Tre knivskurna i bråk i centrala Stockholm


BROTTSLIGHET. Tre personer har blivit knivskurna vid ett bråk utomhus på Regeringsgatan i centrala Stockholm. Enligt vittnesförhören ska ett tiotal personer ha varit inblandade i bråket.

– Det var mycket folk ute i city under den här tiden som ringde in och larmade, säger Nicklas Matsson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen. Larmet kom c:a 02:00.

De knivskurna var kontaktbara när de fördes med ambulans till sjukhus och kommer att förhöras, uppger polisen. Det är fortfarande oklart vad som ligger bakom. Ingen har gripits.

-Pettersson ser att det står att 20-30 personer var inblandade i vissa medier, det är nog ingen högoddsare att gissa på att de inblandade hör hemma i icke-skidåkande nation…


3 responses to “Tre knivskurna i bråk i centrala Stockholm

 • jgarn

  Importerat drägg.

  Gilla

 • ljuice11

  Stora delar av huvudstaden är fäste för sk marockanska gatuligister + afghaner där det utvecklas gängkrig mm. Många svenskar tar omvägar för att slippa dessa grupper som terorriserar butiker och befolkningen.

  Gilla

 • Lena

  Skriver en kommentar om varför vi inte kommenterar denna våldsamma händelse, vi har alla nu blivit så ”luttrade” att vi knappast ens noterar våld i våra svenska städer längre !
  Det är ett tragiskt tecken !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: