Arabiska slavaktioner i Libyen


INVANDRING. Stora demonstrationer väntas runtom i landet på lördag mot slavhandeln i Libyen, rapporterar P1-morgon. Det var för några dagar sedan som CNN avslöjade att migranter från bland annat Guinea, Senegal, Mali, Nigeria och Gambia säljs som slavar på auktion, ibland för mindre än 4 000 kronor per person.

– Först och främst hoppas vi att regeringen ska lyfta den här frågan och ta avstånd, säger Lola Ahmed, initiativtagare till manifestationen i Göteborg. Hon lyfter fram flera exempel från Europa där ledarna satt press på Libyen. I Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro börjar demonstrationen klockan 13.

-Pettersson menar att Sverige och Europa är medansvariga. Vår bidrags och migrationspolitik fungerar som en magnet på fattiga afrikaner, de tror att paradiset finns i Europa i stället för att jobba upp sina egna länder. Stäng gränserna så finns det ingen anledning för afrikanerna att komma hit.

Dessutom är slavhandeln i de islamska länder en gammal grym tradition, som får slavhandeln över Atlanten att verka amatörmässig i jämförelse. Araber har alltid hatat, sålt och mördat svarta. Den arabiska slavhandeln har pågått i ca 1 400 år och pågår än i våra dagar. Den europiska slavhandeln pågick i ca 300 -350 år, en viss skillnad alltså.

 


15 responses to “Arabiska slavaktioner i Libyen

 • dave

  Är det köpläge nu?

  Gilla

 • Tomas

  Man ska kanske oroa sig för att dessa afrikaner får en gräddfil in i Europa. De pratade ju om 1 miljon som rest till Libyen.

  Gilla

 • Stenbock

  Då skulle ju min kommentar från Le Figaro,egentligen ha hamnat här:
  https://petterssonsblogg.se/2017/11/24/afghansk-babyboom-i-svenska-familjer/#comment-461266

  Gilla

 • Lagro


  Den här videon framför sanningen varför Gadaffi måste bort och blev mördad, som gjorde att landet därmed kom i kaos.
  Med Gadaffi regimen var Libya en barriär för illegala emigranter till Europa, genom att Gadaffi föll, blev det fritt fram för afrikaner att betala smugglare och ta sig över Medelhavet till Europa.
  Det var Nato med USA som såg till att regimen föll i Libyen och att Gadaffi blev mördad, även Sverige ställde upp med JAS plan, som bevisar att de aktivt deltog i krigshandlingarna mot Gadaffi och Libyen.
  Gadaffi tog in många gästarbetare från afrikanska länder på kontrakt, som sedan åkte tillbaka med pengar på fickan till sina hemländer.
  Den illegala utvandringen av afrikaner till Europa är de europeiska ländernas eget fel, som bidrog med att störta Gadaffi.
  Idag säljs manliga slavar från Afrika till de högstbjudande, även kvinnor, men de tycks säljas flera gånger, sannolikt som sexslavar.
  Enligt afrikaners eget uttalande hade de en dröm att bege sig till Europa för ett bättre liv, det var inga ”som flydde för sina liv” och många har blivit fast i Libyen och väntar på återtransport till sina hemländer.
  Men nu händer det att människor blir kidnappade och säljs som slavar.
  Afrikanerna måste betala 50-100.000 kr till smugglare, som är den troliga orsaken till att inte kanske 100 miljoner människor från Afrika sökt sig till Europa, och Sverige i första hand, därför de betalar de mest generösa bidrag.

  Gilla

 • ladulaas

  Det var just detta slags samhälle som USA, NATO och EU siktade mot, när de bombade sönder Khadaffis Libyen. Ett land i totalt kaos, med klanstrider, islamistisk extremism, våld och slaveri.

  Att folk flyr detta inferno i hundratusental är inte förvånande. Från detta helvete på jorden importerar EU-maffian, ledda av George Soros, sedan de horder, som nu förstör Västeuropas alla länder.

  Gilla

 • odalkvinnan

  För övrig finns det en aspekt på slavhandeln. I USA har man en svart population som överlevde slavtiden och sedan kunde bli fria. I arabländerna skedde inte detta och det är för att inga eller mycket få överlevde/överlever. De är förbrukningsvara så det måste späs på med nya som sker idag också.

  Gilla

 • odalkvinnan

  Det drogs upp över 1000 migranter på Medelhavet nu. Protester? Det är också slavhandel på ett mer raffinerat sätt. De länder där de kommer ifrån vill inte ta tillbaka dem. Bland annat Senegal. Var en intervju i morgon TV-den statliga i morse i Spanien. De sitter fast och är desperata. De intervjuade männen i ett läger om frågan. Det är normalläge i Senegal men de vill till guld och gröna skogar. Gräset är grönare på andra sidan staketet. En helt uppgiven situation där alla är förlorare. Sverige ska skämmas för att sända dubbla budskap!

  Gilla

 • Kattsand

  Och kontentan av invandringspropagandan säger att det är vår moraliska skyldighet att ta emot muslimer på grund av de vitas slavhandel en gång i tiden, hur det nu hänger ihop….

  Såg förresten en dokumentär där man även plundrade migranter på organ, tror även det var i Libyen.

  Gilla

  • Lagro

   Sverige har också varit inblandad i slavhandel från Afrika till USA.
   Sverige bytte till sig Saint Barth Island i Västindien 1784 som då tillhörde Frankrike.
   Saint Barth Island användes som en mellanstation vid transport av neger slavar från Afrika till USA, som var en mycket lönande handel.
   Sverige behöll Saint Barth till 1878, men när slaveri transporter upphörde, såldes ön till Frankrike, som har den fortfarande.
   Det finns många svenska minnen på ön och den har idag en befolkning på 9000 invånare, och det är sannolikt turistindustrin som står för de huvudsakliga inkomsterna för öns befolkning.

   Gilla

 • Sanningen är min auktoritet, jag tar icke auktoriteter för sanning.

  Jag måste erkänna att 4000 spänn för en neger är ju mycket mer än vad jag skulle betala för en. Handen på hjärtat, skulle ni verkligen vilja köpa en neger för priset som ni får en fullt fungerande och besiktigad t.ex gammal och hyfsat fin Volvo för?

  Gilla

 • Erik Bergman

  Men är det inte islamofobi att protestera mot den av islam sanktionerade slavhandeln?

  Gilla

 • Slav

  I libyen tar det inte 7 – 9 år att få dem i arbete.

  Gilla

 • Ståfräs

  Vår Feministregering o 7-klövern håller ju på att förslava oss Svenskar till förmån för vår nya adel, inget konstigt alls, muslimer i ett nötskal.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: