Åldersbedragarna är 7 gånger dyrare än de borde vara


INVANDRING. Kostnaden för en 20-årig asylsökande som får placering på ett asylboende är 406 kr per dygn.

Kostnaden för en 20-årig som påstår sig vara 16 år är 2.918 kr per dygn.

Twitter Hanif Bali

Direkta kostnaden för mottagande av ensamkommande under 2016 var 26 miljarder.


10 responses to “Åldersbedragarna är 7 gånger dyrare än de borde vara

 • compulsoryunion

  I Romarriket kunde medborgarna inteckna sin kropp… Här kan Reinfeldt inteckna vita pensionärers kroppar för asyl, id- och åldersbedragare talibaners välfärd…

  Gilla

 • Kattsand

  Politikerna har ju medvetet struntat i om någon tar upp en plats som är dyrare än nödvändigt. Ålderstester vägrade man ju göra.
  (Man kommer nog skylla på att ”vi har varit naiva”)

  Gilla

 • Joy

  Deras härförare har twittrat ännu en lögn om dessa barn. Hon hade hittat ett utslängd på grund av ålder, sovande framför ett tomt hvb-hem. Nu börjar mytbildningarna ta riktig fart. Otäckt att de ljuger sig in och sedan bara fortsätter.

  Gilla

 • JEX

  Ja du Löfven . Vad har du utsatt oss Svenskar för ? Det var ju flyktingar som du ville släppa in ,men i själva verket är det bovar, banditer,våldtäktsmän,islamister och lycksökare som du och miljöpartiet lät obehindrat välla in i vårat land. Se nu vad som händer här i vårt land .Polisen hinner inte med alla brott som dessa ligger bakom ,man läser om folk som blir knivrånade och våldtagna nästan varje dag . Jag känner folk som har blivit knivrånade på väg till jobbet på morgonen och idag är så skadad så att han inte kan gå. Jag har vänner som blivit hotade på sitt jobb av dessa flykting-barn med ”i will cut your head of ” om vi inte får som vi vill. Och ni Sossar och Miljöpartister tycker synd om dessa analfabeter som ni tror ska klara av att gå i gymnasiet med våra skattepengar som insats så är det inte många som kommer att lyckats.

  Gilla

 • janzorn

  Men det har ju Sverige råd med säger pk-vänstern. När? När? När ska dessa helt verklighetsfrämmande feministstollar fatta?

  Gilla

 • Kurt

  Gör om, gör rätt och skicka ut bedragarna.
  Framför allt så ska de inte ha något bidrag för att åka tillbaka. De borde istället utvisas på livstid då lögnarna inte har rätt värdegrund. Görs detta i stor utsträckning så får vi dessutom en bonus då inteligenskvoten i Sverige genast skull öka istället för att minska. Tänk på den ett tag så får ni se hur rätt jag har. Bevara Sverige Svenskt var en gammal bra slogan som borde användas mera.

  Gilla

 • nosferatu

  Det innebär att kostnaden för de cirka 33 000 ensamkommande som sökte asyl i Sverige 2015 är cirka 35 147 310 000 kronor. Med tanke på att 163 000 sökte asyl totalt samma år, klarar min miniräknare knappt av att räkna ut totalsumman.

  Hela detta kalas kommer att flyttas över på kommunerna med början i år.

  Betänk att dessa siffror bara berör 2015 års kaos, inte det som skett innan, efter och det som kommer ske framöver.

  Gilla

  • Vem pröjsar?

   Politikerna i Stockholm ser det väl bara som en ”nystart” när kostnaderna har välts över på kommunerna? Får lite Jugoslavien-vibbar av Sverige. Kärnans politik är katastrofal men det är periferin som får ta smällen. Kruxet är ju att periferin kommer närmare och närmare..

   Gilla

 • Hujedamigvaddetgårneråtförsvearike

  Säljer satirböcker bra i Sverige? Måste vara svårt för satiriker att skriva berättelser som överträffar verkligheten här i Sverige..

  Gilla

 • Argus

  Enda lösning är att beslagta vad de tillförskansat sig och inte redan hunnit skicka hem och skicka hem dem. Att lagföra dem blir både dyrare och krångligare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: