Tårar hos Kriminalvården

”Jag är oförstående, frustrerad och ledsen”.

Så säger ordföranden för Kriminalvårdens hbtq-avdelning om beslutet att hissa den svenska flaggan istället för hbtq-rörelsens egen på svenska anstalter.

Det har väl gullats med hbtq-rörelsen både länge och ofta vid det här laget. När så någon gör det hemska i att hissa Sveriges flagga istället för hbtq-världens, kommer tårarna. Varför man gör detta val får vi inte veta, men möjligen kan det ha att göra med klientelet på våra anstalter…om ni förstår vad jag menar?

DN som väljer att ha texten bakom en betalvägg och betalar gör vi inte, så därför får ni länken till QX

11 thoughts on “Tårar hos Kriminalvården

 1. Det var jävlar i mig på tiden inte en dag försent att avsluta detta dagis beteende, dessa pedofilflaggor kan dom hissa hemma hos sig själva och inte ute i samhället.
  Hur pedofili och barnäktenskap har kunnat bli okej och lagligt i Sverige övergår mitt förstånd.

 2. Har aldrig tänkt mig att svenskarna (nå, vissa svenskar) kunde uttrycka sånt missnöje ! Mitt förslag är ’Jolly Roger’, piratflaggan med döskallen + två ben i kors. Eller med två svärd i kors för att vara aktuellt och anpassa sig till mellanösterns symbol för avrättning av otrogna. Det skulle sätta skräck i och reformera brottslingarna som får gå fritt på gator och torg.

 3. Hahaha!
  Ja, Ni får väl ha överseende med min spontanitet, men med tanke på den totalitära HBTQ-maffians inflytande över de svenska institutionerna, vilken per se kunnat genomföras med globaliststrategernas metodmässiga välsignelse, kan man näppeligen dölja den rättmätiga skadeglädje som infinner sig vid detta besked.
  Charmant surpris, ta mig tusan!

  Andreas – värdekonservativ nationalist, realist, troende kristen samt respektabelt sinnad och förnuftsnavigerande homosexuell 😉

 4. Om den svenska flaggan får dom att gråta, så låt dom gråta. Låt dom gråta hela jävla dagen lång. Dom gir sej när dom inte orkar gråta mer.

  Dom är ju som små barn, ”om jag inte får det som jag vil, så ska jag gråta och holda andan tills jag får det som jag vill! bu-huuuuuu!”. Forbannad skit. Dom behöver en reality-check. Och en rak höger.

  • Alldeles utmärkt kommentar, vilken undertecknad utan anmärkning sällar sig till. Fler raka synpunkter där det erbarmliga fruntimmersjollret angrips välkomnas!
   Andreas 🙂

  • Är det så svårt att förstå?
   Vi befinner oss i Sverige och där skall också landets flagga svaja och inte annan påkommen dynga.

 5. Hittills har väl anstalterna haft både svenska flaggan, kriminalvårdens egen flagga och regnbågsflaggan men nu ska alltså den sistnämnda bort.

  Skälet till detta vet jag inte, den hissas väl ändå bara vid vissa tillfällen.

 6. Inom kort är den korsbelagda blå/gula fanan ett minne blott om det blir Prideflaggan eller någon annan flagga som ska representera det kramgoa, kärleksdrypande och mångkulturella Sverige i framtiden återstår att se !

  • Det blågula lär bestå men korset ersätts av en halvmåne är mitt tips. Prideparader och regnbågsflaggor kommer att förpassas till historiens soptipp.

   Det är det ena scenariot. Ett annat är att svenska flaggan ersätts med regnbågsflaggan och femtioelva könstillhörigheter införs.

   Eller, så kan vi kasta ut de båda diametralt motsatta irrlärorna och återgå till att vara ett vanligt folk i ett vanligt land.

Kommentera