Stockholm demonstrators call to murder jews & cheer Margot Wallström9 responses to “Stockholm demonstrators call to murder jews & cheer Margot Wallström

 • tikamax

  VAFÖR I HELVETET STOPPAS INTE IDOTERNA??????

  Gilla

 • Kurt Kodstedt

  SOCIALDEMOKRATERNA kan nu byta namn tycker jag till MSP dvs Muslimska Socialdemokratiska Partiet! Jag funderar hur många fackföreningsmedlemmar inom LO som ställer sig bakom att LO stödjer IS och islam och att man bränner flaggor och skriker att man ska döda judar….! Vad säger muslimen och nazisten Stefan Löven?
  Enligt Geert Wilders så är koranen mer antisemitisk (svårt ord, betyder judehat, det Hitler stod för.) än ”Mein Kampf”.
  Dessa människor har kommit till Sverige genom Socialdemokraternas och Miljöpartiets SIGNALPOLITIK….INTE för att ”göra rätt för sig” som man gjorde i det gamla Sverige, utan för att leva på bidrag…..Naturligtvis räknar Socialdemokraterna med deras röster mot bidragen, vårt land kommer tyvärr att hamna i helvetet på grund av denna idiotiska politik.
  PALESTINA kan aldrig bli en stat, området är för litet, Palestina kan bli en autonomi till Israel men utan rätt till eget förvar. MEN en sådan lösning kräver en god vilja, att dessa människor inser att de måste arbeta för att äta, då skulle inte Sverige gödsla mer pengar på dessa terrorister….
  Uppenbarligen har USA och Ryssland kommit överens med Israel om en ENSTATSLÖSNIG, därför placeras ambassaden i Jerusalem, judars och kristnas heliga stad där Jesus vandrade….DEN ÄR VÅR!!!
  Muslimer kan komma på besök om de beter sig!
  Sannolikt har Israel samtalat med Palestinska ledare som accepterar en ENSTATSLÖSNING där Palestina blir en federation/ autonomi , någon annan lösning är inte möjlig, ytan är för liten och palestinska muslimer alldeles för blodtörstiga….
  SOCIALDEMOKRATERNA HAR GJORT BORT SIG IGEN! Demonstrationen bevisar att Socialdemokraterna är de verkliga NAZISTERNA när det är tillåtet att skrika att man ska döda judar utan att polisen ingriper! SKÄMS MARGOT, SKÄMS STEFAN LÖVEN, SJUFALT SKÄMS!! Hitler och nazismen aldrig mer!
  STÄNG GRÄNSEN! SVERIGE VAKNA!!!

  Gilla

 • Ama Tona

  Jag hör döda judar …… men ingen polis kommer ….
  Vad skulle hända om man skrek döda muslimer ?

  Gilla

 • Carl ekström

  Jag skäms för att vara Svensk.Hur kan man tillåta detta.Ska vi börja bygga gaskammare oxå Margot ?

  Gilla

 • Mm

  Skam skam, att PK packet inte skäms. De har satt dessa politiker i riksdag o regering, och de är helt ansvariga för det sätt som alla svenska medborgare behandlas. De har delat Sverige och gynnar hatiska muslimer mot svenska medborgare med judisk tro. Detta kan aldrig förlåtas

  Gilla

 • Joy

  Motbjudande!

  Gilla

 • Nordmann

  La oss håpe det ikke får samme utfallet som demonstrasjoner i Palestina får
  ”Jødiske soldater «skjøt selektivt» – drepte Ibrahim (29) i rullestol Ibraheem Abu Thuraya skal ha mistet begge bein under en Jødisk bombeaksjon i 2008, og var derfor i rullestol under fredagens protest!
  http://bit.ly/2BnNH98 http://bit.ly/2opbqTz

  Gilla

 • The proud swede

  Om de nu är så måna om Jerusalem, så fattar jag inte vad de gör här? Flytta för fan!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: