Malmö ett himmelrike i det mångkulturella socialdemokratiska paradiset…


Och så har vi verkligheten att förhålla oss till.

Min födelsestad Malmö är i fritt fall, och enligt säker källa som tillika lever med en gråsosse/betongsosse anser även socialdemokratiska ”toppolitiker” att det är dags att flytta på grund av invandrade/insläppta hotbilder som nu finns i det egna bostadsområdet, fast man tycker det i smyg, hemma vid det omtalade köksbordet.

Socialdemokraterna i Malmö har länge kämpat på för att skapa en stad som snart står utan malmöiter, och med det menar jag etniska skåningar/svenskar.

Även socialdemokratiska toppolitiker drömmer sig bort, ut från stadens mellanösternklimat, ut till skånska/svenska landsbygden, och till och med kan man tänka sig att styra flyttlasset och fly till europeiskt land som har självbevarelsedriften i behåll, det finns några europeiska länder som vägrar att öppna upp för muslimer och medföljande terror.

Socialdemokratisk skuld och hyckleri går över all anständighet, SNART LÄMNAR RÅTTORNA DET SJUNKANDE SKEPPET


27 responses to “Malmö ett himmelrike i det mångkulturella socialdemokratiska paradiset…

 • Blodsven

  Viken ”tur” sozzarna hade som lyckades ”hitta” några nöjda idioter som berättar hur trevligt det är i Malmö. Undrar hur mycket de kostade sozzekassan….

  Gilla

 • Stenbock

  Även om Malme är i en klass för sig,finns det många andra skånska städer som gärna efterharmar.T.ex. Helsingborg där bloggen nästan dagligen har någon rapport om hur arabpack,och annat fyle (ett ofta använt namn på sådant avfall i Skåne) saboterar och ställer till bråk i norra ghettot Dalhem/ Drottninghög.
  I kväll var det åter så dags.Nu lyckades beduinslynglen sätta fyr på ännu en skola i området.Den korrekta PK-pressen nämner det som om ”fyrverkeri” skulle vara orsaken !
  Att dessa dåd endast skulle bero på lokala ”pojkstreck” måste man söka inbilla andra.Är själv övertygad om att detta ingår i deras islamska försök, att orsaka största möjliga skada hos oss ”otroende” hundar,inte bara kring vårt julfirande.Kanske rent av något som deras Imamer predikar över just på fredagarna då de flesta brotten sker.
  https://www.hd.se/2017-12-22/dalhemsskolan-brinner

  Gilla

  • Sara från Skåne

   Jag tycker det är VÄRRE i Helsingborg än i Malme, faktiskt. Det känns mer påträngande i Helsingborg, mer irriterande. Eller så är det det för att jag är ofta i Helsingborg men i Malme bara när man är tvungen. Men det är kanske bara en känsla. Eller så är Helsingborg för litet, så att det inte finns några blonda zoner.

   Gilla

 • Mm

  Härligt när man lastar på den kommunala kostnaden på andra kommuner. Utan dem skulle den ”hääärliiga mååångkulturen” vara i konkurs. Undersköterskor m.fl skall betala av de skatter de drar in för sitt arbete skicka vidare till ett vanskött Malmö. Fiiint värre!!

  Gilla

 • Mimi N.N.

  DO NOT LEAVE ! Sweden is your country, your home. There is no place like home – a worn-out saying, but true. Living among foreigners is not a solution, I tried it the hard way – the bitter taste and sad memories won’t wash away, no matter how I tried. I should have come back home long ago.
  Stay put and make things better in your mother country if you love it.
  I mean no disrespect.

  Gilla

  • Mimi N.N.

   Go ahead and give me the ”gypsy treatment” as usual. I do not care, I’ve become immune, I have the most efficient antidote: my very life here among my Romanians. You know so little despite all I have been telling you about them.
   There are things happening here nowadays and the days to come that will change our way of living again. But I’m not going to bother you at all, you are not interested anyway.
   ”God bless!” as our friend says in ”A Swede Speaks”.

   Gilla

   • Stefan SH

    Du Mimi N.N. vill inte du skriva på svenska istället?
    Hur läser du och förstår änmen du kommenterar?
    Tack på förhand!

    Gilla

   • Mimi N.N.

    Stefan SH

    I’m sorry, it is because of several answers I got the other day from our commentator here, Mr.Q.
    This is one of them:

    Mr Q

    14 12 2017 at 17:59
    Ja men på det språk som vi sedan barn talat och finner gott nog för oss ! Testa dina språkkunskaper med dina inhemska zigenare !
    Att ”Hedenhös” som medarbetare på bloggen lägger in Videos på engelska,är lite annorlunda än att oss emellan tala utrikes språk på (som jag skrev) en genuin svensk blogg !

    Gilla

   • Mimi N.N.

    MrQ chose to disrespect that the Romanian nation (not the criminal gypsies) had 3 days’ national mourning after Mihai I, the last king of Romania and I wished to avoid such word-exchange especially during those days.
    Or, shall I understand that I wasn’t allowed to use the language unless I make spelling mistakes and can’t find the right words ? I’m telling you now as I told MrQ a week ago: English is not a Swedish monopoly, like matches. Some people’s mouths spitting out foul words CAN be a personal monopoly, like an empty box of matches.
    Unfortunately, MrQ is not the only one here on the blog to turn against me out of the blue …..
    In such situations I choose to guard myself, thinking of who Gustaf Lindborg (1875-1927) was and what his work means for the Swedes. He said:
    ”I kampen mot dumhet har intelligensen väl vapen, men icke sköld”.

    Gilla

   • Mia

    Det hör till god ton att man på en svensk blogg i Sverige med svenska läsare skriver sina kommentarer på svenska. Särskilt som du skrivit åtskilligt på svenska tidigare utan märkbara problem.

    Ganska oartigt av dig.

    Gilla

   • Lucky Number Sleven

    Hoppsan, bryr man sig om svenska språket och svenska läsare, tänka sig?

    Gilla

  • Lucky Number Sleven

   Problemet är bara att Sverige inte älskar oss, Mimi N.N.
   Man hatar den infödda oppositionen, så finns det då någon anledning att älska ett sådant land?

   Gilla

   • Mimi N.N.

    Dear Lucky Number Sleven

    Your words bring tears in my old near-sighted eyes ….

    Gilla

   • Lucky Number Sleven

    Jag önskar jag kunde gett dig mer glädjande ord men tyvärr är detta kalla fakta.
    Den som inte hyllar det man idag kallar Sverige riskerar bli av med sitt leverbröd och att hängas ut till anonyma ligisters beskådan.
    Vissa ord och åsikter anses värre än de mest brutala gärningar enligt rådande ordning i Sverige idag.

    Gilla

   • Lucky Number Sleven

    Se ni till att Rumänien inte dras ner i skiten.
    Låt inte svenskarna och det övriga packet i Bryssel få förstöra ert land. Du vet vad jag menar.
    Rumänien är Rumänien på grund av de etniska rumänernas existens, försvinner ni eller blandas ut finns heller inget Rumänien, Mimi N.N.

    Gilla

 • centurion

  Såssarna är en sekt, som tvättar hjärnorna på folk. Hur kan man annars påstå att Malmö är ett mångkulturellt föredöme, när stan går back med mer än 14 milj. om dan. Men det är ju andra som betalar… Det är ju naturligtvis kört och det inser var och en där hissen går ända upp.

  Gilla

 • Tomppa

  1996 bodde jag i Malmö, tog bussen till Mobilia (som jag senare döpte till Molibia) där jag som mörkhårig Finländare var den blondaste varelsen i hela bussen. Jag minns tydligt hur främmande det kändes, vart i helvete har jag hamnat..? Vantrivdes i Malmö i nästan ett år, det sämsta året jag haft, innan jag tog beslutet att flytta hem till Finland igen. Idag är mitt Malmö-äventyr ett dåligt minne jag kan skratta åt, men satan om det var åt helvete 20 år sen så vågar jag inte ens fantisera hur apokalyptiskt jävla piss det måste vara idag. Jag var en återkommande besökare i Sverige i tonåren och mina första trevande år som ”vuxen”, är förskräckt över hur Sverige har förstörts. Besöker aldrig ert land mer. Knappast går ni miste om nåt av mitt beslut, bra så, behåll er skit.

  Gilla

 • Stefan SH

  Flytta utomlands = ge upp? Är ingen patriotism, fosterlandskärlek.
  Här måste det göras ording, Sverige mer än förtjänar det.
  Sverige har inte varit, blivit, ett globalt beundrat föredöme-samhälle på grund av s.k. mångkultur. Så stå upp för det.

  Gilla

  • Larsu

   @ Stefan SH
   Skyll er skälva idioter. Svenskarna förtjänar ingenting, bara barbariet ni själva dragit hit.

   Gilla

 • Rolf

  87:an och pk-packet har vi att tacka för detta.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Har personligen inget att tacka 7 klövern dess väljarkår eller övrig svensk vänstervriden PK-maffia för som har raserat ett en gång så fint, tryggt och homogent kristet Folkhem som man trots allt hade turen att få växa upp i och uppleva !
   En stor tragedi att den fosterlandshatande extremvänstern fick fotfäste på 60-talet och tog över makten i samhället.

   Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Årets julklapp – Eller vad f-n får jag för pengarna?”

  https://ledarsidorna.se/2017/12/arets-julklapp-eller-vad-f-n-far-jag-for-pengarna/

  Gilla

 • SasjaL

  Lekte med en tanke, om än lite motvilligt;

  Flytt utomlands, alla som inte vill ha befintlig utveckling. Sedan ber vi grannländerna att stänga gränserna mot Sverige och införa visumkrav. Kvar blir de som längtat till att göra Sverige till sitt ‘paradis’, inklusive oseriösa politiker, MSM, kulturvänstern och deras skäggbarn. I det läget önskar man dom lycka till …

  Gilla

 • ossie

  Sossepolitiker i Malmö bet servitris i fyllan och villan. När spriten går in så går de fina och nobla värdegrunderna ut. Sen vår finansminsters uttalande skulle ju direkt få rasiststämpel om det uttalats av SD. Sossarna börjar visst få kalla fötter för vad dom ställt till med. Frigoliten säger att det är inte regeringens åsikter hon uttalar. Undrar om han är talesman för resten av sosseregering eller bara sina MP puckon ??

  Gilla

  • Realist

   Det alla glömmer är att resten av SVERIGE får betala för detta i det s.k. utjämningsbidraget som staten gett de som inte klarar sin egen budget !!!

   Är vi som bor i resten av landet SVERIGE beredda på att göra detta och därför avsäga oss sjukvård, skola och äldrevård ????

   Gilla

 • Mary Agnes

  Kära Eva-Marie,

  Två av mina vänner har flyttat till Danzig-området, de är så glada för det finns mest blonda människor överallt och trevliga och det är vacker stadsmiljö.

  Rekommenderar ALLA Pettersöner att göra en kryssning till Danzig eller Swinemünde med något av de rederier som seglar på Ystad, Karlshamn eller Nynäshamn. Stanna några dagar. Språket? Det är inte så svårt när man väl vant sig. Och de flesta kan engelska.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: