Kyrkan måste avpolitiseras


INVANDRING. Fredrik Kärrholm, är till yrket polis, fil.kand. i kriminologi, författare till Polishandboken och förekommer i SvD. 


10 responses to “Kyrkan måste avpolitiseras

 • eva

  Jag försökte lyssna till några gudstjänstliknande program i riks(dvs. propaganda)radion under julafton och juldagen men stängde av fortare än kvickt. Man vred och vände på Jesusbarnet i krubban, flykten, unga Maria, ensamstående pappa(=Josef) nästan + alla omöjliga och möjliga vinklar för att passa in händelsen i dagens situation. Högt och hjärtknipande tonläge överlag.
  Jag orkar inte med ”tugget” längre!

  Gilla

 • Kurt Kodstedt

  Antje Jackelens valspråk är ”allah akbar” = Gud är störst, samma ord IS och de andra mördarbanditerna använde när de skar halsen av kristna i Syrien!
  Var fanns svenska kyrkan när IS skar halsen av 14 kristna kopter på en strand i Egypten samtidigt som de skrek ”allah akbar”!
  Svenska kyrkan har inte startat något upprop för att stödja kristna i mellanöstern.
  Jag skäms som svensk över dessa nötter, fega, ynkliga ynkryggar utan ryggrad, tack och lov har jag lämnat svenska kyrkan för länge sedan men det är bra om de som stannat kvar kastar ut dessa och kräver att kyrkan åter blir kristen!

  Gilla

 • Hanna

  Svenska kyrkan blir mindre och mindre angelägen för kristna och kan snart slås ihop med miljöpartiet. Enda anledningarna att stanna som jag ser det är kyrkovalet och kyrkans 1000-åriga egendom. Har tidigare efterlyst alternativ men vill inte lämna WO till imamerna och miljöpartister som Bah- Kunkhe

  Gilla

 • Gus

  Så skönt det känns att ha lämnat kyrkan …

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  All heder åt denne Kärrholm,
  trots att de omfattande skador de kulturrelativistiska vänsterteologerna åsamkat Svenska Kyrkan genom det skamlösa umgänget med kristenhetens diametrala motsats, torde vara i det närmaste irreparabla.

  Denna deformeringsprocess har utvecklats under en lång rad decennier, men kommit att avancera under nuvarande ärkebiskopens skandalösa ledning, där psykologiska avledningsmanövrar som ”interreligiositet” och ”religionsdialog” jämnar marken för de fientliga krafter som nu tillåts dominera den europeiska och icke minst den svenska arenan.
  Att det sedan gagnar föga att förhandla med djävulen, är en detalj som dessa proislamistiska prästinnor valt att negligera.

  Genom att sekundärpositionera den protestantiska kristenhetens centralgestalt, Jesus Kristus, ställa honom i skuggan av islamismens pseudoprofet, och slutligen förpassa honom till historiens kuriosakammare, har man förnedrat Frälsaren, vanhedrat kyrkan och förvandlat vårt främsta kulturhistoriska nationalemblem till den nya sekulariserade och inkluderande Svenska Satanistkyrkan.

  För att hemfalla åt en litterär referens kan man med fördel begagna sig av den förnämlige Voltaires välkända uttryck ”Écrasez l´ infame” – ”Krossa den skändliga!” vilket var hans protest mot den katolska kyrkans rättsövergrepp och religiösa fundamentalism.
  Nu har vi ett annat slags fundamentalism och systematiserad diskriminering att ta strid mot – nämligen en kyrka som styrs av globalismens och islamismens korrumperade skökor, där den inhemska kristenheten kontinuerligt kränks och kuschas!
  Andreas.

  Gilla

  • Snorre

   Bra talat!
   Svenska kyrkan har under ärkebiskop Antjekrist blivit till en formidabel boning för Satan och hans anhang. – En avelsstation för den babyloniska skökan. (mest tack vare Wanja Lundby Wedin och andra politiska infiltratörer/sabotörer i dess styrelse).
   Gud och Kristus har idag, inom denna organisation, blivit placerade ”backstage” som bortglömda bifigurer, och istället ersatts av den nye guden Hin håle som är både ”hen”, HBTQ och förespråkare av landets snara islamisering (och därmed undergång).

   Apropå ”globalismens korrumperande sköka” vill jag passa på att rekommendera en fenomenal dokumentär som gick på kunskapskanalen häromdagen; http://urplay.se/program/202330-noam-chomsky-och-den-amerikanska-drommen (”Noam Chomsky och den amerikanska drömmen”).

   Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Ber att få framföra min uppskattning med anledning av Ditt respektingivande inlägg.
    Gott att se att så många av oss ändå har förmått behålla samtliga själsförmögenheter och undgått att drabbas av de grava synskador och nedsatta förståndsgåvor etablissemanget vill invalidisera befolkningen med.
    God fortsättning, Du ädle skald och hävdatecknare Sturlasson!
    Andreas 🙂

    Gilla

 • ossie

  Ska kyrkan avpolitiseras så blir det nog inga biskopar kvar och ganska få präster. Förr var ju prästerna högermän i allmänhet men på senare år är det ju tvärtom.

  Gilla

 • Lena

  Då kan de ta med sig ”svittsarn” samtidigt, det tror jag att den här unge pojken tycker………

  ?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fsamnytt.se%2Fvad-far-ett-tiggarlager-kosta%2F

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: