Regeringen ljuger fortfarande om invandringen


INVANDRING. Regeringen anpassar Sveriges asylmottagande till ”EU:s miniminivå”, lovade statsminister Stefan Löfvens i november 2014. Syftet med åtstramningen uppges vara att ”kraftigt få ner antalet personer som söker asyl” och ”ge det svenska flyktingmottagandet ett andrum”.

-Pettersson konstaterar att det är långt, långt kvar till att komma ned till det löftet. Sverige tar fortfarande emot mer än dubbelt så många migranter som Danmark, Finland och Norge tillsammans, och de två förstnämnda är med i EU.

Det är bara att konstatera att herr Löfven ljög, nu när han haft två år på sig att infria sitt löfte.


11 responses to “Regeringen ljuger fortfarande om invandringen

 • Berndt

  Det visar att ALLA sossar har samma moral som Mona(Sahlin).

  Gilla

 • Lena

  Lika illa i Frankrike….tro det eller ej detta skall föreställa Frankrike ………………..

  Gilla

 • centurion

  Såssarnas importerade valboskap kanske kan agera ¨nyttiga idioter¨ till stundande val. Men till valet 2022 blir det nog ett annat upplägg. Mussarna kommer nämligen att etablera ett eget parti, i konkurrens med de andra. Såssarna inräknat. Stefan o co. har därmed lyckats med det, nästintill, omöjliga. Tillintetgjort både fosterlandet och partiet. (det senare kan vi dock leva med).

  Gilla

 • Gringo

  De enda sossarna och andra partier med, är riktigt bra på är att ta andras pengar, inte framföra sanningen, se till sig själva, lova vad de inte kan hålla, mörka sanningen och det som retar mig mest är att de är politiker som tror att de kan bete sig hur som helst, sno åt sig, framställa sig i bättre dager än vad de är osv. Säga åt oss arbetare att betala skatt men hur många sossar betalar inte skatt, och ser detta som en bragd. Vi behöver ta tillbaka Sverige från media och PK-folket, för så här kan det bara inte fortsätta….blir så förbannad.

  Gilla

 • Greta

  regeringen ljuger väl ändå inte bara om invandringen, den ljuger ju om ALLT! Ingen sanning kan komma ur deras munnar för de har ju Satan som sin fader!

  Gilla

 • Lena

  Det är väl inget att förvåna sig över precis, man ljuger och för svenska folket bakom ljuset.
  Dags att vakna!

  Gilla

 • centurion

  Lögnen är ju själva grundbulten i såsseriet. Åtminstone från 70-talet och framåt.

  Gilla

  • Hans Nilsson

   På Per Albins tid ljög det också för han försäkrade under andra världskriget att Sveriges försvar var starkt. Min far låg inkallad då och han påstod att det var brist på allting tom uniformer.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: