Vem vet, inte du, vem vet, inte jag


I Rapports 19:30-sändning fick vi veta att ingen vet vad regeringens uppgörelse om de ensamkommande egentligen handlar om.

En rektor i Norrtälje: ”Nej, vi har inte förstått allt”. Det råder oklarheter hos Migrationsverket, Skolverket och SKL: ”Ingen har fått mer information än det som sas för en vecka sedan”. Rapports reporter som begärt ut handlingar från Regeringskansliet: ”Inga handlingar är så färdiga att de kan lämnas ut”. De borgerliga partierna som regeringen ska förhandla med, har inte heller hört något mer och ingen i regeringen vill ställa upp på intervju.

Fast innerst inne vet nog inte ens regeringen vad de kommit överens om.


11 responses to “Vem vet, inte du, vem vet, inte jag

 • Hönsmamman

  De får fråga hat-femen – hon sa att det inte räckte. Då måste hon ju ha bilden klar.

  Undrar hur många svenskar som har dött psykiskt pga de här jättebäbisarna?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Löven och hans syltryggar har annat att tänka på, nu slår man sig för bröstet och tar åt sig äran av att ungdomsarbetslösheten är rekordlåg precis lagom till valet !

  Gilla

 • jgarn

  En totalt inkompetent regim framröstad av en totalt inkompetent valmanskår ur getto-Sverige.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Trovärdigheten och respekten ut mot landets medborgare, har Sveriges regering oerhört svårt med.

  Om det nu finns någon kvar?

  Gilla

 • Bosse

  Men idioten Löfven sa nu i kväll, i sin första intervju efter uppgörelsen att dom ska få en utbildning och sen kan det hända att dom lämnar Sverige.
  Detta tycker han att skattebetalarna ska ställa upp på. Detta måste vara århundradets största dåre. Jag kan inte hitta någon i historien (Ja Reinfeltd) hur än mycket jag tänker som har denna låga intelligens.

  Liked by 1 person

 • Fred

  Man har inte räknat på kostnader och man vet inte hur många som avses. Antar att man inte heller vet var dom är, var dom kommer ifrån och man vet definitivt inte hur gamla dom är. Ändå kallar man till presskonferens och slår sig för bröstet utan att skämmas. Endast en politiker kan var stolt över ett sådant ”ordning och reda”.

  Gilla

  • Hönsmamman

   Den enda kostnad man räknat på är priset S får betala för om inte Mp skulle rösta igenom S-budgeten. Regeringsodugligheten bränner hål i moder Sveas fickor.
   Risken finns ju att mp röstar med c och v i stället? Eller vad skulle hända?
   De skulle vara tvungna att utlysa nyval?
   Ingen röstar på s (förutom s 113 och v 21 ) och mp avstår. Blir 134 röster.
   Då röstar m och sd på m:s budget? Blir 83 och 46 s:a 109 och så kd på det blir 16 till – 125. Då avgör c genom att rösta på sig själv och för att slippa helt ta ansvar förordar Lib sig själva. Då går ändå S förslag igenom. Så varför låter de sig utpressas? För att l och c kanske skulle rösta på m i stället för sig själva?

   Vad tjänar mp på att dra hit folk med kopplingar till ett opiumproducerande land? Varför vurmar Maria Ferm för Afghaner?

   De är så extremt inhumana och det förklarar varför de gör allt för att skapa en bild av personer med en agenda som skulle ge bra effekter på samhället? De lyckas inte.

   Borde inte polisen undersöka smugglingen hit av dem? Hur de kunnat betala? Vem de betalat till? De tycks ju inte vara särskilt inne på att respektera lagar. De tycks heller inte förstå att när de får blir nån annan utan.

   Gilla

 • angelicaplacet

  När beslutet tas upp i Riksdagen för röstning så vet väl allmänheten hur dom ska förhålla sig.

  Gilla

  • Mimi N.

   Ja, Tutankhamun ska lämna besked från den Store Ra !

   Gilla

   • Lagro

    De som kommer från Afghanistan är 99,9% utan pass eller andra ID handlingar, de ljuger, de måste ha kommit med pass från Afghanistan, finns ingen möjlighet att ta sig till Sverige från Afghanistan utan pass.
    Sannolikt är det smugglarna som förser dem med pass, som sedan plockas in vid gränsen för att användas mot nästa grupp.
    De ljuger om sin ålder de påstår att de är 18 år och yngre för att lätt kunna få asyl och därmed uppehållstillstånd.
    De betalar till människosmugglare ca 100.000 kr att de tar dem till Sveriges gräns, att de kan söka asyl.
    Lönen i Afghanistan är 55 US dollar i månaden , därför är frågan varifrån kommer pengarna ?
    Det kanske är inte slumpen att många av de här baarnen blir inblandad i kriminalitet i Sverige.
    Nu är det nästan endast män som kommer in till landet, som gör att det blir mycket våldtäkter, ofredande mot kvinnor m.m.
    Det här kan kallas för illegal invandring och ingenting annat, men när auktoriteten accepterar den här typ av invandring kommer den att öka hela tiden.
    Att få stopp på den här illegala invandringen kan inte vara något problem men det måste vidtas åtgärder mot den, något sådant sker inte idag utan den stimuleras, genom avsaknad av motåtgärder.
    Eftersom auktoriteten är medveten om den här illegala asylinvandringen och ingenting görs, kan man dra slutsatsen att de önskar att den fortsätter.
    De är sannolikt mycket intresserade av att få socialistiska röster, som är bevisat att muslimer röstar oftast på socialdemokraterna.

    Liked by 1 person

  • angelicaplacet

   I och med att det kom ett extremt stort antal till Sverige i jämförelse med övriga Europa så är det ju möjligt att resorna finansierades av Sverige.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: