Kritik mot Magdalena


Magdalena Andersson (S) använde det förbjudna, men ack så sanna, ordet volymer om svensk migrationspolitik.

Som ett brev på posten kommer nu kritiken, även från partikollegor.

Gustav Fridolin stämmer in i kören och menar att Magdalena Andersson (S) inte talar för regeringen när hon uttalar sig om svensk migration. Fridolin är en fjant som försöker bygga ett samhälle med hjälp av känslor och inte verklighet. Han leder dessutom ett parti som har cirka 5 procent av väljarkåren bakom sig. Vad han säger är därför irrelevant.

Mer relevant är kritiken från de egna leden.

Ordföranden för S-studenter, Nasra Ali, menar att lösningen inte ligger i att människor ska söka asyl i andra länder. Socialdemokraternas religiösa gren, Tro och solidaritet, undrar genom sin ordförande Ulf Bjereld, vilka länder de asylsökande ska söka sig till?

Svaret är väl enkelt. Man kan börja med länder där befolkningskurvan pekar nedåt och ekonomin går på tomgång. Migration är som bekant både lönsam och nödvändig för befolkningstillväxten. Därefter kan man lyssna på partiledare Löfven som nästan biter sig i läppen av ilska över vissa EU-länders ovilja att ta emot asylsökande. Att Sverige inte klarar mer står väl nu utom allt tvivel.

Något som blir allt mer uppenbart är att splittringen inom socialdemokratin märks allt mer och som i många fall är det migrationen som slår split mellan partiets olika falanger. Personligen blir jag inte förvånad om vi inom en snar framtid får se en liknande splittring som 1917 när vänsterfalangen inom Socialdemokraterna lämnade partiet tillsammans med hela ungdomsförbundet och bildade nuvarande Vänsterpartiet.

GP och SvD


31 responses to “Kritik mot Magdalena

 • Micke

  ”…verkligen behöver fly” Vad menar han?

  – Faran är att om alla säger så, så finns det snart ingen fristad kvar för den som verkligen behöver fly, säger Gustav Fridolin (Mp) till TT.

  Gilla

 • Oskar

  Luktar bränt valfläsk.

  Gilla

 • gamgubben

  Bättre sent än aldrig Maggan. Förstår att det är svårsmält för lille Gustav att höra ett sanningens ord men jag tror att han gör klokt i att lyssna på Maggan.

  Gilla

 • Realist

  Såg just ett nytt SNYFT reportage från SVT Västernorrland det är nästan som den pojke som blev den stora nyheten (drunknade vid medelhavets strand) !!

  Här visar SVT Västernorrland en ”stackars ensamkommande” som klarade sig över medelhavet fast han satt i en plastbåt med många andra !!!

  Här kan alla ta del av den stora nyheten
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/starka-flyktingberattelser-blev-bok

  Gilla

 • Realist

  Ha ha det är det enda jag kan säga om Fridolin, fast jag inte vill nämna hans namn !!!
  En pseudopolitiker som inte är förankrad i verkligheten !!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Svenska modellen” ?

  Personalbrist slår ut vården.

  De svenska sjukhusen saknar just nu 2 000 sjuksköterskor. 870 vårdplatser är stängda på grund av personalbristen.

  Det visar Dagens Samhälles kartläggning.

  Chefer talar om en exceptionell situation och att läget är värre än någonsin.

  https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/personalbrist-slar-ut-varden-12709

  Gilla

  • Realist

   De som är vakna vet att all sjukhuspersonal sökt sig till Norge !!!
   Sveriges arbetsförmedling körde ju busslaster av arbetssökande till Norge !!

   Än en gång skrattretande hur statsmakten beter sig !!!!

   Gilla

 • Hönsmamman

  Fridolin hävdar att det går att lösa.
  Han kan ju åka till en öde ö, ta med sig Reinfeldt och så de medelålders barnen. Baserat på genusvetenskapens tilltro till könets valbart kan de dra lott om att vara kvinna resplan och leva lyckliga i alla sina dagar?

  Tror att det kokar hos en del s-politiker.

  Varför får Fridolin, denne världsfrånvände yngling, fortsatt förtroende?

  Gilla

  • Hönsmamman

   …könets valbarhet ….. kvinna respektive man …

   Gilla

   • Realist

    Handlar nog inte om genus i detta det är nog bara en fruktansvärd insikt och katastrofal insikt om att mista sitt välmående !!!
    Samt ”valfläsk” i den högre skalan !!!!
    Stöd alla grisbönder köp skinka (svensk) och bacon (också svensk) till julbordet !!!!!!!

    Gilla

  • Jag

   Kokar nog över överallt!!
   Vi har haft på tok för mycket av ”invällare” som kräver precis ALLT!!! Samtidigt som vi Svenskar fått stå tillbaka ordentligt!
   Vi har massimporterat kriminalitet med alla ”tillbehör”!
   Vi betalar dyra skattekronor för att massimporten av dessa mussar som inte ens musseland vill ha!
   Kostnaderna ökar inom samtliga offentliga sektorer och det ÄR INTE Svenskarna som kostar för vår s k ”politiker” prioriterar galet och inte oss Svenskar!
   Vi skall bytas ut!! Snart är Sverige ett riktigt u-land för där mussar finns fungerar ingenting!!!
   De är som en gräshoppssvärm som förstör ALLT i sin väg!

   Gilla

   • Oskar

    Att de kräver allt, är väl inte så konstigt.
    Däremot att de får allt de kräver.

    Gilla

 • Mm

  Har ni använt en timme på Arlanda där inkommande anländer, så kan ni väldigt snabbt få se det nya multikulturella Sverige. Det är kolsvart av immigranter som glada som laxar kommer tillbaka till Sverige för påfyllning av nya semesterkassor efter deras semester trip till hemlandet, där det är så farligt att vara, förutom då på semester, förstås.
  Från Turkiet nya pensionspåfyllare, dvs garantipensionärer, som kan räkna med en rejäl slant så fort de satt sin fot på svensk jord. Belastning av sjukvården så klart eftersom de knappt klarar att gå. Lärorikt men så sorgligt för mitt hemland att vi berikats med alla dessa icke arbetande PK som snart sitter i varje PK organisation och kräver mer resurser av de skattepengar jag slitit ihop efter ett långt hårt arbetsliv. Sorgligt. Dessa 7-klöver politiker har monterat ner välfärden i Sverige på 40 år, som har byggts upp av hårt arbetande människor i Sverige under några 100 år.

  Gilla

  • Oskar

   Garanti pension är för Svenskar.
   In vällarna ges flyktingstatus, vilket innebär full pension.

   Gilla

  • Grune

   Och det kommer att ta minst 75 år att inrätta ett nytt land som kan heta Sverige 2. Detta land skall beså av enbart ETNISKA SVENSKAR och minska befolkningen till C:a 7 miljoner som det var innan ockupationsstyrkorna började välla in med sin fruktansvärda kriminalitet.

   Gilla

  • Kurt Kodstedt

   Mm….Instämmer till fullo i ditt inlägg! Det fungerar INTE, systemet bygger på att människor arbetar och det gör INTE dessa parasiter!! Ohållbart i längden och det blir en systemkollaps så småningom när regeringen INTE kan låna mer eller höja skatterna till alla bidrag till dessa parasiter!!!

   Gilla

 • Roland Karlsson

  Folket är för det mesta klokare än våra politiker. Därför ser jag fram emot valet. Nyss var det delstatsval i Spanien. Brukar alltid vara lågt deltagande. Denna gång 82%. Att skicka polis på röstande människor straffade sig nu. Om inte våra politiker skärper sig på många vis kommer folkets dom. Nästa år skall det byggas mindre bostäder fast bristen ökar o består. Bara ett exempel på klyftan mellan valda o väljare. Men nu ska vi vara snälla: GOD JUL!

  Gilla

 • Pettersson

  Jag hoppas Magdalena Anderssons uppmaning att asylsökande bör söka sig till andra länder även gäller de 400.000 anhöriginvandrare som förväntas komma de närmaste åren eller tänker hon att de ska bo i de tomma ladorna…

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Tveksamt !
   Detta rösfiske betyder inte någonting i verkligheten utan är bara ett sätt att ta röster från andra partier framförallt från SD vilket tyvärr kan lyckas.

   Gilla

   • Grune

    Jag tror inte det. Jag är övertygad om att SD väljare är kloka nog att inse att detta bara är ett spel för gallerierna och att sossarna bara gör det dom är bäst på LJUGER.

    Gilla

 • Falköga

  Fridolin talar för regeringen när statsministern gömmer sig.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Rosornas krig igen. Allt är som vanligt inom sosseriet. Allt till alla!

  Gilla

 • ladulaas

  Vart flyktingar skall ta vägen?, undras.

  Vad sägs om att skicka dem till det land, som bombat flyktingarnas samhällen sönder och samman? Det land som oupphörligt blandar sig in i andra suveräna staters inre angelägenheter? Som kräver demokratiskt valda statschefers avgångar och, när de inte åtlyds, skickar sina egenhändigt beväpnade terrorister för att göra jobbet?

  Med andra ord: Det land – USA – som dödat över en miljon, och fördrivit tiotals miljoner, människor från hus, hem och land i Mellanöstern.

  Magdalena Andersson är den enda svenska politiker, som har något som liknar kompetens och förnuft. Att hon sedan kämpar som en igel att hålla ihop det svenska konkursboet, genom att skinna svenskarna in på bara kroppen, är en annan sak.

  Den patetiska dubbelnollan Fridolin, å andra sidan, är en liten flugskit, som bäst föregås med tystnad. Liksom det övriga avskrädet i MP.

  Gilla

  • mjölk

   ladulaas: Det är inte flyktingar, det är asylmigranter. De skall returneras till hemlandet.

   Magdalena presenterar bara varm luft och inte en enda konkret handling. Ett par gratistips till Maggan är att åtminstone halvera bidragen och sätta varenda asylmigrant i jobb från första dag, (sopa gater, skura väggar, samla sopor…). Uppsamlingsläger för utvisningar till hemlandet och så Bye bye.
   Kommer vara en liten ansträngning i starten, men kommer ge stor vinst på sikt.

   Gilla

  • Benny

   Tydligen verkar en del här fortfarande inte förstå att det är USA:s krig och agerande som ställt till katastrofen i Sverige av de många nertummarna att döma på ladulaas inlägg. Kanske är det så att många trots att de får verkligheten serverad här på bloggen vägrar inse sanningen kanske pga propagandan i TV och fulmedia. Ett råd sluta att utsätt er själva från propagandan som spys ut av MSM-media utan sök själva på bloggar som denna efter riktiga nyheter.

   Gilla

 • ossie

  Läste om Frigolitens reaktion nej vi har inga problem integrationen funkar perfekt. Allt är perfekt och rosenrött. Bra fortsätt i den stilen fram till valen så är MP ett minne blott.

  Gilla

  • Emil

   Hoppas att MP åker ut ur riksdagen för gott! Klart sämsta partiet både för Svenskar OCH ”nysvenskar” som vill leva här i trygghet. Sämst är dom för miljön också….vill beskatta solen, jösses vilka stollar. Nej, MP ut ur vår riksdag!

   Gilla

 • Mimi N.N.

  You cannot associate Mr.Fridolin with feelings. He’s got no feelings, he’s a snake – G W Persson said it clearly, but took back his words. So what? That doesn’t make him better, on the contrary – Mr.Fridolin can be compared with a worm. Both snakes and worms crawl, do not let them crawl up and down your spines.

  Gilla

  • Mimi N.N.

   Not to mention Mrs.M.Andersson, who, like all the females in the government are cackling hens, stupid and blind, who cannot find a grain in the dirt. We can trade beads for furs and booze with them like American settlers did with Indians.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: