Moderaterna vill släcka Kunskapsljuset


SKOLAN. Den muslimska friskolan Kunskapsljuset borde stängas enligt Moderaterna i Norrköping. – Det är oerhört tandlöst av Skolinspektionen att inte direkt dra in tillståndet för huvudmannen när bristerna är så stora, så skriver oppositionsråd Sophia Jarl (M) i ett pressmeddelande om Kunskapsljuset.

Den muslimska friskolan har fått kraftig kritik av Skolinspektionen och hotats att bli av med sitt tillstånd om inte bristerna kan åtgärdas.

I somras fick skolan Kunskapsljuset kritik av Skolinspektionen på 23 punkter och hotades därför av vite. Efter ett återbesök i november är fortfarande 17 av dem inte åtgärdade.

Mer på SVT…

-Pettersson menar att det stora felet är att den muslimska friskolan och alla andra muslimska friskolor fått starta. Tror myndigheterna att de lär ut demokrati och jämlikhet och struntar i det som står i koranen?

Tidigare om Kunskapsljuset…

 

 


10 responses to “Moderaterna vill släcka Kunskapsljuset

 • jgarn

  När idioter får rösta i allmänna val så röstar de på sina likar.

  Gilla

 • Jhonsson

  Jag tror att lille Fridolin har resonerat som så, att kan han inte göra alla svenskar lika kloka, kan han väl,försöka göra dem lika dumma.
  Det är ju både billigare och lättare.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Inom en normalt funktionell rättsstat med anspråk på att hålla utbildningens, demokratins och jämlikhetens fanor högt, hade dessa plantskolor för islamistisk fanatism, religiöst förtryck och terrorrekrytering överhuvud taget icke accepterats, än mindre subventionerats.
  Andreas.

  Gilla

 • Johan Krüger Haglert

  Idioterna verkar ju ha bestämt inte bara att man inte skall kunna fälla någon för det som inte var olagligt när gärningen begicks utan även att man inte ens skall kunna införa nya lagar som gör något som idag är lagligt förbjudet.

  Ja.. sålänge de gäller invandring då såklart, rör det svenskar och deras folk, kultur, traditioner, inflytande, makt, tillgångar, friheter, rättigheter o.s.v. så är det givetvis ok.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det sprider sig, sa kärringen som sket i fläkten.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Bara tomt förljuget valfläsk från ett parti som förordar massinvandring, öppenhjärtliga M vill inte stänga någon muslimsk skola !

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Varför finns det renodlade muslimska förskolor och friskolor i Sverige, gynnar det vetkligen 7 klöverns som de påstår så fina strävan efter att integrera denna grupp i det svenska samhället?
  HYCKLERI.

  Gilla

 • gamgubben

  Skolan startade 1998. Alliansen hade makten 2006 till 2014 varför fanns inte skäl för stängning under den tiden?
  Det är tydligen bara under opposition politiker kan tänka och skulle vilja agera. Alltid lätt att straffa hårt när du inte behöver hålla i bilan.
  En lämplig Julsång för PK-eliten ”Syltryggar är vi allihopa, allihopa. Jag med, och du med…”

  Gilla

 • Joy

  Sedär, det börjar ta sig, i vissa fall iallafall.

  Gilla

 • Bajen666

  Mmm även en blind höna kan finna ett korn,men lita ALDRIG på en moderat absolut inte på en som var med på psykopaten Reinfeldts tid.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: