Gillar inte trasiga jeans


En egyptisk advokat har dömts till tre år i fängelse för att han sa att kvinnor som bär trasiga jeans ska bli våldtagna som straff.

Stackars flicka med trasiga jeans

Advokaten gjorde kommentarer vid ett tv framträdande i oktober, under en debatt om ett utkast till en ny lag om prostitution.

”Är du glad när du ser en tjej gå på gatan som visar hälften av hennes bak?” han sa.

Han tillade: ”Jag säger att när en tjej går omkring så är det en patriotisk plikt att sexuellt trakassera henne och en nationell plikt att våldta henne.”

Advokaten har tidigare förklarat sig en stolt antisemit. ”Om jag ser någon israel, kommer jag att döda honom”, sa han under en annan tv-panelshow.

BBC

FjärranÖsternRedaktören undrar: Är det inte synd om flickorna som är så fattiga att de måste gå i trasiga kläder?


10 responses to “Gillar inte trasiga jeans

 • Kenth Andersson

  I rika välfärdslandet Sverige går ungar medvetet i trasiga byxor medans barn i andra länder vore glada om se hade en ren och hel klädtrasa på kroppen !
  Men våra sötebrödsdagar håller inte för evigt så även svenska bortskämda ungar kommer nog i framtiden att uppskatta både hela kläder och mat på bordet.

  Gilla

 • Mm

  Ja så här blir det när de=invällare använt allt vi äger och har och vi får gå i lump och trasor.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Trots att jag är född i ett fabriksarbetarhem på 1950 talet i en barnaskara på 5 med mor hemmagående hade vi ALDRIG så trasiga kläder. Hel och ren var på den tiden ett motto.

  Gilla

 • Tony

  Skaplig plutgump, men den hade varit bättre med hela Jeans.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vilken extremt lallande dåre!
  Gott att vederbörande koranpsykopat omhändertagits.

  Vad jeansmodet beträffar kan det se riktigt snärtigt ut med strategiskt uppklippta byxben och undertecknad salongsprovokatör kan finna nöje i att ekipera sig sålunda, gärna i kombination med oklanderlig väst, slips och kavaj, trots att han aldrig skulle komma på tanken att göra åverkan på själva byxbaken.

  Ett slikt tilltag skulle onekligen förmedla intrycket av att ifrågavarande modedocka agerade i egenskap av vandrande reklampelare för skamliga inviter – inget kunde vara mer främmande!
  För övrigt skall vi icke i onödan anföra klander mot den spontant sinnade ungdomen samt bära vår egen föräldrarevolt i minnet.
  Andreas 😉

  Gilla

 • Joy

  Fult är det och barnsligt mode. Men våldtäkt är väl att ta i. Aggressiva män som gillar sexuellt våld och straff, ynkligt!

  Gilla

 • Tony

  Här i Sverige spelar det ingen roll hur dom är klädda dom
  blir våldtagna och gruppvåldtagna ändå, allt medan regering
  och Media sätter stora skygglappar på sig för att slippa se.

  Gilla

 • Grune

  Det är synd om ungdomarna som inte har råd att köpa hel kläder. Däremot har dom råd att köpa nya mobiler för flera tusen kronor.
  Det finns inget som ser så otroligt slarvigt och ovårdat ut som dessa unga som går i gammalt lump som vanligt folk kastar bort.

  Gilla

 • Kenth

  Hälften av ”sin” bak heter det!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 • centurion

  Märkligt mode. Trend-fjollorna har visst råkat ut för idétorka. Blir det ”Kejsarens nya kläder” nästa gång ? Mode – en form av slaveri ? Ja, kanske.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: