En Mycket Modig Muslim


Han berättar sanningen om Israel- Palestina, vilket naturligtvis inte uppskattas av vår utrikesblondin, eller alla muslimer som i hundratals år fötts upp med hat mot judarna.

”Judarna utlovas Israel i Koranen”

”Det fanns inget Palestina före 1948”

Judarnas imponerande framgångar på i stort sett alla vetenskapliga områden och samhälleliga områden har säkert också bidragit till att muslimerna hatar Israel och Judarna. Deras egna framgångar har ju varit mycket blygsamma i jämförelse. Sanningssägare som denna herr: Abdull Al Hadlag  kan få mordlystnaden att vakna hos någon muslim och få denne att rusa ned till mosken för att slipa svärdet och ge sig ut på jakt för att göra herr Abdull ett huvud kortare.


12 responses to “En Mycket Modig Muslim

  • Lagro

   Miko Peled är son till en Israelisk general och född i Jerusalem, som känner till staten Israel mycket väl.
   Han framför att 6 dagars kriget var ett anfallskrig av israelisk militär mot Egypten att skapa en buffert mot Israel, och mot Västbanken för att få kontroll på området och hela Jerusalem, sedan ockuperades Golanhöjden för att komma åt vattenreserven i Genesaret sjö.
   Det har framförts av media att Israelisk militär försvarade landet från tre angripare 1967, som är en lögn för att skapa en myt att den israeliska militären är oövervinnerlig.
   6 dagars kriget var en förudmjukelse för Egypten, och Sadat sade han skulle ta revansch.
   Yom Kippur 1973 gick den egyptiska militären över kanalen och revanschen kom, kriget gick mycket dåligt för Israel, som kom i sådant läge att de försåg Jeriko missil med kärnladdning och även flyg med sådan laddning, som skulle vara den sista möjligheten.
   Golda Meir åkte till USA för direkt diskussion med Nixon att om de inte får omedelbart hjälp måste Israel använda kärnvapen.
   Nixon insåg allvaret och en luftbro inrättades som tog in 22.000 ton militär material från USA till Israel.
   Utan hjälpen från USA hade kriget varit förlorat för Israel.
   Följande krig mot PLO i Libanon 1982 – 1985 var inte lyckat.
   Från 1985 -2000 fortsatte Israel med stöd till en milis som stödde Israel, men de fick Hezbollahn mot sig som gjorde att Israel drog sig ur Libanon 14 augusti 2006 utan att ha uppnått någonting, Israel kunde ses som förlorare.
   12 juli 2006 -14 augusti 2006 gick den israeliska militären in i Libanon för att slå ut Hezbollahn men som misslyckades, Hezbollahn anser att de vann kriget.
   Israel bombade intensivt och gjorde oerhörda skador på infrastrukturen, men något krig vann de inte.

   Det här visar att den oövervinnerliga israeliskamilitären är en myt och ingenting annat.

   Gilla

   • Lagro

    Netanyahu har upprepade gånger hotat med att anfalla Iran, som är en bluff, Israel kommer aldrig att anfalla Iran.
    Ett anfall mot Iran av den israeliska militären är helt ologiskt ,och de israeliska generalerna skulle aldrig gå med på något sådant, som är självklart.
    Israel kommer inte heller att gå in i Libanon för att försöka slå ned Hezbollahn, det förra kriget 2006 mot Hezbollahn förlorade de och nu skulle det bli mycket värre.
    Enligt israeliska källor förfogar Hezbollahn ca 100.000 guidade missiler, som skulle bli en katastrof för Israel vid ett krig. Landet Israel är mycket sårbart därför ytan är liten och en kompakt befolkning på den ytan.
    Därför blir det inget krig mellan Israel och Hezbollahn.
    Iran, Syrien och Hezbollahn har ingen orsak att anfalla Israel och kommer inte heller att göra det.
    Syrien ockuperar Golanhöjden som är Syriens territorium och som Syrien kräver tillbaka, men det måste lösas med förhandling och inte med krig.

    Gilla

   • Lagro

    USA är allierad med Israel som också förser Israel med avsevärda mängder militärt material, men att USA skulle ha någon effektiv krigsmakt kan ifrågasättas.
    Under andra världskriget var det ryssarna som slog ut nazisterna till 70-80%, därför när landstigningen i Normandi skedde av de allierade var redan nazisterna knäckta.
    USA har med hjälp från Hollywood med en massa propaganda filmer utnämnt sig som segrare över nazisterna, men som endast är propaganda.
    USA vann över Japan genom att släppa ned över landet två välkända bomber, som gjorde att Japan kapitulerade.
    USA med FN var inblandad i Koreakriget som slutade med att 38 e breddgraden blev skiljelinje men någon fred har aldrig uppnåtts mellan Nord och Syd Korea.
    USA gick in i Vietnamkriget efter att Frankrike drog sig ur, som också varnade USA att det går inte att vinna kriget.
    Kriget slutade också med att Nord Vietnam vann kriget över USA och idag är länderna enade.
    Reagan ville förstärka krigsmoralen för USA militären genom att invadera Grenada 1983 och rädda ett antal studenter från kommunistisk indoktrinering av cubaner, som fanns på ön för att bygga ett flygfält.
    Nu var problemet att studenterna hade ingen lust att åka till USA, de ansåg sig inte hotade på Grenada, men man kan påstå att USA vann det kriget.
    Nu hade inte Grenada någon militär som gjorde sitt till.
    Efter 9/11 demoleringen av skyskraporna i New York gick USA in i Afghanistan för att slå ut terrorister och det kriget pågår än utan något resultat, utan allt tycks bli värre.
    Sedan invaderade USA Iraq och kanske trodde de skulle bli mötta med dansande mag dansörer och liknande, men kriget blev till en katastrof för USA.
    USA och Nato gick in i Libyen för att störta Gadaffi, som sedan blev till kaos i landet och en kollaps.
    USA samarbetade med så kallade rebeller för att få till ett regimskifte i Syrien och att president Assad faller.
    Det som hände var att IS och rebellerna förlorade och Assad sitter kvar som president, naturligtvis blev USA förloraren.

    Gilla

 • Kurt

  Wow man tappar andan när man lyssna på gubben

  Gilla

 • Lagro

  Araberna hatar judar på det sättet som Israel skapades, de fördrev 800.000 araber med våld från Palestine som hade ingenstans att ta vägen utan hamnade i flyktingläger en stor del.
  Motivet till fördrivningen som kan ses som (etnisk cleanseng) var att ge plats för judar från Europa.
  Sedan utropades staten Israel 1948 som är godkänd i FN och kommer att förbli en sådan stat.
  När man ser till den här Kuwait writerns uttalande måste man se till helheten.
  Kuwait är allierad med Saudi, som i sin tur är allierad med USA och Israel.
  Alla de här fyra länderna ser Iran som fiender som de är rädda för, att det skall bli stormakten i Mellan Östern, och inta USA:s roll i regionen.
  Kuwait, Saudi, USA och Israel stödde IS och andra terroristorganisationer i kriget mot Syrien och hade planer på att få ett regimskifte i landet, som hade stärkt de här fyra ländernas makt i regionen.
  IS och terroristerna hade kontroll på 90% av Syriens landyta, när Syrien begärde hjälp från Ryssland och Iran, som gjort att Ryssland, Iran och Hezbollahn som stöds av Iran vann kriget och idag är IS i princip utraderade.
  Västvärlden jublar inte, därför USA stödde IS och terroristerna, och samma sak med EU, de följde USA.
  Saudi har ett krig mot Yemen som är Houti rebeller som inte Saudi lyckats klara av efter flera års strider och Yemen är det fattigaste landet i arabvärlden.
  Sannolikt är det Iran som stödjer rebellerna i Yemen, men som de förnekar.
  Det är inga av de här fiendeländer som vågar sig på Iran med en befolkning på 70 miljoner och en terräng som skulle göra det omöjligt att ockupera landet.
  Sedan är iranierna smarta människor de har bra utbildning och har utvecklat egna avancerade vapen.
  Israel och USA har mycket bra flygvapen men inga krig vinns med att endast bomba, och Iran är ett mycket stort land till ytan, det måste till marktrupper och då blir det enorma förluster för inkräktaren, som varken Israel eller USA vill ta och inte kan ta heller, därför det skulle bli enorma protester i USA för något sådant.
  Ryssland har bevisat att ett bra flygvapen måste också ha beslutsamma marktrupper för att vinna terräng och hålla områden.
  Sedan måste de ha lokalbefolkningen med sig som är en omöjlighet gällande Iran.
  Därför är slutsatsen Iran är inte oroad för något krig mot de här gaphalsarna , som skränar om krig mot Iran.

  Gilla

  • Lagro


   Den här videon framför sanningen om Syrien och konflikten som blev 2011, och medfört flera hundra tusen döda i Syrien.

   Gilla

  • Mr Jordan

   Bra skrivet Lagro! Du verkar ha mer insikt i det här, bra att du tog upp Saudiarabiens krig mot Jemen, det tänkte jag i all hast inte på. Det har ju fått stå i skuggan av IS framfart men är såklart mycket allvarligt.

   Gilla

  • Lagro

   Israel är oroad om Golanhöjden som de ockuperade 1967 genom 6 dagars anfallskriget, för att bland annat komma över Golanhöjden.
   Syrien har försökt få tillbaka höjden och lovat att ha normala förbindelser och erkänna Israel om så sker, men Israel har inte velat förhandla med Syrien om höjden.
   Det är helt uteslutet att Syrien med Iran skulle militärt försöka ta tillbaka Golanhöjden, Ryssland kommer också att ha en flygbas och flottbas i Syrien och skulle inte tillåta något sådant.
   Med S400 och S300 installerade i Syrien av Ryssarna kan inte Israel anfalla Syrien med flyg, om så sker blir deras plan nedskjutna.
   Israel kan inte anfalla Iran, och i dag en invasion och flyganfall mot Libanon för att slå ut Hezbollahn, skulle sannolikt bli ett stort misslyckande från Israels sida.
   Det enda vapen som USA har mot Syrien, Ryssland och Iran är sanktionsvapnet som USA också använder, och har EU som följer med på det.
   Maktbalansen i Mellan Östern har förändrats genom att IS och andra terrorister blev utslagna i Syrien med hjälp av Ryssland, Iran och Hezbollahn.
   Iran har stärkt sin ställning mot Saudi och har idag stort inflytande i Iraq och naturligtvis i Syrien också.
   Ryssland har blivit mycket populära i hela Mellan Östern genom att de hjälpte Syrien på deras inbjudan och slog ut terroristerna.
   Sedan finns Kina som stödjer Iran, Ryssland och Syrien, Kina behöver råvaror från de här länderna, Iran är bland annat stor leverantör av olja till Kina.

   Gilla

 • gamgubben

  Fantastiskt de debatterar en mycket känslig sak i mer ordnade former än vad 7-klövern gör med SD.
  Tänk om våra Moderater var så som Al Hadlag, för att inte nämna rödluvan. Den trojkan kunde bli vår regering 2018.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Glömde skriva: Kuwait är ju också bundsförvant med USA, som i sin tur är allierat med Israel. Vad Iran tycker om de båda vet vi alla. Det kommer nog alltid vara oroligt i Mellanöstern men nu verkar det vara läge för en paus i det territoriala kriget, anser de flesta, utom Iran.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Bra klipp! Jag undrar dock hur mycket det spelar roll att Iran är shia, en hel del, skulle jag tro. Det verkar också som att en framtid utan oljeberoende börjar väcka frågor om ekonomin; där alla i regionen tjänar på att Israel finns kvar. Oavsett, en modig man med nytt tänk. Vore intressant att veta om han anser att sharia ska råda över hela jordklotet, i sådant fall svalnar min entusiasm betänkligt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: