Reinfeldt om barn


BARN. Förre statsministern Fredrik Reinfeldt jämförde häromdagen asylinvandringen med att skaffa barn, det är ditt livs bästa investering enligt är Reinfeldt. 

-Pettersson kan hålla med om det om man skaffar barn som man har råd att ta hand om och ge en bra uppfostran, men gode Fredrik har tydligen stora brister i sina samhällskunskaper, han borde veta att för många barn gör hela familjen fattig.

Det är helt enkelt samma sak med en familj och ett land. Om du skaffar för många barn, för snabbt och med för litet utrymme i din ekonomi och kapacitet att ta hand om dem är det inte en investering, risken är uppenbar att barnen gör dig fattig och att de sedan får ärva din fattigdom…

Enligt Fredrik Reinfeldt har Afrika investerat i för få barn, det är därför så många är så fattiga på kontinenten.  Det kan aldrig vara rätt av oss att dränera Afrika och Mellanöstern på deras rikedom och framtiden.


26 responses to “Reinfeldt om barn

 • Martin

  Landsförräderi Reinfeldt!!

  Gilla

 • age

  Att ”öppna hjärtan”, det sköter ju muslimerna om.
  Men dom föredrar att använda kniven på halsen i stället.
  Vi ser ju massor med bilder och filmer, som visar det.

  – Om det möjligen var det, den där Reinfeldt menade.

  Gilla

 • age

  Vi måste kanske vara försiktiga att kritisera den där Reinfeldt!
  Mentalt handikapp är ju också ett handikapp och vi är skyldiga att ta hänsyn till alla grupper av handikapp.

  Vi vet ju dessutom att vissa sjukdomar i hjärnan kommer smygande.
  Första tecknet, som jag noterade var hans uttalande:
  ”Öppna ERA hjärtan!”

  Visserligen fanns ett spår av intelligens i just att han frånsade sig själv åtagandet i uttrycket, men ordvalet i sig, att ”öppna hjärtan” ger en tydlig bild av en allvarlig hjärndefekt, gränsande till abnormitet.

  I de kurser i kommunikation jag gått har jag fått lära mig att inte tala i liknelser utan att varje ord ska ha en saklig betydelse.

  Jag tror snarare att någon bör hjälpa honom att förbereda en plats på något lämpligt hem? Det finns ju fortfarande risk att någon tror på det han häver ur sig.

  En nära vän, med liknande symptom, fråntogs körkortet.
  Kanske något att granska?

  Gilla

 • Falköga

  Reinfeldt övergav både hustru och partiledning när det gick honom emot.

  Gilla

  • Joy

   Jag tror att Filippa tog initiativ till skilsmässan. Inte för att jag gillar henne, men som kvinna kan jag sympatisera med hennes val.

   Gilla

 • Hönsmamman

  Reinfeldt pratar om sig själv och vill konstruera ett tillstånd där han ser sig själv som en investering. Han vill övertyga sin far om att han var viktigare än flaskan i faderns liv.

  Tror modern till hans senaste barn börjar så smått inse vilken galen värld han bidragit till. De känner hur missnöjet med hans insats pyr och försöker vända de förflutna årens investeringar till något de kan åtnjuta beröm för. Reinfeldt har inte på något sätt imponerat på sin samtid och bättre kommer det inte att bli.
  Låt honom bada i pengar så att han bekostar sin egen undergång? Vem vill Inte investera i det?

  Gilla

  • Joy

   Hon verkar makt – och pengagalen själv. Tror att de är av samma virke, de två. Däremot lider jag med barnkraken de har. Vilken uppväxt!

   Gilla

 • gamgubben

  Det vet väl alla hur det är med barn, några en aldrig slutar oroas för. När det strular till sig så ringer de pappa vad gäller penningbekymmer, allt annat känslomässigt till mamma.
  En fördel med barn är att de flesta blir som föräldrarna har uppfostrat dem till, vad Fredrik refererar till har andra uppfostrat och de som gått i religionsskola av dessa är som korn vilka fallit på hälleberget. Sök i bibeln efter svaret, skriver en ateist/agnostiker.

  Gilla

 • Mimi N.

  Trots kylan och småregnet, festar rumänerna idag som man brukar göra på matfestivaler, kända som okända tillsammans i parker och på ängar. Enligt traditionen på nationaldagen, äter rumänerna vita bönor i tomatsås med kryddkorvar och fläsklägg. Glädje och dans är också dagens ingredienser.
  På en buss (168-linjen i Bukarest) började en grupp ungdomar sjunga ”Vakna, rumänen !” (nationalsången) och alla i bussen sjöng med. Resenärer i andra transportmedel gjorde detsamma.
  Minns ett tillfälle då Jimmie Åkesson skulle hålla tal i Östersunds sjöpark. Dä samlades motdemonstranter naturligtvis och de var så jäkla stolta över att stå där i grupp med ryggen vänd mot Jimmie. Och det kallade de för – hör och häpna – tillsammansskap ! Van-sin-ne, inte tillsammansskap !!!! De är korkade idioter, de fattar inte vad begreppet ‘tillsammans’ innebär. Övriga svenskar borde lära sig närma sig varandra, värma upp sina hjärtan trots nordiska kyliga temperamentet som det håller dem isolerade. Isolation, likgiltighet och arrogans är det värsta som drabbar människorna i dessa tider, de blir lät byte.

  Utländska militärer som gästade paraden umgicks med rumäner idag och alla förtrollades av rumänerna som är så ‘easy-going’ – vänliga och naturliga i att knyta nya relationer. Och det utan att deras attityd misstolkas eller/och skicka fel signaler.
  Ett exempel till: 250 polska soldater har bott och tränat sig tillsammans med rumänska soldater i några månader i Craiova (region Oltenia). De intervjuades av TVR och mellan två leenden uttryckte de på rumänska (!), sin glädje över att vistas här, få nya vänner och äta excellent mat.

  Gilla

 • Ggs

  Ruinfeldt var/är en agent för NWO där bla Europa skall slås sönder på alla sätt ekonomiskt-kulturellt-etnicitet mm…
  Som tack för good gärning sitter han nu på flera styrelseposter hos bank-finans eliten i Uza

  Gilla

 • Carl edström

  Den individen borde vara inspärad .

  Gilla

 • Ettan

  Det finns en massa svenskar som är inne på att skaffa barn, men framtidstron är borta efter Reinfeldts politik, och därför väljer svenskarna att inte skaffa barn. Dessutom är Reinfeldts ekologiska kunskaper extremt låga. Han har sagt att när han flyger över Sverige ser han stora obebodda områden där det kan byggas, men tyvärr förstår han inte de negativa konsekvenserna för miljön. Att en somalier gör av med 20-50 (beroende på källa) gånger mer el i Sverige än hemma är nog en omöjlighet för den extremt okunniga Reinfelt att begripa. Att han dessutom slängde iväg massor av miljareder på Nuon gör han nog till den sämste svensk någonsin. Maud Olofsson tog på sig skulden men hon gjorde inga miljaraffärer utan tog bara påsig skulden för att undvika regeringskris. Att Reinfeldt inte sitter inne på livstid för landsföräderi är ett mysterium.

  Gilla

 • modernghost

  Ät hens kärringghen och ungar kvar i Sverige? Vad gör och jobbar dessa avfällingar med?

  Gilla

 • Rolf Ryd

  Så här i efterhand undrar jag hur han kunde bli statsminister. Han framstår mer och mer som naturdum.

  Gilla

 • Kjell

  I Sverige är definition barn inte 10 inte längre som barn, t.ex. i Schweiz.
  Vid brott mellan 10-18 => ungdomsdomstol (i Schweiz).

  Gilla

  • Kjell

   Ursäkta det blev fel i mitt inlägg ovan, det ska vara:
   I Sverige verkar definition barn inte betyda under 18 utan ~ alla nyankomna, är det för att de alla är ”guds” barn?
   I andra länder räknas personer > 10 inte längre som barn, t.ex. i Schweiz. Vid brott mellan 10-18 => ungdomsdomstol (i Schweiz).

   Gilla

   • eva

    Vid överskridandet av svenska gränsen inträffar automatsikt en föryngring eller om det passar bättre för försörjningen ett snabbt åldrande.

    Gilla

 • jockfall

  Det är inte många svenskar som vill ha barn från islamska länder. Knappt någon gissar jag.

  Gilla

  • Kjell

   Om de ändå vore barn.
   Jag skulle vara beredd att adoptera ett barn (i åldern 1-5 som det fortfarande finns hopp om att forma till en fridsam människa) som förlorat sina båda föräldrar (oavsett om de var mohammedaner eller inte). Hur många sådana barn har Sverige tagit emot?
   Istället har det ju nästan uteslutande handlat om åldrarna 15- med de allra flesta dessuom över 18- inte sällan 25-40 (och de/vi kallar sig/dom barn < 18).

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: