Fakta om den nya brottsvågen


I samma tidning som snyftaren om tiggarna publicerades, kunde vi igår läsa en betydligt viktigare artikel.

Anna Dahlberg kräver att vi får veta mer om den nya brottsvåg som sveper in över Sverige.

Vilka förklaringar finns bakom denna och varför är invandrare kraftigt överrepresenterade i statistiken?

Två frågor som alternativa medier, vanliga medborgare och ett visst riksdagsparti försökt få svar på i flera år.

Jag tänker inte sammanfatta så mycket, annat än med dessa ord:

”Ett invandrarland som Sverige behöver intressera sig mer för vilka förhållanden människor kommer från och vad det får för konsekvenser för livet i Sverige. Det gäller också brottsligheten…//…Justitieminister Morgan Johannson (S) borde välkomna mer kunskap, inte sätta stopp för den”

Läs gärna artikeln, men tro inte att regeringen tänker lämna över uppgiften till BRÅ och andra ansvariga, i syfte att ge oss svar och statistik. En sådan publicering skulle rasera allt som politikerna lurat i oss och försökt bygga upp.

Expressen


12 responses to “Fakta om den nya brottsvågen

 • Hans Nilsson

  PK politikerna har inte lurat i mig något jag såg problemen med invandringen redan på 1970 talet. Men tyvärr var vi redan då en minoritet i den Svenska befolkningen.

  Gilla

 • Lena

  Har pendeln då äntligen svängt………..”mutti” hörs och syns inte mycket för tillfället……….kan det vara orsaken till att macron talade klarspråk till en marokansk muslimsk kvinna……..det var ord och inga visor !

  Gilla

 • Tony

  Alla dom 19-20 bastarder som gruppvåldtog kvinnan i
  Stockholmsförorten Fittja skulle i ett normalt land avlägsnas
  från landet, men i Absurdistan blir väl straffet 30 dagars samhällstjänst?

  Liked by 1 person

  • Kenth Andersson

   Stackars våldtäktsparasiterna är naturligtvis missförstådda och har blivit orättvist behandlade de har förmodligen inget arbete att sköta och vad passar väl då bättre än att våldta en stackars kvinna som genast blir bortglömd av 7 klövern, massmedia 87:an och övriga PK-familjen en kvinna som antagligen hela livet får dras med psykiska och kanske även fysiska men !
   Våldtäktsparasiterna blir självklart väl omhändertagna i Reinfeldts öppenhjärtliga Sverige om de nu åker fast och erkänner vilket inte är troligt.

   Gilla

  • Elsa

   I morbrors fruktaffär.

   Gilla

  • Sanningen gör ont för lögnens folk

   I ett friskt land skulle de befrias från livet.

   Gilla

 • Sara från Skåne

  OT

  Media är förblindade av ”rasism”

  Är SANNINGEN rasistisk?
  Kvinnan ÄR arab.
  Hon BOR i ett ghetto-område.

  Ändå… ”Hon ville adoptera två katter – fick nobben och rasistiskt sms”

  ”När Maha El-Hams hörde av sig till en annonsör om två katter fick hon ett felskickat sms till svar: ”Hon och hennes man [är] araber och bor i ett ghettoområde för låginkomstfamiljer.”


  Kanske för att många djurvänner har läst om hur husdjur behandlas i österled… och är rädd om djurens väl och ve.
  ———-

  https://www.hd.se/2017-12-03/hon-ville-adoptera-tva-katter-fick-nobben-och-rasistiskt-sms

  Gilla

 • Jag

  Polisen och rättsväsendet ser mellan fingrarna när det gäller dessa invandrarbrott! Det får kosta hur mycket som helst men när en enkel Svensson är full en fredag kväll så sätter man dit honom. Enkla brott som polisen klarar av att hantera. Att åka in i en NoGo-zon vågar de inte! Rättsväsendet satsar sina resurser helt galet! Feg är dom men med en sån chef så förstår man, enligt honom skall man bjuda på korv, prata och ha armband på sig:) Tönt!

  Gilla

 • Lena

  Katerina J , gör det som en grävande skribent bör göra, hon reser till platsen där de gigantiska problemen finns (numera tyvärr utsmetade till alla hörn). På plats intervjuar hon de som tvingas att bo och leva där !
  http://katerinamagasin.se/next-stop-ronneby-pa-min-dotters-gamla-forskola-talar-de-nu-nastan-mer-arabiska-svenska/
  Svenskars Sverige , vilken bedrövelse !

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Sorglit ,har dom sökt asyl i Sverige så skall dom anpassa sig som vi lever.Kan dom inte det ,begår brott så får man utvisa dom.Läser om klanen i Göteborg som har begått 200 brott det är 200 förmycket.Varför utvisar man inte dom på en gång efter några brott.Det kostar säkert massa resurser alla dessa brott,dom pengarna kunde man lägga på viktigare saker.Nej vakna svenskar kasta ut alla jävlar som inte förtjänar att vara här.Mvh Adolf

  Gilla

  • Sanningen gör ont för lögnens folk

   Man önskar ju att rekorderliga gäng som Hells Angels skulle ta tag i problemet och slakta varenda en ur den klanen av biologiskt avfall. Kanske kunde man gå ihop och starta finansiering av lönnmördare som totalrensar packet? Blir man några hundratusen som betalar bara några tior var så borde man kunna allokera mördare som slaktar såna klaner av avskum och as väldigt fort. I såna lägen får man inte göra skillnad på vare sig barn, kvinnor eller män. ”Alla ska med”. Det sitter i deras gener.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: