Och så kör vi yrkesförbud

Kan vi tillåta att de anställda vid våra förskolor och skolor har åsikter, eller ska vi införa yrkesförbud för en del? Men här har förmodligen vän av ordning invändningar, yrkesförbud praktiseras sedan länge. Tidigare HÄR

Hej lärarnas yrkesetiska råd!

Jag har några funderingar vad beträffar era tankar om yrkesetik och vad som inte passar in som etiskt riktigt i skolans värld, bland lärare.Mina funderingar om detta satte igång efter jag läst och lyssnat på Sveriges Radios inslag om en lärare som är engagerad i Nordisk Alternativhögern, och som enligt era uttalande, citat SR: ” David Lifmark är forskare och ledamot i Lärarnas yrkesetiska råd, som jobbar med lärarnas yrkesetik och som är tillsatta av lärarfacken. Enligt honom är det omöjligt för läraren att kunna jobba för skolans värdegrund, som är ett krav, och samtidigt vara engagerad i en sådan här typ av rörelse.”

Kan man enligt era etiska värderingar i ”Lärarnas Riksförbund”, arbeta som lärare och samtidigt på sin fritid vara engagerad inom vänsterrörelse, samt kan en lärare under arbetstid och fritid vara engagerad i ideologin islam? Hur avgör ni från fall till fall om en lärare kan ”jobba för skolans värdegrund”, om denna/dessa lärare är engagerade inom alternativhögern/kommunismen/socialismen/islamismen?

Sist men icke desto minst, vilken värdegrund har skolan, och vilken värdegrund har Lärarnas Riksförbund?
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=6838926

Vänliga hälsningar

Eva-Marie

10 thoughts on “Och så kör vi yrkesförbud

 1. NWO-strategerna kalkylerar med det via värdegrundsdiktatet så gagnerika grupptrycket, vilket i kombination med en metodmässig skrämseltaktik ger utmärkt grogrund för den angiverimentalitet och därmed självsanering som karakteriserar alla samhällssystem som styrs via fascistiska mekanismer.

  Oavsett om man saluför den av marionettregimen påbjudna offentliga politiska religionen som multietnisk och humanitärt inkluderande, består den av demokratifientliga förgreningar, där neomarxism, globalism eller andra totalitära ismer uteslutande syftar till den ultimata likriktningen och åsiktssaneringen.

  Den politiskt korrekta uppvisningsmoral etablissemangets nyttiga idioter till värdegrundslobotomerade lakejsjälar tillämpar, där inga invändningar mot den forcerade och i samtliga avseenden destruktiva migrationen och dess fatala konsekvenser tillåts, visar hur effektivt den dolda makten utan större ansträngningar lyckas manipulera samtliga samhällsinstitutioner samt tvinga lärarna att ställa sig till pseudopedagogikens och historieförfalskningens förfogande och därmed förgifta de unga intrycksreceptiva elevernas sinnen.
  Andreas.

 2. Jag vet i vart fall att rödglödgade sovjet-kommunister räknas som en som har helt ok åsikt för att vara lärare.

 3. I dagens svenska motsvarighet till DDR tillåts och komner inga avvikande åsikter tolereras !

 4. Sverige har blivit ett konstigt land. Om man är sosse är det tydligen ok att diskrimera andra åsikter. Titta bara hur många sossar som lever på skattebetalarna livet ut………

 5. Nästa steg i detta DDR samhälle blir väl att barnen till oliktänkande ska ha sämre betyg så deras framtid blir förstörd.

 6. Vi lever i ”Demokratin? I riktig demokrati får man göra vad som helst i fritiden inom rimlighetens gränser.I riktig demokrati sammarbetar olika partierna för landets och dess invånares väl.Det är mer man kan sägas om byfånen till statsministers diktator fasoner.Byfånen käbblar bara.Mvh Adolf

Kommentera