Bara kvinnor hos frisören

Frisörsalongen Cybtekk i Göteborg ska fr.o.m. januari reservera vissa dagar i veckan där endast den kvinnliga personalen och kvinnliga kunder får närvara.

Självklart är det för att behaga muslimer och åter ser vi prov på hur samhället kryper för islam.

Initiativtagare är en muslimsk kvinna vars syster varit besviken med de klippningar som skett i familjens hem. Kvinnan har i sociala medier sökt en frisörsalong som kunde tänkas vara intresserade av att klippa muslimska kvinnor i slöja.

Den slöjbärande initiativtagaren. Bild från Göteborgs-Posten

Cybtekk i Göteborg nappade på förfrågan och en av delägarna säger att ”Nu stänger vi ned och kör enbart för de här kunderna”.

Den manliga personalen får nu snällt stanna hemma under de här dagarna och för att gå de muslimska kunderna tillmötes på allvar, tänker man också se till att täcka över alla fönster och dörrar så att ingen insyn kan ske när de muslimska kvinnorna tar av sig slöjorna.

En av de muslimska slöjbärarna är märkbart nöjd när hon nu kan gå till frisören.

Jag ser verkligen fram mot att kunna gå till  en frisörsalong i Sverige”

Säger kvinnan och ler under sin slöja.

Minns ni att Sverige var först i världen med att tillåta kvinnor och män bada tillsammans? Minns ni att lilla Sverige var världsberömt för sina frispråkiga kvinnor? Minns ni att svenska blondiner ansågs vara världens mest eftertraktade kvinnor? Minns ni att Sverige kallades syndens hemland?

Det var då det. Nu tänker islam se till att klockan vrids tillbaks, ivrigt påhejade av den feministiska vänstern. Badhus, skolor, frisörsalonger….vad väntar nästa gång? Islam är här och islam är här för att förändra.

GP

Cybtekk

22 thoughts on “Bara kvinnor hos frisören

 1. Det är inte så konstigt att en frisörsalong önskar få dit de kunder som annars inte kommer utan istället klipper håret hemma med hjälp av någon bekant.
  Ju fler kunder ju bättre för den som tjänar pengar på dem.
  Även muslimer vill vara fina i håret, de har inte slöja tillsammans med familj, kvinnliga vänner och släktingar.

  Förut gick man till en damfrisering eller en herrfrisering, har man slutat med den uppdelningen? Dit jag går finns det nästan bara kvinnor bland både kunder och personal.
  För övrigt finns det redan ett par hårsalonger i Göteborg som tar emot muslimska kvinnor.

 2. Dessa blir ett verkligt och obehagligt hot när de får en moske nära ditt hem….DE STÄLLER KRAV! OM mosken är centralt placerad, vilket de ofta är blir de dominerande i samhället….!
  När de blir tillräckligt många blir de ett allvarligt hot mot omgivningen!!! Vi har bara ett land – det heter SVERIGE!
  Varför ska vi ge bort vårt fosterland ? Vart ska vi fly den dag vi är i minoritet?
  SE PÅ MALMÖ!! Nu flyr judarna från staden och den svenska befolkningen vill inte bo där….Tänk hur det blir när SOCIALDEMOKRATERNA gjort hela landet till en mångkulturell smältdegel med hög kriminalitet och en befolkning där mer än hälften lever på bidrag….

 3. Jag förstår inte vad muselmanskorna ska med frisörskor till? De visar ju ändå aldrig håret. Vore bättre om de rakade huvudet, då skulle de inte heller behöva gå klädda i rånarluvor.

 4. Jo men vi ska ju backa tillbaka en si så där 1400 år i tiden. Då måste vi separera könen. Vilket kan ses märkligt då vi samtidigt ska ses som könslösa hens.
  Som med det mesta från 7-klövern går det sällan ihop. Logiken är som bortblåst.

 5. Belysande inlägg som bekräftar den utbredda serviliteten inför otidsenliga sedvänjor och löjeväckande undantagsregler som sprider sig inom alla former av samhällsservice.
  Vidare kan man ifrågasätta vilket behov av professionell hårvård dessa religionstraumatiserade fobiker har, då de ständigt ekiperar sig i anmärkningsvärt förfulande huvudbonader. Det kan näppeligen vara permanent som lockar…

  För övrigt kan erinras om att textens lovpris avseende det föga hedervärda epitet Sverige en gång förlänades i egenskap av syndens hemvist, är patetiskt, då just denna fallenhet för ett otyglat leverne utgjort själva förutsättningen för det depraverade samhälle vi lever i och som har dagens invasion från primitiva och våldsbenägna kulturer och HBTQ-maffians Pride-parader som exceptionellt inkompatibla slutprodukter.

  På en enda punkt har islamisterna rätt och det är deras uppfattning om västerlänningarnas utbredda depravation och hållningslöshet – de facto initierat av etablissemang, media och marknadskrafter i syfte att avleda massans uppmärksamhet från formativa politiska skeenden och därmed leda densamma likt en förbannad fårskock.
  Andreas.

  • Sant Andreas! Men en liten invändning; vi svenska kvinnor har inte krav på oss att klä oss slampigt, men muslimska kvinnor måste klä sig sedesamt annars sker utmätning av olika former av straff.

   Sedan har muslimer inte samma krav på männen som på kvinnor. Män kan ofta leva ett utflippat sexuellt liv, med flera fruar och tillfälliga äktenskap med en prostituerad. Horor är t o m klädda i burka, men hittar kunder.
   Männen gifter sig med barn, och har sex med barn, flickor.

   Så jag ger inte ett vittnen för muslimers gnäll på oss i väst, det är bara dubbelmoral från deras sida. Däremot slipper de se halvnakna människor ha låtsassex i reklam, det vore skönt att slippa se, tycker jag.

 6. Man kan ju hoppas att det finns ett antal förnuftiga kvinnor i Göteborg och att de skippar att gå till denna frisör!
  Blattarna kan väl få ha denna frisör för sig själva.

 7. Se nu till att aldrig utnyttja den här firmans tjänster någon dag i veckan då de klart diskriminerar mot urbefolkningen.

 8. Ett muslimskt samhälle är väl inte så farligt för oss män, tvätta fötterna fem gånger om dag och be lite, tre fruar som sköter om de tre lägenheterna man har, eller hur det nu var i Nacka.
  Det är dock värre för kvinnorna, haha. Sitta hemma vid spisen, ingen utbildning, möjligen hemkunskap.
  Det är en gåta att feministerna hejar på muslimerna i Sverige.

   • Tyvärr vet de väldigt mycket om islam, men försvarar det ändå. Hur de klarar av det fattar jag inte!
    Jag har arbetat med våldsutsatta kvinnor och kom då i kontakt med feminismen, i över 20 års tid. Jag har sett förändringarna som skett.

    Du milde himmel, vilket spektakel nyfeminismen är, med hbtq och alla andra bokstavskombinationer. De njuter av allt som inte hör samman med en vit man och en vit mans inflytande. Jag vet vad jag pratar om! De har noll konsekvenstänkande, de älskar bara destruktiviteten i raserandet av vårt samhälle!

  • Jack….-de s.k. ”feministerna” gillar inte äldre vita män, de reser till Gambia, innan var det södra Europa….Då passar det med dong i alla…….

Kommentera