PK media har fel igen


PK media som av någon anledning älskar att racka ned på USAs president, har senaste dagarna spritt ett ryckte om att Donald Trump skall utse en ny utrikesminister.

FEL IGEN!

Donald T Twittrar:

LÄNK


4 responses to “PK media har fel igen

 • ossie

  Stackars journalister dom led sitt livs nederlag när Trump mot alla odds vann. Jag har sällan varit så skadeglad som dagen efter att bara se alla chockade och ledsna PK idioter.

  Gilla

 • Fredde

  PK-media borde istället vända sin kikare mot Sverige och de problem som vi har här.

  Ifrågasätta vad som händer, ställa politiker mot väggen och fråga dem hur det kan få fortgå med bränder, våldtäkter, stenkastning, skjutningar, bedrägerier…

  Gilla

  • Kenth Andersson

   7 klöverns totalt lojala och kontrollerade massmedia får och kan naturligtvis inte belysa problem i Sverige som enligt etablissemanget inte finns !

   Gilla

 • Ronneby

  Donald Trump är en hjälte! Men, vad sägs om lite skitinformation från skitstaden Ronneby – ni vet staden där ingen vågar gå ut.

  Här följer en liten tävling. Är det någon som kan hitta den gyllene skitförklaringen i nedanstående text? Den som vinner får en glass.

  Oroligheter på stan
  Enligt Ronneby kommun har det anvisade antalet nyanlända till Ronneby de senaste åren varit noll.
  – Vi har däremot ansvar för att ta emot ensamkommande, liksom för att ta emot personer med familjeanknytning till dem. Många personer har också valt att bosätta sig i kommunen på egen hand, säger Roger Fredriksson.
  Efter den senaste tiden oroligheter med flera stora slagsmål har diskussionen i sociala medier riktat fokus på just kommunens hantering av flyktingar.
  – Det är ett fåtal personer som orsakar stora problem.
  Vid presskonferensen i dag pekade kommunledningen också ut några områden där det måste göras insatser: det handlar bland annat om svarthandel och narkotikaförsäljning.
  – Här måste kommun, polis och allmänhet samverka bättre, säger Roger Fredriksson.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: