Lars Ohly portas från alla V:s arrangemang efter anklagelser om sextrakasserier


INRIKES. Vänsterpartiets förre partiledare Lars Ohly portas från alla partiets arrangemang efter sexuella trakasserier, uppger partiet. 

– Det krävs att man tar ansvar för sitt eget beteende. I det här fallet har han visat mycket dåligt omdöme, och då har vi meddelat att han inte är välkommen, säger biträdande partisekreterare Hanna Gedin.

Samtidigt är hans framtid som ordförande i Funktionsrätt Sverige oviss, efter att han själv i SvD Debatt berättat att han ”varit alltför närgången” mot en kvinna.

-Pettersson tycker det är elakt. Lars Ohly är ju bara som alla andra i nomenklaturan. Han har gjort klipp på bostadsrätt på söder, hade barnen i privatskolan, lät sig opereras på privata Sophia-hemmet, är för fin för att arbeta utan lever hellre på skattebetalarna och luger som fan, bland annat om att han spelat fotboll med Nacka Skoglund.

En vanlig kommunist med andra ord…

Om Lars Ohly på bloggen…

Steget Efter


33 responses to “Lars Ohly portas från alla V:s arrangemang efter anklagelser om sextrakasserier

 • Monica

  Fascister och andra med högersympatier vet man åtminstone var man har för de är öppna med sitt förakt för ”svaga” människor. Men med gåslever och rödvinsvänstern är det ren vidrighet. De offrar den inhemska svenska arbetarklassen för islam (Blivet nyttiga idioter för dem) och EU-migranter (romska tiggare från huvudsakligen Rumänien och Bulgarien). Men vår inhemska arbetarklass är töntiga enligt dom. De spelar Bingolotto ,lyssnar på dansbandsmusik ,äter dåligt korvkiosk-och snabbmat. Är inte tillräckligt exotiska, häftiga, spännande och coola. ”Efter revolutionen får vi den intellektuella kommunistiska eliten vara vägledare åt den svenska arbetarklassen och trasproletariatet ( white trash) för de är inte tillräckligt intelligenta (den grå okunniga massan) för att förstå sitt bästa. Jag har själv haft med de att göra för att kunna redovisa dessa insidertips.

  Gilla

 • Ståfräs

  hur tacklar StaziTV detta? är så säker på att den väldigt, väldigt gode kommunisten Greider hamnar inför skranket inom kort, har jag fel så ber jag som Sverige vän om ursäkt

  Gilla

 • Lena

  Han skulle ha nöjt sig med vänstern i fickan.

  Gilla

 • Falköga

  Nu tycker jag att du Jonas Sjöstedt ska ta ett samtal med din företrädare som snyltar på skattepengar. Som ni säger om dem som tillhör andra partier. Det är dags att han blir vuxen och skaffar sig ett arbete.

  Gilla

 • Mm

  SD kan ju föra frågan om det är rimligt att vi ska försörja avdankade politiker. Ett år efter de avgått kan de få försörjning, om deras partier vill försörja dem med medlemspengar, så är det en sak mellan partiet och den som avgår.

  Gilla

 • Billy Boy

  Då får väl ärkekommunisten Lars Ohly gott om tid över för att sommartid studera ”blommor och bin” ute vid sin sommarstuga i Södermanland.

  Att han efter avslöjandena skulle återgå till sitt gamla yrke och arbeta som tågvärd (konduktör) torde ju idag vara helt uteslutet.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  HOPPSAN!

  Gilla

 • Tony

  Denne figur vägrade att dela samma studio som SD när dom kom in i riksdagen, samme Ohly bölade när muren rämnade i Östtyskland,
  men jag är inte förvånad, i varje kommunist bor det en liten
  förtryckare trots att dom är lena i truten, lyssna på den
  nuvarande ledaren för kommunisterna.

  Gilla

 • Tony

  Ja som sagt var, SÅ FUNGERAR HYCKLARE!

  Skrapa lite på polityren så träder den verklige kommunisten
  fram.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Till den ”solidariska” fasad-mannen Lars Ohly………………..

  ”Ju godare vi försöker framstå på den politiska nivån, desto mer egocentriska kan vi agera privat. Ord ersätter handling.”

  Gilla

 • Lennart

  Hycklaren och äcklet åhly är avslöjad….Normala BEHOV är inte tillåtet i flathetens land vilket hycklarnas mästare jobbat hårt för, så kom belöningen och samtidigt reser vänsterdamerna till Gambia och knullar så ögonen blöder….Visst är livet orättvist, inte bara på detta område utan att vissa kan kvittera ut 70,000/månad från staten utan att jobba vilket äckel Ohly gjort länge nu och kommer att fortsätta göra, arbeta är vänsterpack för fina för….!

  Gilla

 • Mary Agnes

  Ursäkt….??? Men där avvek den jäveln från den officiella vänsterinslamistiska agendan genom att säga att det var KVINNANS fel att baguetten stelnade och han frestades att ta för sig av läckerheterna på kansliet.

  Det hade varit bättre om han bett om ursäkt för sin politik som rövat skattemiljarder från hårt arbetande människor.

  Gilla

 • HW 73, snart 74

  Nu kan Ohly lira fickpingis på heltid……

  Gilla

 • Sven T

  Ett större svin än Ohly får man leta länge efter.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Om han skulle tröttna på att glassa runt för skattebetalarnas pengar, osannolikt, så får han ett jobbtips av mig. Tågmästare på Blå Tåget-Spöktåget, Gröna Lund. Där kan han sitta och ratta spakarna i kuren hela dagen. Drar han på sig en läskig mask så slipper han få obehagliga blickar på sig, då höjer han bara stämningen istället. Han kan dock inte räkna med någon förtur till jobbet, det tåget har nog gått nu. Lycka till Lars, ses vi i sommar?

  Gilla

 • Elsa

  Nu har media inte tid med Nyheter, endast Sextrakasserier från profilen och Svenske medborgaren på Svenska Akademien.
  Nu härjar ”ensam-kommande barnen” hej vilt i folksamlingarna utan insyn.

  Gilla

 • Janne

  Han har också en lägenhet i Lissabon, gissa varför?
  Janne

  Gilla

 • Kalle Anka

  Åsiktspolisen hummersocialisten folkuppfostraren o skatteparasiten Lars Ohly faller på eget grepp, bra skit skall skit ha.

  Gilla

 • 66mn

  Bra ytterligare en idiot som försvinner från maktens korridorer. DET BLIR BÄTTRE Å BÄTTRE FÖR VARJE DAG SOM GÅR.

  Gilla

 • Rolf

  Med största sannolikhet är SD det parti som sysslar minst med sexuella trakasserier. är rätt 100 på det.

  Gilla

 • ossie

  Mycke glädjande att denna otrevlige kommunist har fastnat i metoo härvan.

  Gilla

 • Blodsven

  En jävla översittare och odugling som vi tyvärr tvingas försörja oavsett vad fanskapet gjort och gör…

  Gilla

 • Carl edström

  Verkar vanligt bland vänsterfolk .Vad kan det bero på.Är det makten som spökar.

  Gilla

 • Truthfighter

  Äntligen nån rättmätig som sätts åt. Men många vänsterrister ägnar sig åt dylikt äckel. De vill ju främja det låga. Det ligger liksom i deras ideologi och natur. Felet är att allt vänsterdrägg, har tillåtits komma fram, och härja sönder i toppen, och förpesta tillvaron för kvinnor. Så är det när -68-folket tar över. Om ni kommer ihåg, så började man först märka av det i omoral. I bluff och mutskandaler, som växte som svampar ur jorden i kommunerna. Så varför skulle de vara bättre med kvinnor????? Samma drägg där, som islamisterna. De är ju samma hin-håle-bröder. Det är ju därför de är så välkomnande för detta utländska drägg. Kaka söker ju maka. Lars Ohly ha ha, det var riktigt roligt. 🙂

  Gilla

 • Stenbock

  Han skulle ha lär av en annan DDR-inspirerad,hur man bevarar makten och håller underskiktet i kontroll:

  Av teckningen framgår hur ett folk skall dresseras,och följa den riktiga vägen.

  Gilla

  • Stenbock

   Finns kanske anledning att översätta hennes olika politiska mål.Dessa som i stort överensstämmer med vad Svittsaren och hans anhang arbetar efter.
   ”Begränsa infrastrukturen och stryp industrin”,”utarma befolkningen”,”indoktrinera och dressera ungdomen” ,Slott- o.Herrgårdar för våra flyktingar”,bättre övervakning av våra ursvenskar,genom de röda genosserna”

   Gilla

 • Ståfräs

  Nu väntar vi med spänning på att AFA o EXPO feminister skall komma ut ur ”garderoben” eller skyddar batikhäxorna med Gudrun i spetsen dom i kaklet? Tror faktiskt det.
  Faktiskt känns det bättre o bättre varje dag som Sverigevän och SD

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: