Efter åtta års kamp – utvisas med småbarn


INVANDRING. Tidigt på torsdagsmorgonen lyfte planet från Örnsköldsviks flygplats. Sergei Tanurcov och hans familj inledde därmed den långa resan till Moldavien efter en svensk utvisningsprocess som varit lång, plågsam och obeveklig.

Både Sergei och hans fru Ina har haft fasta jobb men har ändå fått avslag på sin ansökan om arbetstillstånd och att få stanna i Sverige. Orsaken till utvisningen är att Sergei under två månader 2011 tjänat för lite. Han hade uppfyllt kraven på årsinkomst för hela 2011 men två månadslöner var för låga.

Sedan dess har Sergei Tanurcov blivit ett av flera uppmärksammade fall där utvisningsbeslutet grundar sig på att deras arbetsgivare inte betalat ut lön i nivå med kollektivavtalet. Samtliga riksdagspartier har varit kritiska till den strikta tolkningen av lagen och har uttalat att konsekvenserna för den enskilde blivit orimliga.

För två veckor sedan kom ett nytt besked från Migrationsöverdomstolen som innebär en generösare tolkning av reglerna. I ett vägledande beslut menar Migrationsöverdomstolen att det ska göras en helhetsbedömning av anställningsvillkoren.

-Pettersson undrar hur det är ställt hos svenska myndigheter, brottslingar får stanna, personer med utvisningsbeslut får stanna, ljugande afghaner får stanna men en familj som enligt SVT-reportaget har skött sig, arbetat och betalat skatt slängs ut, dessutom med två barn födda i Sverige

Statsminister Stefan Löfven


24 responses to “Efter åtta års kamp – utvisas med småbarn

 • Lagro

  Familjen Tanurcov var legala invandrare de hade sannolikt sökt uppehållstillstånd genom svensk ambassad och kom in till Sverige med ett temporärt uppehållstillstånd, som det sedan blev problem när det skulle förnyas.
  Familjen Tanurcov kom till Sverige för att jobba och skapa sig och sin familj en bättre framtid.
  Asylinvandringen är en röstimport som skall ge röster till S V MP och därför skall de personerna tas om hand och bli försörjda med bidrag, som vanligen ger socialist röster.
  Därför kan inte familjen Tanurcov jämföras med asylinvandrarna.

  Gilla

  • Lagro

   Att skicka ut familjen Tanurcov som varit bosatt i Sverige under 8 år är mycket inhumant, det finns ingen humanitet med sådant agerande.
   Det här bevisar att det finns inget intresse att få invandrare till Sverige som kommer in legalt och kan försörja sig själva.
   Det som regeringen tycks vara intresserad av är den här illegala asylinvandringen där personer kommer in utan pass som gör det helt omöjligt att utvisa dem vad de än ställer till med.
   Asylinvandrarna kommer inte till Sverige för att jobba, utan det är bidragen som lockar att andra skall försörja dem, sedan är kriminalitet sannolikt en stor inkomstkälla för dem.

   Gilla

   • Lagro

    Asylinvandringen är baserad på att personerna kommer in i Sverige utan pass, som gör det helt omöjligt att kontrollera deras bakgrund, de kan ha varit mördare eller sysslat med annat kriminellt, innan de kom till Sverige och sökte asyl.
    Asylinvandrarna måste smugglas till svenska gränsen, som de betalar ca 100.000 kr för och använder falska pass för ändamålet.
    Många använder en manual vid ansökan om asyl, som gör att de kan ge de svar det som handläggarna önskar höra.
    När asylsökande uppger att de är 18 år och yngre får de ett snabbspår för medborgarskap som de kan få efter 3 år.
    Personen kan vara i 40 års åldern, men uppger de att de är 17 år accepteras det, därför kan det påstås utan överdrift att kontrollen är obefintlig .
    Det är väldigt genomskinligt att hela den här asylinvandringen är en röstimport och ingenting annat.
    Däremot har politikerna inte kunnat inse konsekvenserna med den, som kommer att bli fruktansvärda för svenska folket.

    Gilla

 • compulsoryunion

  Nu får påstådda arbetsgivare betalt svart av alien för att skriva intyg att alien jobbar så att alien får uppehållstillstånd. Afrosvensken utan afro på huvudet dvs Reinfelt bestämde ju att efter 4 års visande av så kallade intyg blir vemsomhelst permanentad här, även flintisar.
  Vemsomhelst alien kan alltså pröjsa YallaYalla som skriver intyg så får vemsomhelst alien va här (enligt id-bedrägeri polisen i skatteverket huset i Solna Strand får de inte kritisera detta)

  Gilla

 • Mimi N.N.

  Bortse från mina ord, jag existerar inte längre på bloggen.
  Sergeis och hans fru Inas största fel var en hög utbildning och kunskaper i många områden som de haft med sig från hemlandet..
  Eftersom jantelagen inte fungerar på vissa invandrare, är dessa umbärliga. Om de inte fattar det, då ”delete” dem. Skötsamma invandrare förstör den allmäna bilden. ”Tickande bomben” ska fortsätta ticka … i fred ! Bomben får slutligen brisera endast i knät på etniska svenskar – så vill den styrande eliten !

  Gilla

 • Bosse

  Ja sossar är inte kloka.Man läser om våldtäktsmisstänkta som fått förlängt uppehållstillstånd,även när dom suttit arresterade för våldtäkt.T.o.m en fick medborgarskap under tiden han satt arresterad.Jag säger det än en gång.Detta land är sinnessjukt.

  Gilla

 • Suzie

  Sverige är en skurkstat,styrs av skurkar för all världens skurkar därför får vi läsa och höra gång på gång hur skötsamma och arbetande invandrare kastas ut ur landet med helt absurda bortförklaringar.Den ondskefulla värdeavgrunden och ”alla(h)s (o)lika värde skördar många offer i dårhuset Sverige där massinvandring av en monokultur ges företräde till allt då de tillåts bete sig som en härskarklass som de ser sig själva som.Svenska folket tillåter detta fortgå så då måste de vara nöjda med ett ännu tyngre slavok på sina redan så nedtyngda axlar som socialiststaten lagt på dem genom decennier.

  Gilla

 • Olou

  Fyfan skäms på er sossar

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Regeringen vill avlägsna alla invandrare som sköter sig. Då kan ytterligare någon dysfunktionell och icke skötsam tas emot, eller . . .

  Gilla

 • Fredde

  Jag är inte förvånad, politiker förstår ju inte verkligheten.

  Tyvärr är detta inte första fallet där de som integrerat sig fullt ut, slängs ut.

  Men, ljugande skäggbarn värnar man om, obegripligt!!

  Gilla

 • ingemar

  Misstanken om att det är meningen att förstöra landet blir ju inte precis svagare då man utvisar de minst dåliga invandrarna, så sjukt att man knappt tror att det är sant!
  Våldtäktsmän, mördare och bedragare bland negrer och araber är tydligen den ”svenska” regimens, mediernas och batikhäxornas gunstingar!

  Gilla

 • Efter åtta års kamp – utvisas med småbarn — Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] via Efter åtta års kamp – utvisas med småbarn — Petterssons gör skillnad! […]

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Vi är alla Alice som har ramlat ned i kaninhålet och får nu uppleva världen upp och ned. Sagovärldens fantasier överträffar verkligheten och som de säger i Mission Impossible, your mission, should you chose to accept it, is to turn wrong into right again! Någonting som vi alla här i kommentarsfälten verkar har tagit till sig, och det är iaf positivt! 🙂

  Gilla

 • ruben

  Sverige tycks ha blivit ett ondskans imperium, jag har aldrig förstått syftet med uppochnedvända logiken i samhällsbygget. Myndigheterna verkar föredra att skydda de flesta dysfunktionella från mena-länder, som kan bidra med högsta andelen hänsynslös brottslighet i samhället. Jag vill höra svaret från dem som är personligt ansvariga, varför man verkar föra den uppochnedvända samhällsmodellen.

  Liked by 1 person

 • Carl ekström

  Myndighets folk i detta land .kan inget ,förstår inget ,vet inget.Hur har alla dessa dårar hamnat på dessa påster.det är för mig än gåta.Det kan inte vara på goda betyg i alla fall.

  Gilla

 • Mr Q

  Kan vara en vinstlott att få lämna Absurdistan innan inbördeskriget bryter ut.Att slippa leva med de drägg som invaderat oss,borde också kännas skönt nu i juletider ! Lycka till i ert hemland…

  Gilla

 • Ståfräs

  Enkelt som korvspad, hade dom varit muslimer hade dom fått stanna

  Liked by 1 person

 • TSwedenNow

  de har helt enkelt fel hudfärg och de är europeer. Som vit diskrimineras du i Sverige, finns hur många bevis som helst för det. Om familjen kom ifrån tex Somalia hade röda mattor rullats ut med dito fjäskande tjänstemän

  Liked by 1 person

 • Kattsand

  Aha, är det någon som jobbar, så går det till och med bra att utvisa barn, däremot är det helt omöjligt att utvisa någon som ljugit om sin ålder.
  Det är som det brukar: man bestraffar de som sköter sig och belönar brottslingar (fast att ljuga om sin ålder verkar inte räknas som brott, men det belönas i alla fall).

  Liked by 1 person

 • per22

  Om jag får gissa, så är den huvudsakliga anledningen till utvisningen att de inte är muslimer. De brukar få PUT per automatik.

  Liked by 1 person

 • Joy

  Det är bra att inte människor kan komma hit och leva på låga löner, de har det nog bättre i sina hemländer, med sina egna. Men att brottslingar får stanna, hela denna invandringsindustri är vanvett. Det börjar bli så galet i vårt land att det inte går att få rätsida på det.

  Liked by 1 person

 • SasjaL

  Det krävs inget geni, för att inse vad som händer med ett samhälle, där andelen brukare ökar och producerande minskar. Vi har ju redan ‘svart på vitt’ hur det utvecklats för Riksdag och Regering …

  Liked by 1 person

 • age

  Men det kan väl ändå inte vara möjligt att de blev utvisade?

  — Dock en tröst; Vi behåller alla ”ensamkommande” 35 åriga barn.

  — Och sedan behöver de ju få hit sin ”familj”, 48 personer, för att de är så ensamma i den, 1500 individer stora gruppen, som vi betalt flyg för att de ska kunna ”fly” till paradiset, Sverige.

  Ingen av dem går att identifiera för, foto, fingeravtryck, knäröntgen, DNA m.m är ju frivilligt och kommer aldrig att stämma med något av de pass de köpt på vägen hit!

  Huruvida de har något släktskap med ”familjen” går aldrig att få veta.

  Men de får alla bidrag, bostad, sjukvård, pension, utbildning m.m.
  gratis av våra skatte-/pensionspengar!

  Liked by 2 people

 • assad

  Ekonomi = def. läran om hushållande med resurser vid knapphet.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: