Uppsalapolisen har lösningen


BROTTSLIGHET. -Pettersson gillar inställningen. Två gäng har tvingats på flykt, ett utvisats, ett utplånat och skarp konsekvensutsättning. Det ska svida att vara kriminell. En förutsättning är att övriga polisdistrikt arbetar likadant så gängen inte flyttar till grannstaden Enköping och där möts med en klapp på huvudet och en dialogpolis. 

 


12 responses to “Uppsalapolisen har lösningen

 • Uppsalapolisen har lösningen — Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] via Uppsalapolisen har lösningen — Petterssons gör skillnad! […]

  Gilla

 • Kenth Andersson

  En GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR tillönskas dagens trygga, kramgoa, öppenhjärtliga och heligt mångkulturella Sverige !
  Snart 2018 innehållande ett riksdagsval och ännu fler nysvenskar att välkomna som ska säkra Sveriges framtid.

  Gilla

 • Mm

  Då blir utrymmet större för de gäng som är kvar. Lycka till ni poliser med Halal korvar att bjuda på. Och gör ni inte det då får ni PK media och de infantila som läser era skräptidningar och tittar på tv att reagera och hänga ut er. Kanske gå hem till er familj, sprängs inte ert hus, så står några obildade journalister och gapar om rättvisa för alla invällare som har rätt att ta del av dina skattepengar.

  Gilla

 • Stenbock

  Dagens positiva nyhet kommer från Danmark.Vid gränsen mot Tyskland blir det framöver än svårare för kriminella och smugglare, att föra in beduiner,niggrar och andra främmande varelser,från deras södra grannland.Numera scannas alla reg-nummer på fordon,och med moderna metoder avslöjas event. misstänkta eller eftersökta.En åtgärd som i förlängningen gynnar Absurdistan.
  En gränsbild från Berliner Morgenpost,som naturligtvis gråter tårar över inskränkningen:

  Liked by 2 people

 • Tanten

  Studerade till lärare i Uppsala ca 15 år sedan. Polisen kom och upplyste oss studenter att utländska kriminella gängen härjade i stan och polisen inte kunde göra något. Den enda lösningen var att en 14-årig svensk tjej skulle bli kär i en mycket äldre utländsk gängmedlem. Då skulle han ge upp sin kriminella verksamhet. Enligt polisen. Man kan väl tänka vems liv gick i kras om så hände.

  Tiderna har inte ändrats sen dess. Nuförtiden verkar samma arbetsmetoder gälla. Åldersljugande fullvuxna invandrarkillar sätts i högstadieklasser, fjortistjejer ska ”rädda” dem att bli svenska. Våldtäck i skoltoa? Ingen verkar bry sig.

  Och det har blivit etter värre. Svenska tjejer blir gruppvåldtäckta lite här och där och förövarna går fria. Mer regel än undantag.

  O tempora o mores, sade de gamla romarna. En svensk tjej som var så beundrad i årtionden, inte bara i Sverige utan hela världen för att hon är vacker och trevlig, är inget värd numera. Bara en köttbit åt vargarna.

  God Jul och Gott Nytt År i det ”Nya Sverige”!

  PS. Jag har inte jobbat som lärare. Efter några rundor i lärarnas personalrum tog examen. Men att folk som aldrig har varit längre i samhället än klassrummet och personal/kafferummet ska utbilda elever till folk som ska jobba i vanliga företag? Eloge åt föräldrarna, för skolan lär ungdomar bara att jobba kommunalt eller få bidrag. Helst i någon onödig vänsterförening.

  Gilla

  • Joy

   Vedervärdigt att vi kvinnor ska offra oss för män ständigt och jämt. Förr var det svenska män som behövde en kvinna annars kunde de inte få något att fungera i livet, nu är det invandrarmännen. Bedrövlig kvinnosyn, som vi gammelfeminister ville råda bot på. Idag är feminismen ett skämt!

   Liked by 1 person

 • centurion

  Om detta nu stämmer, kommer ”spyan”-Danne att ge dem smäll på fingrarna för att de har slarvat bort de armband som de istället borde ha använt sig av.

  Gilla

 • Billy Boy

  Vill gärna rekommendera er läsare och skribenter här på Petterssons att ägna en stund åt att läsa mängder av helt underbara kommentarer utväxlade på Twitter mellan Uppsalapolisen och dess följare. Finns inte mycket mer att tillägga. Mycket nöje! Här är direktlänken:

  ?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fpetterssonsblogg.se%2F2017%2F12%2F23%2Fuppsalapolisen-har-losningen%2F

  Liked by 1 person

 • assad

  Det här låter för bra för att vara sant.

  Heja Uppsalapolisen. Fram med tårgas, gummikulor och vattenkanoner (kraftiga).

  Vid medvind gäller:
  Öka insatserna, öka kalibern på vattenkanonerna, öka fängelseareorna och öka allt som kan bidra med minskat babbevåld. Erbjud bröd (mögligt) vatten (smutsigt), samt en spark i stjärten.
  Minska allt som försvårar osv.
  Öka rätt saker och minska fel saker.
  Dra åt helvete med alla fjantiga värdegrunder. Släng dom i papperskorgen direkt.
  Istället för värdegrunder föreslår jag saxar. Klipp av organen på smutsiga och fega babbar som gillar våldtäkter.
  Efter avklippning sker utvisning.
  Gör det nu!

  Gilla

  • assad

   Förtydligande: Avseende fängelseareor. Den totala arean ska öka, men area per babbe ska minska. Det räcker med 1 m2 per babbe.

   Gilla

 • Gus

  Föredömlig poliskår i Uppsala minsann ! eller är det bara valfläsk..

  Gilla

  • Stenbock

   Gus:
   Har en känsla av att du ligger i närheten….Vi vet ju sedan Jesus tid, att det vid denna del av året,utgår edikt av olika slag.
   Såg i dagens lokalblad HD att fler än jag,tvivlat på att stadens ”Borgmästare” Danielsson.själv skulle ha författat det julbrev som läsare i form av annons,fått stuckit upp i ögonen.
   Visserligen påstås att även en blind höna kan finna ett korn.
   Men att en outbildad Moderat ensam,skulle förmått teckna ned dessa rader betvivlar jag starkt. Troligen har från M-högborgen i Fjollträsket utgått anvisning, att alla i marktrupperna inför julen skall lovsjunga sin ort,och partiets positiva drag…
   Men för detta hade bara krävts två ord ” Fy f-n” !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: