Känd S-kvinna i blåsväder efter grovt rasistiskt uttalande


RASISM. En av Sveriges mest kända socialdemokratiska kvinnor som även har en ledande position i regeringen har hamnat i blåsväder efter ett grovt rasistiskt uttalande. Kvinnan låter som ett eko av nazisten Jimmie Åkesson och det finns inte en chans att hon kan sitta kvar…

-Pettersson väljer dock att inte hänga ut kvinnan, som är i 50-årsåldern, då hen ännu inte är dömd för något brott.


45 responses to “Känd S-kvinna i blåsväder efter grovt rasistiskt uttalande

 • Krister

  Magdalena hade egentligen så fel när hon tidigare antog att de röda siffrorna i budgeten stod för socialdemokratiska väljare. Att det även och egentligen stod för utgifter kom hon på först nu…

  Gilla

 • Krister

  Magdalena har räknat och räknat och räknat och räknat och nu kommit fram till att 1-2 inte alls bli 3 som man tidigare trott.

  Gilla

 • Jan-Ove Malmgren

  Intressant. Men du Pettersson, citatens okrönta kung. Hen? Jag vet att jag går igång nu men det blev ett hen för mycket och i fel sammanhang.

  Alltför många vet inte varför hen infördes i språket och använder det således felaktigt. T ex: Ulla Person smakar på maten. Hen gillar den
  inte. Det fungerar naturligtvis inte. Ullas könstillhörighet är redan nämnd och behöver inte maskeras. Rätt personligt pronomen här är ‘hon’.

  Innan hen smögs in i språket under största möjliga tystnad, användes det demonstrativa pronomet ‘denne’. Exempel: Politikern vill inte gå in på detaljer. ‘Denne’ har redan förklarat att… Behövdes hen här? Nej, det torde vara uppenbart. Finns det exempel på när ‘denne’ inte klarar att dölja könstillhörighet? Nej. Hen ska bort och ersättande pronomen finns som sagt sedan urminnes tider i vårt språk. Så snälla rara, med socker på toppen, bespara oss från framtida könsneutrala personliga pronomen. 🙂

  Gilla

  • ladulaas

   Som jag ser det finns det dock användning av ordet ‘hen’. Associationen till det engelska ordet ‘hen’=höna kommer här väl till pass.

   Den svenska politiken och ‘journalistiken’ är ju en internationellt erkänd hönsgård, där det kacklas oupphörligt utan att något vettigt någonsin sägs. Sedan har vi förstås alla feministerna, för att inte tala om hela HBTQ-samlingen.

   De är ju alla en samling könlösa och korkade nollor, som inte förtjänar att benämnas med de hedervärda ‘han’ och ‘hon’. De beteckningarna används ju för att visa respekt för en person. Eftersom vedervärdigt patrask nu utgör en försvarlig del av det svenska folket, behövs ett särskild pronomen, för att avskilja dessa från sunda och vettiga kvinnor och män.

   Det är till och med så att jag vill föreslå ‘en hena’, (bestämd form ‘henan’, plural ‘henor’, bestämd form ‘henorna’, gruppbeteckning ‘hens’, bestämd form ‘hensen’), som substantivistisk beteckning för dessa mänskliga avarter. En sådan beteckning skulle fungera som en avskiljning av dem från den sunda delen av mänskligheten, vilket – förhoppningsvis – skulle leda till att deras gensvar i befolkningen skulle försvinna.

   Deras fora, media och politik, kan då helt adekvat betecknas med ‘hensgården’.

   Petterssons användning av ‘hen’ ovan är uppenbarligen använt enligt min definition ovan, så jag tycker att den är helt i sin ordning;-)

   Gilla

   • Jan-Ove Malmgren

    🙂 Så du snurrar till det. Jag höll på att ramla av i första kurvan.

    Det finns ett syftningsfel i din text. ”Deras fora” (pluralformen av forum som du vet) kan inte benämnas ”hensgården” som är ett substantiv i bestämd form. Förslag: Hensgårdarna. Lite får man jävlas…

    Gilla

 • RäddSomFan

  re Grunne

  Det är inte jag som vill ha krig …det är dom, har du inte förstått det ännu?, jag vill ha lugn och ro precis som jag hade innan massinvandringen
  Jag säger bara vad jag ser och hör, tror du mig inte så gå ut och fråga varenda muslim du träffar så ser och hör du att dom förbereder sig för krig, krig som redan har startat i mindre skala i många av dom svenska förorterna, städerna. Jag/vi vill bara härifrån fortast möjligt för mig och min familj finns ingen framtid här då jag/vi anser Sverige vara ett förlorat land.
  Dock står mina förhoppningar till Ryssland som jag hoppas på kan invadera Sverige och ställa skiten tillrätta, för jag låter hellre ryssarna styra över landet än muslimerna och ryssarna vet vad som måste göras.

  Gilla

 • stefan a.

  Det hedrar Pettersson som skyddar henens integritet innan henen är dömd av aftonbladet, expressen och svt…

  Liked by 1 person

 • Fyllfinnen

  Denna hen säger ( Sök er till ett annat land ). Som betyder att söker ni er till Svedala så får ni ändå stanna, men ni borde ha sökt till ett annat land. För pengarna börjar ta slut, vi har inte riktigt haft ihjäl alla våra riktiga pensionärer. Men snart är alla döda och då måste vi börja tvångsskatta alla arbetare mer än tidigare, och det är inte riktigt så bra när vi börjar närma oss ett val vilka som ska styra landet. Men om 10 månader är ni varmt välkomna igen, försök hålla er tills dess.
  Mvh: Styrman på det ekonomiskt ej fungerande ekvationen

  Gilla

 • eugenecork

  undrar ifall detta uttalande inte är början på slutet…att
  Maggan blev framknuffad för att ta 1:a steget liksom?
  Rosernas inbördeskrig kommer bli spännande att följa!
  Allt är egentligen Alliansens fel, som åthelvite försent
  vänt på klacken…detta kommer bli en strid på kniven
  vem som orsakade undergången…hehee

  Gilla

 • centurion

  För c:a tre år sen, påstods det att invällarna skulle komma i arbete, betala skatt och bli lönsamma på lite sikt. Nu, när det borde vara dags att börja inkassera vinsten ; då erkänner Magdalena, det vi övriga insåg redan från början, nämligen att det hela var en felsatsning. Under tiden har detta lurendrejeri kostat oss hårt arbetande skatteslavar c:a 300 miljarder extra varje år. Detta gigantiska svek mot den egna befolkningen, måste naturligtvis resultera i ett rättsligt efterspel. Så här får det bara inte gå till. Inte ens för (s)+(mp)+(v).

  Gilla

 • graal1

  Ska anmäla mig som valförrättare, 2018

  Gilla

 • graal1

  Go Jimmie go kämpa sdare ni har inget att skämmas över

  Gilla

 • Clarence H.

  Socialdemokraternas Tage Erlander startade ett svenskt rasbiologiskt institut och ett fångläger i Sverige och Centerpartiet – Bondeförbundet grundprogram 1933 års förbundsstämma antog bland annat, citat:

  IV. Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkandet av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar.

  Mer här https://snd.gu.se/sv/vivill/party/c/program/1933

  Gilla

 • Kjelle

  Magdalena fiskar i grumligt vatten. Glömmer ej mötet som Magdalena var på. Året efter var Annie Lööv på samma möte med Globalisterna

  Liked by 1 person

 • Kenth Andersson

  Var det inte socialdemokraterna som för inte så länge sedan i historien startade ett svenskt rasbiologiskt institut ?
  Det verkar ligga något kvar från en svunnen tid i dagens sossegener.

  Gilla

 • Billy Boy

  Dags nu att hälsa Sveriges finansminister Magdalena Andersson (S) och hennes själsfränder i sosse-partiet välkommen ut i verkligheten och samtidigt ideologiskt mycket välkommen in i värmen att ansluta sig ideologiskt till alla övriga ”små nyfaschistiska, nazistiska, främlingsfientliga” partier i Sverige och i hela övriga Europa.

  Delcitat

  Finansministern: ”SD är nyfascistiskt”

  Finansminister Magdalena Andersson (S) skärper tonen mot SD ytterligare och kallar partiet ”nyfascistiskt”. (Publicerat 5 december 2014)

  Slut delcitat

  Läs gärna hela SVT-reportaget på länken nedan:

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/finansministern-sd-ar-nyfascistiskt

  En liten påminnelse om hur det lät i PK-media inför EU-valet 2014 … D v s c:a 3,5 år sedan. Best of SVT:s valvaka inför EU-valet 2014.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Liked by 1 person

 • Mats Johansson

  Rasist Nazist fascist är det inte det svetsarn kräker ur sig när han hör dylika uttalande usch vad vidrig värdegrund hon oxå har,lite lånad text men kunde inte skriva bättre själv,så sossepiss gå å göm er under en sten

  Liked by 1 person

 • Det stora Hennet

  (s)nälla av(s)löja nu (S)opan

  Gilla

 • ingemar

  Haha, har hon månne några nära släktingar eller vänner som fått smaka på mångkulturens sexualitet, tjuvaktighet och/eller våld mm?
  Eller har hon börjat ta del av alternativ media?
  Eller kommit till insikt ändå?

  Gilla

  • Grune

   Eller hon kanske funderar på att gå över till SD.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    När M.A tillträde som finansminister så sade hon i en intervju i sitt egna och sponsrade SVT att hon varje dag mådde illa när hon från sitt kontorsfönster kunde se och blev påmind om SD, detta parti som jämte sanningen är Sveriges fiende nr 1 hade tydligen sitt kontor mittemot stackars sosse Magda !
    Vet inte hur det är idag om M.A fortfarande mår illa varje dag eller om hon har införskaffat en rullgardin för skattepengar.

    Gilla

  • Krister

   Hon har väl konstaterat att 1-2 inte alls blir 3.

   Gilla

 • Roland Karlsson

  Pettersson har alltid haft humor. Tack för det. Kan berätta att jag fick upp en tidigare folkpartist från Oxelösund på min vebb. Tänkte jag skickar väl en julhälsning. Idag bor hon i Bohuslän och hör o häpna hon är medlem i S. Född i Skåne o vi hade alltid bra diskussioner, Tror du minns henne. GOD JUL PETTERSSON!

  Gilla

 • Joy

  Haha, dagens bästa rubrik!

  Gilla

 • ulsansblogg

  Se inte ned på de maktfullkomliga,
  Hon har endast ett avbrott i sin tankeförmåga.
  Att vara socialist är trist när verkligheten tränger sig på.

  Gilla

 • Suzie

  Haha! Du är verkligen rolig Pettersson.Humor är så viktigt trots att Sveriges land och folk står för en aldrig tidigare skådad katastrof pga de kriminella hjärnorna i socialistjuntan och alla deras medlöpare inkl. systemmedia.

  Dick Erixon sätter fingret på vad det egentligen handlar om när finanshäxan
  (ja hon förtjänar det namnet då hon bla i systemmedia gick hårt ut och anklagade Sveriges alla sjuka och handikappade mäniskor för de skenande kostnaderna med det gigantiska assistansbedrägeriet som har pågått i många år och fortfarande pågår då systemet tillåter utlänningar som får put att begå dessa skandalösa bedrägerier, som drabbar oskyldiga handikappade och hårt arbetande svenskar och invandrare) går ut och pratar om volymer om massinvandringen,tomma ord utan någon som helst handling som bekräftar orden.

  S-TAKTIK: RESTRIKTIVT PRAT FÖR ATT DÖLJA DE ÖPPNA GRÄNSERNA
  DICK ERIXON22 DECEMBER, 2017

  ”Nu gör Socialdemokratin allt för att dölja regeringens politik där ett nej inte längre är ett nej. Löfven har öppnat slussarna för att alla som ansöker till gymnasiet får stanna, även dem utan asylskäl. Det är ytterligare en åtgärd som förhindrar avvisningar av dem som saknar asylskäl.”

  https://samtiden.nu/2017/12/s-taktik-restriktivt-prat-att-dolja-de-oppna-granserna/

  Gilla

 • ossie

  Rasist Nazist fascist är det inte det svetsarn kräker ur sig när han hör dylika uttalanden.

  Gilla

 • lillamy

  Nu väntar vi så spänt på drastiska åtgärder från löfvenska ryggdunkarklövern.
  Jimmie har alltid varit före sin tid.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Sydsvenskan spekulerar ikväll….. sopas mattan ren för en S-SD-regering efter valet?

  ——–
  Sverigedemokraternas röster blir då avgörande. Partiets val lär falla på den kandidat som utlovar den stramaste invandringspolitiken.

  Socialdemokraternas partistrateger lär också ha insett faran. När Magdalena Andersson nu idkar självkritik å partiets vägnar och säger att ”vi inte kan ha ett större asylmottagande än vi klarar av att integrera” handlar det sannolikt om att göra sig attraktiv inte bara för SD:s väljare utan också för SD.

  —————-

  https://www.sydsvenskan.se/2017-12-22/ett-langt-farval-till-miljopartiet

  Gilla

  • Grune

   Precis vad jag tänkte. Genom detta uttalande menar förstås sossarna att dom tänker börja tala med SD. Dom tror förstås att SD och dess väljare är så dumma så dom släpper in S utan vidare. Vist på det villkoret att Jimmy bildar regering kanske vi skulle börja fundera på saken.

   Gilla

 • white lady

  Jockafall, Pettersson skojade ju med det att Jimmie skulle vara nazist. Han har sinne för humor och det är vi glada över. Magdalena Andersson ser fint ut med maskerade ögon. Frågan är vad händer nu: ska sossarna förstå att hon försöker rädda partiet från totalt fall före valet eller är de så dumma i huvudet att ska skälla ut henne. Jag satsar på det andra alternativet.

  Gilla

  • Realist

   Satsar i alla fall alla mina sista medel på de GRISBÖNDER som finns kvar i detta land (som fortfarande heter Sverige) !!!!

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Om det är någon sosse som ska ”vakna”.

  Så är det naturligtvis hon som förvaltar och ser vart pengarna tar vägen.

  Gilla

 • jockfall

  Sök dig till Afrika. Jimmie är ingen nazist! Han är räddningen för vårt land.

  Liked by 1 person

  • Kenth Andersson

   Var det inte socialdemokraterna som för inte så länge sedan i historien startade ett svenskt rasbiologiskt institut ?
   Det verkar ligga något kvar från en svunnen tid i dagens sossegener.

   Liked by 1 person

  • Kenth Andersson

   Valet 2018 visar om J.Å och SD är räddningen för Sverige, väljarna avgör ju tyvärr vem som ska ska styra i rätt riktning eller fortsätta att förstöra landet!

   Gilla

  • RäddSomFan

   Tyvärr så finns det inget som kan rädda Sverige längre då det gått alldeles för långt.
   …och jag är uppriktigt sagt ledsen om du tror det men det är den nakna sanningen, folk måste försöka att förstå att det enda som nu gäller är krig, för ingen av dom miljoner analfabeter som forslats till Sverige kommer lämna frivilligt.

   Gilla

   • Grune

    Jodå, det går att rädda Sverige, men det tar lång tid, mycket lång tid.
    Man behöver inte vara så pessimistisk så att man absolut vill ha krig.

    Gilla

   • Kenth Andersson

    Instämma i det påståendet !
    Att hederliga infödda svenskar greppar det sista halmstrået i form av SD är inte konstigt men detta parti kan och kommer inte att kunna göra ett dyft åt det sjunkande Folkhemmet vilket de naturligtvis själva vet och är även helt säker på att 7 klövern 2018 får nytt förtroende av sin trygga mångkulturella väljarkår och då slås den sista spiken i kistan i.
    Sverige är idag ett splittrat land med egna kulturella områden som har sina egna lagar och normer och denna mångkultur har med 7 klöverns och övriga PK-maffians goda minne byggts upp under snart 40 års tid och det begriper ju alla att det går inte att göra något åt det nu det skulle ju bli inbördeskrig, nej de svenska fega ynkliga föraktfulla och förrädiska politikerna som en majoritet av svenska folket röstat fram lämnar nu över det kristna Sverige till en annan religion och kultur och vad det för med sig får den som lever se !!!!!!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: