Kina tar biometriska prov på alla i Xinjiang


Xinjiang, i nordvästra Kina är hemvist för en minoritet,cirka elva miljoner  muhammedaner, Turk- Uighurs! Under senare år har ett antal mordattentat utförts av ”mordlystna muhammedaner”, men nyhetsrapportering från området är inget som den kinesiska staten uppmuntrar, varför vi inte har full kännedom om hur många och hur omfattande attentat som utförts.

För att inte beskyllas för Islamofobi så har man startat ett program : “Physicals for All”  där man bygger upp en databas med: Foto,  ögonskanning , fingeravtryck,  blodtyper och DNA för alla innevånare mellan 12 och 65 år, i regionen. Nästan 19 miljoner människor, har eller skall testas.

LÄNK


3 responses to “Kina tar biometriska prov på alla i Xinjiang

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: