Myndighet som ogillar att granskas


Samhällsnytts granskning av asylsökande som tilldelas medborgarskap på märkliga grunder har mött motstånd.

Motståndet kommer från Migrationsverket själva som inte vill svara på frågor och som försökt stoppa granskningen.

Läs själva

Granskningen inleddes efter avslöjandet att en våldtäktsman med somaliskt ursprung fick ett svenskt medborgarskap under häktestiden.

Nyheter Idag


6 responses to “Myndighet som ogillar att granskas

 • Suzie

  ”I förra veckans nummer av Nya Tiders pappersupplaga berättades att Barn-, äldre- och jämställdhetsministern Åsa Regnér utsett det ”ensamkommande flyktingbarnet” Mushtagh Hosseini till en av sina rådgivare i Barnrättsdelegationen trots att han dömts för att han onanerat på en buss och misshandlat ett barn. Nya Tiders granskning visade att regeringen inte ens visste Mushtagh Hosseini riktiga namn när de utsåg honom till rådgivare. Åsa Regnér har fortfarande inte svarat på Nya Tiders frågor om detta, och regeringskansliets pressekreterare fortsätter ändra sina svar om den pinsamma fadäsen.”

  https://www.nyatider.nu/har-ljuger-regeringskansliet-i-e-post-till-nya-tider/

  Gilla

 • ruben

  Verkar vara maktmissbruk, från de, som handlagt och beviljat medborgarskapen. Är de inte polisanmälda? Vad sysslar myndigheterna med?

  Gilla

 • age

  Invällarverket fick 100,4 miljarder kronor i EXTRA anslag 15 december 2016.

  Polisen fick samtidigt 2 miljarder!
  Nyligen kom en begäran från försvaret att de behöver skaffa ett nytt luftförsvarssystem för ca 40 miljarder – fördelat på ett antal år.
  Det ska behandlas i riksdagen ( om jag minns rätt).
  Alltså: Det är dubbelt så viktigt att vi importerar muslimer för 100 miljarder än att vi skaffar ett fungerande luftförsvar!

  => Det verkar finnas en ANNAN agenda för vårt fosterland?

  Jag är rädd!
  Känner du dig trygg?

  Gilla

 • Jhonsson

  Det finns nog många fifflare på Migrationsverket.
  Kan säkert vara intressant för en djupare koll.

  Gilla

  • Jag

   Där det verkar finnas obegränsat med pengar, finns det alltid ett stort antal som berikar sig själva. Girigheten i sin spets! Dessutom får de inte granskas! Lätt förtjänta pengar, understödd av vår regering! Vi som arbetar och betalar skatt, betalar för dessa/detta betalar ironiskt nog ALLT! VI betalar för att bli förda bakom ljuset/grov kriminalitet/gruppvåldtäkter/mordbränder/skjutningar från bil osv. Vi är fullständigt lurade! Tack sjuklövern

   Gilla

 • prop3ll

  Norden trenger en gemensam DUTERTE som vill undanröja allt som nwo-sosialistene har stört. Før var vi glade norske, svensker, dansker som hadde språk vi skjønte hverandres av og var venner. Det er vi ennå. . MEN nå er landene våre ødelagt av politikere som ønsker folkeutbytte og vil gi bort landene våre til pedofile nazister.
  Det MÅstoppes!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: