Kurt Kodstest

  Förfallet kan härledas till ledningen och Antje Jackelen som blir svenska kyrkans död om de inte byter ut de här personerna!

  Liked by 1 person

  • Ted

   Förfallet började långt tidigare med den kommunistiske svartrocken K G Hammar. Under hans tid började svenska folkets massutträde från statskyrkan. Jag var en av alla dom som lämnade svenska kyrkan p.g.a. denne idiot.

   Gilla

   • Hans Nilsson

    När K G Hammar tillät ecco homo utställningen i Uppsala Domkyrka och Antje Jackelen införde den svenska islamkyrkan begärde jag utträde.

    Gilla

 • ossie

  Hönshjärnor !!

  Liked by 1 person

 • Mary Agnes

  Kärringjäveln har nog förtärt nattvardsvinet efter julottan. Icke-binär könstillhörighet och flytande sexualitet på Christkindl… det är sodomi pur.

  Jungpersonen Maria (som i franska länder också är ett mansnamn…) med sin henbarnet i famnen… borde man inte i jämställshetens huvudland ha Josef som gullandes med det icke-könsbestämda-barnet?

  Om Jesus är en hen, hur reagerar den muslimska församlingen när Susann Egosenter säger att i konsekvensens namn är ”Mohammed en hen” ? Och Mohammeds alla sexpartners, är de också icke-binära individer med flytande sexualitet?

  Liked by 1 person

 • assad

  Svenska kyrkan kan dra åt helvete – det var bättre förr.

  Liked by 1 person

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Tack, min älskade Assad, för att Du alltid förmår gjuta olja på det upprörda sinnets stormpiskade vågor.
   Som troende kristen kan man inte undvika att bli höggradigt vredgad och indignerad då man tvingas konstatera att den Svenska Kyrkan kontinuerligt skändas av de satanistiskt disponerade infiltratörer som ockuperat henne.
   Andreas.

   Liked by 1 person

 • SasjaL

  Desperationen ökar i takt med minskande medlemmar …

  Liked by 2 people

  • Conny Lundberg

   I dessa tider ej förvånande eftersom svenska kyrkan sedan länge sällat sig till den s k ”metoo”gruppen som misstolkats grovt emedan den faktiska innebörden av denna inte betyder annat än att de uppnått det högsta tillståndets sinnesjuka rus som uppstår när verklighetens realiteter suddats ut fullständigt.

   Gilla

 • Thomas

  I Förälderns, Barnets och Den Helige Andes namn

  Amen

  Gilla

 • Joy

  Ojsan, så PK man kan vara. Saknar ord!

  Gilla

 • Greta

  Ja, vad hade de räknat med när de satte en kvinna som domprost.

  ”Jag tillåter inte att en kvinna undervisar eller gör sig till herre över mannen, utan hon ska vara i stillhet, eftersom Adam skapades först och sedan Eva.” (1 Tim. 2:12-13)

  Gilla

 • Stenbock

  Vi får inte begära allt för mycket av dagens generation ”hellörade”… Det som är en aning förvånande, är att texten inte består av nya befolkningens krumelurer ! Amen.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: