Bara för att…….??!!


I tisdags misshandlades en 17-årig elev mycket svårt av en skolkamrat på MTG gymnasiet , Högsbo, Göteborg.  Förövaren, Ömar Mohammed slog ned 17-åringen vid sitt skåp och hoppade och sparkade på honom mycket illa. Hotade med det ena och det andra om han gick till polisen. Nu vill skolan polisanmäla, med all rätt.

Ömer Mohammed

Enligt Ömar själv är han en stor gangster, har hela skåpet fullt med knark och får göra som han vill……..En feg 17-åring som tror att han är något…….??

Varför polisanmälde inte skolan denna händelse direkt?? Är de rädda för denne……….

Enligt mina källor så hade offret, en svensk 17-åring inte gjort något innan utan blev nedslagen bara för att Ömar kände för det???!!!

Man blir inte förvånad om någon hjälper offret – Ömar behöver någon som visar var skåpet skall stå. Då skulle det bli annat ljud i källan. Dessa marodörer och våldsbenägna pojkar brukar inte vara så stora när det väl kommer till kritan.


39 responses to “Bara för att…….??!!

 • Erik

  Korsfäst fanskapet med bultpistol och stora brickor på en betongvägg

  Gilla

 • fornuftist

  Är inte alla västerländska genetiskt programmerade att känna olust inför en sådan människa?
  Iallafall känner jag det omedelbart och instinktivt. Det är nåt som sitter djupt sen många generationer.

  Gilla

 • Sleven

  Verkar ju sympatisk den där.
  Så berikande.

  Gilla

 • Jerry magnusson

  Jag tror inte ni fattar. Men det är så att våra rättigheter har dom fått och vi fick behålla skyldigheterna så är den nya sanningen i landet. Dom skiter fullständigt i dom som byggt upp landet Medborgaren har inget att hämta om han sköter sig får ingen hjälp från myndigheter. Eller om det är en skötsam skattebetalande invandrare som har fått en hundralapp för lite i lön för fem år sedan och det finns hur många ex som helst om hur dom värderar skötsamma medborgare. Har du våldtagit rånat mördat så är chansen stor att du slipper något längre straff eller utvisning för då tycker döm synd om förövaren i stället för offret. Dina barn får inte höra på en saga av Astrid Lindgren på dagiset utan att bli polisanmäld av en pappa som känner sig så kränkt av att hans två åriga son fått höra på denna mörka saga som våra barn växt upp med i alla tider. Att få gifta sig med minderåriga eller månggifte ska ju inte gälla för dom heller. Så vi verkar ha fått två olika lagar beroende på vad du har för efternamn. Om man nu har så jävla svårt att följa dom lagar som finns här så kan dom väll åka till ett land som tycker att det är ok att man blir särbehandlad. Men det är väl bara det här landet att välja på för jag tror inte det finns något annat land i världen som låter flyktingar som vill ha hjälp får ställa villkoren själva och stå över lagar

  Gilla

 • centurion

  Vadå, ”skolan funderar på om dom vill anmäla” ??? Vad är det för imbecill rektor på den skolan ? Rektorn SKALL anmäla till sitt förvaltningskontor, arbetsmiljöverket, skolverket, det interna skade-registrerings-systemet på kommunens intranät och självfallet till polismyndigheten. Ibland blir man sanslöst svimfärdig…Jösses, sån´t fölk.

  Gilla

  • Lena

   centurion :
   Min erfarenhet av rektorer på grundskolan är, så länge som rektorerna tillsattes på meriter och inte partitillhörighet så fungerade skolan, jag minns inte när, dock så kom folk från fritids alltså fritidspedagoger in som rektorer och kvinnor inkvoterades, där är vi idag !

   Gilla

   • centurion

    Det bästa måste ju ändå vara att rektor tillsammans med övrig skolledning och berörd personal, ser till att, redan från början, skapa ett hållbart arbetsklimat, som förebygger dylikt betéende. Om det ändå dyker upp problem, så ta tag i dessa så snart att de ej hinner växa till sig. Var vaksam, ty signalerna brukar märkas. Upprätta en dialog med eleverna, för det finns faktiskt även ljuspunkter i det dagliga skolarbetet. Men faktum kvarstår–Rektorn är SKYLDIG att utföra de moment jag tidigare beskrev. Försummelse beivras.

    Gilla

  • Maria M

   Min son blev slagen i skolan på samma sätt…. utan någon anledning. Skolan har inte gjort något åt saken. Skolan har till och med tagit bort beviset (videoinspelningen). De sa att de inte visste att lokalen är/var bevakat. Jag har skickat mejl till alla hans lärare angående den borttagna videoinspelningen. Även till den som är ansvarig för gymnasieskolorna i Västerås. Inte ett enda svar fick jag tillbaka. Det blev en rättegång trotts allt, ”tack vare” att killen som slog honom hamnade slagsmål vid två andra tillfälle och kniv hög en 70 årig man.

   Liked by 1 person

   • centurion

    Beklagar verkligen din familj´s trauma. Tvivlar på att ni fått någon ursäkt, eller ens någon kommentar, från någon ansvarig. Men regelverket är glasklart – så stå på dig. Utkräv ansvar. Det är naturligtvis inte det lättaste, att slåss mot väderkvarnar, men vi håller alla tummar som finns, om det nu hjälper.

    Gilla

  • Lite

   Att inte anmäla till Arbetsmiljöverket är straffbart.

   Gilla

 • gamgubben

  Varför kan ingen sätta ner foten och vidta åtgärder så att en sådan ligist får ett ordentligt straff. Det bästa vore naturligtvis förvisning till hans tidigare hemland och låt gärna resten av familjen följa med.

  Gilla

 • Fredde

  Åh, dessa fridfulla barn, dessa välutbildade pensionsräddare, som bara vill oss väl…

  Gilla

 • Elsa

  Jag tror inte rektorn vågar anmäla blatten.

  Gilla

 • anne b rat

  Det syns ju tydligt att detta bara är ETT LITET BARN !

  Gilla

 • Carl edström

  Det syns på individen att det inte står rätt till

  där uppe.
  Löfven finna pojkar han har tagit hit.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vad gör dom här,varför släpper vi In dom? Omar eller ömar skall åka hem till sitt land,eller försvinna härifrån,är hans föräldrar är här dom skall följa med han hem.Sådan slödder har ingenting att göra i Sverige. mvh Adolf

  Gilla

 • assad

  Han hoppade och sparkade på honom. Det är det jag sagt! Det går inte speciellt bra för Sverige. Det Sverige behöver är fler genusvetare, programledare och nageltekniker.

  Gilla

 • KurtFolke

  Kanske en aning of topic, men måste få göra min stämma hörd.
  Idag var jag på ett ställe där man skickar pengar via Western Uninon.
  In kommer två moderiktigt klädda ensamkommande flyktingbarn i 25 års åldern, med sina iPhones 7 eller vad det nu kan vara. Skickar pengar till Afghanistan, så det är inte bara dessa herrar vi försörjer utan även deras anhöriga i hemlandet. Jag blev så f….bann…d. Men som tur är så kunde jag för en gång skull hålla käften.
  Men det är ju för f.n mina surt förvärvade pengar.
  Sorry var tvungen att få detta ur systemet

  Gilla

  • Mimi N.

   Jag delar din tanke, KurtFolke, men bättre resultat blir om ni får de rätta känslorna ur systemet ute på torget med blågula flaggorna vajandes stolt. Det är kallt ute, jag förstår.
   Kylan hindrade inte mina protesterande landsmän från att skandera åt dem som var inne i hemmets värme: ”In casa e cald si bine, noi strigam si pentru tine !” (=det är varmt och mysigt inne, vi ropar för dig med). I Sverige vistas alla inne, inga samma situationer alls.

   Gilla

  • Tomas

   Denna företeelse kommer att bli nästa uppenbarelse för våra styrande, men det kommer att dröja. Vad var det som de sa i programmet om rumänska tiggare/knarkhandlare i Bergen. Det skickades 700 miljoner norska kronor till Rumänien med WU

   Gilla

 • Joy

  Extremextrem närbild på en totalt tom individ. Lyset är på men ingen är hemma. Osmakligt!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Oj då vill skolan polisanmäla, är det inte självklart att skolan ska polisanmäla en misshandel bestämmer kanske vissa elever vad som får och ska göras ?
  Jasså han tycker att han är en tuff gangster som gör som han vill, vilken perfekt svensk import. En sådan grottmänniska kan nog bara bland annat vänsterextrema Rossana Dinamarca, Sjöstedt, Björklund, Annie Lööf, Birgitta Ohlsson, Löven, Pascalidou och SVT:s gullegris Schyffert gilla.

  Gilla

 • Lena

  Bedrövligt att vara en svensk elev och tvingas av olika omständigheter att dela skola med kriminella våldsverkare.
  Ledningen på skolorna MÅSTE få möjligheter att spärra dessa våldsamma elever från att gå på skolorna.
  Kanske om de blir blockade från att gå i skolan att föräldrarna äntligen agerar……………..
  Det enda som bitar på sådant beteende är pengar, låt föräldrarna betala för barnens skola, inte genom staten och bidrag, utan från den egna plånboken, de förstår tydligen inte vem som betalar.
  Dessutom får skötsamma elever betala priset med en undermålig skolgång !
  Avgå usla politiker !

  Liked by 1 person

  • Falköga

   Och byt rektor till en som vet att våld är ett brott som ska anmälas. Inte i morgon utan direkt. Och som vågar göra det.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Byta rektor hjälper naturligtvis inte, alla rektorer har innan tillträde gått igenom samma PK-utbildning där det lärs ut hur de ska förhålla sig till importer !

    Gilla

 • Truthfighter

  Jag hänvisar till mina kommentarer HÄR, om vad som är rätt och fel i sammanhanget:

  https://petterssonsblogg.se/2017/12/07/putin-var-forst/comment-page-1/#comment-465712

  Gilla

  • Truthfighter

   Ja, vilka bryr man sig om i dagens samhälle: De SCHYSSTA, eller drägget som gör ont! Ja, det vet ni. Och Jesus visste också, vad som var rätt att göra, och vem som var värd att bry sig om. Och det var INTE farise’erna, rövarna eller drägget. Läs bara Matt. 23:e kapitlet. DESSA VAR INTE JESUS NÄSTA!!! INTE HELLER DAGENS FARISE’ISKA ETABLISSEMANGSSTYREN!!!

   Gilla

 • The proud swede

  Jag har sagt det förut och säger det igen: Ge mig tio minuter i enrum med aset….

  Gilla

  • Mimi N.

   Jag känner en del rumäner som skulle gärna hjälpa till med ‘barnets’ uppfostran.

   Gilla

  • maar

   Apan skulle behöva känna ordentligt på basebollträ av solit virke !

   Gilla

  • Kenth Andersson

   10 minuter i enrum tillåts icke i Sverige, risken är överhängande att grottmänniskan kan bli allvarligt skadad eller gud förbjuder något ännu värre !!!!
   Inte ett hårstrå får som alla vet krökas på samhällsparasiter i dagens trygga och mångkulturella folkhem.

   Gilla

 • ossie

  Släng ut detta äckel nuuuu!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: