Regeringen ljuger fortfarande om invandringen

INVANDRING. Regeringen anpassar Sveriges asylmottagande till ”EU:s miniminivå”, lovade statsminister Stefan Löfvens i november 2014. Syftet med åtstramningen uppges vara att ”kraftigt få ner antalet personer som söker asyl” och ”ge det svenska flyktingmottagandet ett andrum”.

-Pettersson konstaterar att det är långt, långt kvar till att komma ned till det löftet. Sverige tar fortfarande emot mer än dubbelt så många migranter som Danmark, Finland och Norge tillsammans, och de två förstnämnda är med i EU.

Det är bara att konstatera att herr Löfven ljög, nu när han haft två år på sig att infria sitt löfte.

11 thoughts on “Regeringen ljuger fortfarande om invandringen

  1. Såssarnas importerade valboskap kanske kan agera ¨nyttiga idioter¨ till stundande val. Men till valet 2022 blir det nog ett annat upplägg. Mussarna kommer nämligen att etablera ett eget parti, i konkurrens med de andra. Såssarna inräknat. Stefan o co. har därmed lyckats med det, nästintill, omöjliga. Tillintetgjort både fosterlandet och partiet. (det senare kan vi dock leva med).

  2. De enda sossarna och andra partier med, är riktigt bra på är att ta andras pengar, inte framföra sanningen, se till sig själva, lova vad de inte kan hålla, mörka sanningen och det som retar mig mest är att de är politiker som tror att de kan bete sig hur som helst, sno åt sig, framställa sig i bättre dager än vad de är osv. Säga åt oss arbetare att betala skatt men hur många sossar betalar inte skatt, och ser detta som en bragd. Vi behöver ta tillbaka Sverige från media och PK-folket, för så här kan det bara inte fortsätta….blir så förbannad.

  3. regeringen ljuger väl ändå inte bara om invandringen, den ljuger ju om ALLT! Ingen sanning kan komma ur deras munnar för de har ju Satan som sin fader!

    • På Per Albins tid ljög det också för han försäkrade under andra världskriget att Sveriges försvar var starkt. Min far låg inkallad då och han påstod att det var brist på allting tom uniformer.

Kommentera