Biskop: Det är ”kulturfientligt” att vara mot extrem islam


ISLAM. Ärkebiskopen är Svenska kyrkans högste ledare inom riket och internationellt, sedan 2014 innehar Antje Jackelén ämbetet i Sverige. 

Att försöka komma åt en salafistskola i Örebro som som styrs och får pengar via fond som av FN:s säkerhetsråd stämplats som en ren terrorfond, där fonden räver att få utnämna rektor och imam samt en av dess styrelseledamöter personligen finansierat Bin Ladins terrornätverk är enligt Ärkebiskopen ”Kulturfientligt”…

Och det är bara ett exempel, andra är könsdiskriminering, förtryck, rekrytering till terrornätverk osv.

Präst i Svenska kyrkan: världens kristna hotas av islamister

Om muslimska friskolor på bloggen…


51 responses to “Biskop: Det är ”kulturfientligt” att vara mot extrem islam

 • br

  Gå ur!!

  Gilla

 • Peter Kostin

  Här i Sundsvall finns en liten kristen friskola. Mina två yngsta barn gick högstadiet där eftersom dom båda blev mobbade i den kommunala skolan. Tack vare det fså blev studieresultaten sådana att båda kunde söka nationellt program påå gymnasiet. Nu går mitt barnbarn där av samma skäl som mina barn. Men nog om det, när mina barn gick där hade man en lektion kristendom, den låg utanför skoltid och var inte obligatorisk. Men skolverket krävde att man skulle upphöra med undervisning om kristendom. Men handlar det om islam, ja då rycker kyrkans ledare ut och försvarar utbilding vid muslimska skolor där en imam ska finnas. Hade den kristna skolan anlitat en pastor/präst så hade det blivit ett djävla liv.

  Gilla

 • Kalle

  vissa borde korsfästasför sina åsikter.
  Jävla stasikärring.

  Gilla

 • Peter

  Reblogga detta på Eskatologi.

  Gilla

 • Tony

  Om den kärringen var det bästa som Svenska kyrkan
  kunde hitta som sin högsta ledare, hur dåliga var då
  motkandidaterna,? Har inget som helst till övers för
  kommunister, men får säga att dom varit skickliga på
  att ta sig in på områden där dom inte hör hemma, hennes
  krypande inför Islam, samt hennes vägran att kritisera
  deras vidriga våldsmetoder gör att man mår illa när man
  hör henne mala på om att alla religioner är lika.

  Gilla

 • dave

  Det hon kallar extrem islam är i själva verket ganska mainstream islam.

  https://detgodasamhallet.com/2017/11/11/ny-podd-extremismen-ar-ganska-mainstream/

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Islam är ingen kultur! Islam är en politisk ideologi för ett totalitärt teokratiskt samhälle under sken av att vara en religion (när det passar propagandan). Men kultur är inte ens tillåtet i islam.

  Ärkebiskopen har visat sin bristande teologiska kunnande – IGEN!

  Och den där kristna skolningen inom DDR resulterade i just den kultur-marxistiska/kristendomsfientliga hållning Antje är ett skrämmande exempel på.

  Gilla

 • Stenbock

  Senaste nytt kring dessa invandrade islamska terrorister,kommer just för en timma sedan.
  Under tidiga morgontimmarna har 500 poliser slagit till mot våningar i Kassel,Hannover,Essen och Leipzig. Sex IS-terrorister har gripits som stod i begrepp,att utföra attentat i samband med vårt västerländska julfirande.
  De sex personerna är mellan 20-28 år och samtliga syrer som utbildats av IS.
  I detta fall avslöjades dessa as genom,att andra syriska landsmän tipsade om deras misstänkta hobby.

  Bilden från Essen,där det förelåg färdiga planer,på ett attentat under en julmarknad.

  Gilla

  • Lena

   Tack Stenbock för att du informerar oss !
   Har tidigare haft som ett nöje inför julen att besöka julmarknaden i min närmsta stad, det är slut med det nöjet.
   Varhelst som islam släpps in så inskränks våra traditioner, så de har återigen vunnit terräng, ”de som erkänner sig till fredens religion”.

   Gilla

   • Stenbock

    Lena:
    För att du skall kunna känna trygghet och glädje inför julen, har de placerat ut, två ton tunga betongklossar runt i stort alla tyska marknader.En del av dem dekorerade med julpapper eller granruskor.
    Nu visar det sig tyvärr att dessa inte utgör något större hinder.En lastbil med 50/60 kmh kör rakt genom dessa,och fortsätter 80 meter innan den stoppas !!!!
    För att ytterligare säkra platserna,får fru Schmidt och herr Meier inte taga med sig väskor,eller inköpspåsar som kan innehålla sprängmedel. God Jul !!

    Gilla

  • odalkvinnan

   De tog tre stycken i Melilla. De tränade på att hugga av huvuden med svärd och att indoktrinera.
   Boko Haram har huggit huvudet av 6 arbetare på ett plantagei Nigeria
   60 talet afrikanska män kom i natt till södra Spanien i två båtar. De ska inkvarteras i ett fängelse som står tomt i Malaga.

   Gilla

 • gamgubben

  Jag har gått i söndagsskola, för det gjorde alla barn som bodde på landet. Jag fick lära mig kristna värderingar vilket jag har haft stor nytta av och har än, men jag tror inte på en Gud eftersom jag vet bättre än så.
  Att kyrkan försöker närma sig islam och muslimer är naturligtvis behjärtansvärt men en utopisk tanke att islam och kristendom skulle kunna gå hand i hand. Varför? Jo för islam har en helt felaktig värdegrund, den är föråldrad despotisk och inte det minsta liknar den västerlandets ideal.
  OBS! Detta är den enda felaktiga värdegrunden som nu existerar i Sverige.

  Gilla

  • Mr Q

   gamgubben:
   Sak samma hos mig…Det jag minns från de krigsåren,är att det stod en liten sparbössa på podiet. Stoppade man i denna en tioöring, nickade och tackade den lilla niggern som prydde locket !

   Liked by 1 person

 • Stenbock

  Jackelen ,Svenska Kyrkans Judas nr 1…. Lär betalas med arabiska dinarer !

  Gilla

 • Mia

  Antje Jackelen säger inte att det är kulturfientligt att vara emot extrem islam.

  Hon säger: Finns det inte något kulturfientligt i försöket att komma åt ”extrema typer av islamiska skolor i våra förorter” GENOM ATT FÖRBJUDA ALLA RELIGIÖSA FRISKOLOR?

  Gilla

  • Truthfighter

   Sant!!! Där hade du en poäng! KLARSYNT, av dig!!! 🙂 Jag håller med dig. Då var det ju riktigt bra sagt. Om det verkligen är SÅ hon menar. Men: ”räven raskar över isen”. Så jag undrar jag.

   Och vettig särbehandling, kommer ALDRIG att ske i vårt, ”allas-lika-värdes-land”. TYVÄRR!!! För här är det ALLA ELLER INGEN som gäller.

   Det är ju det hon såklart vet. Så det är ett ofarligt uttalande i sammanhanget. För ALDRIG, att hon vill förbjuda enbart muslimska friskolor, så som hon har välkomnat islam Nej, DEN GÄDDAN LURAR I VASSEN, och hugger när man minst anar det.

   Gilla

  • odalkvinnan

   Det finns en skolplan som ska följas. Den följs inte i en del religiösa friskolor och då ske de stängas. Barn ska ha gympa tillsammans, lära sig simma i en gemensam bassäng, lära sig om evolutionen.Att man har en trosfrihet. Att judar också är människor som man inte får slå ihjäl och trakassera. Ibland tror jag att Egypten försvarar de kristna mer än en ärkebiskop i Sverige. Hon tycker att det är provokativt att bära ett kors runt halsen för då kan muslimerna bli upprörda och slå på dig. Du har rätt att ha flera fruar, du får slå din fru. våldtäkt är OK. Att lära ut det i skolan och att pojkar och flickor inte får sitta bredvid varandra i bussen tycker du är helt OK?I USA protesterade de svarta mot detta men de hade fel om att man skulle blanda svarta och vita?

   Gilla

  • gamgubben

   Frågan är väl kan religion vara samma sak som kultur? Kultur allt som sker i ett land, religion en tro på något övernaturligt, vissa menar som ej existerar.

   Gilla

  • Bosse

   Mia ! Detta är ju ett typexempel på fega Sverige. Man vågar inte stoppa endast islamiska friskolor,utan man stoppar ALLA religösa friskolor. Om man har haft invandrare som gjort sexövergrepp i simhallar,då stänger man hela simhallen,istället för att konfrontera förövarna. Likadant med bibliotek och fyrverkeripjäser. Idioterna på Möllevångstorget ifjol som sköt hej vilt, gjorde att man stoppar försäljningen för alla. Det är allas lika värde. Kan inte dessa idioter uppföra sig i en simhall eller bibliotek då får inga andra vara där heller.IDIOTSVERIGE

   Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Man finner det rent förbannat besynnerligt att du gång efter annan tvångsmässigt bevisar din undermåliga fattningsförmåga och trotsigt uppsåtliga behov av att ta samtliga samhällsfiender i försvar.
   Emellertid erinrar man sig den masochism du uppenbarligen lider av och förstår den sorgliga anledningen.

   Det sunda förnuftet gör oavvisligt gällande att den som genom NWO-strategernas direktiv och radikalvänsterns benägna försorg positionerat sig på den ärkebiskopliga tronen uttalat sig i ett enda syfte, nämligen att bekräfta sin lojalitet med den samlade mänsklighetens värsta fiende – islamismen och dess inhemska stridsledning.

   I Jackelén finner vi endast en i klerikal mundering förklädd och oligarkmanövrerad samhällsomstörtare som handplockats till uppdraget som globaliseringspromotor och en antikrists gethona som leder fårflocken mot slakthuset.

   Hennes fagra tal om interreligiositet och religionsdialog är blott en erinran om människans gudlösa fåfänga och hybris, där hon med en dåres envishet tror sig kunna förhandla med och överlista djävulen.

   Bry dig inte om att posta någon svarsreplik. Jag tycker uppriktigt synd om dig och anser inte att du bör utsätta dig för ytterligare förtjänt men för dig förnedrande kritik.

   Andreas, värdekonservativ nationalist, rationalist och troende kristen.

   Gilla

  • Ulv

   Hen ställde alltså ”en retorisk fråga” där hen tycker DET ÄR kulturflientligt att ha en rationellt antagonisk åsikt om tro (muselmansk, hednisk, kristen, mm). Därmed är rubriken korrekt om än lite impreciss. Kanske bloggen tycker att det den goa ärkemargrette gör är att propagera för en ny kulturprodukt i marknaden om de döda själarna? Vilket isf blir win-win för såssar och övriga prelater och digniterär.

   Gilla

 • Jhonsson

  Det finns något svenskfientligt hos vår ärkebiskop. Är hon en rest från DDR:s gamla STASI, som dröjt sig kvar?

  Gilla

 • Trynbald

  Hon hamnar garanterat nere hos Lucifer.

  Gilla

 • Truthfighter

  ”Spegel, spegel på väggen där, säg mig vem som kulturfientligast i Sverige är”.

  Gilla

 • Bo Rönn

  Sverige behöver en Elia som tar kål på Isebel och hennes falska islamska profeter.

  Gilla

 • Kattsand

  Så kan man se det om islam är det enda som räknas som kultur numera.
  Annars tycker jag är det är kulturfientligt att välkomna en kultur som utplånar alla andra kulturer.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Hon borde ha hijab, va 24 h thailändska i hemmet, och inte få gå utanför hemmet förutom att hämta mer än 3 barn på dagis, och till imam ali mosken på Datavägen varje söndag till indoktrinering av barnen. Enligt nya moderaten Ablisak Waberi, nej just han e ju sunni.

  Gilla

 • eva

  Om jag skall tala för egen del så baaaara äääääälskar jag att vara ”kulturfientlig.”

  Gilla

 • Ståfräs

  Feminism o kommunism i ett ord, grattis alla(h) som fortfarande är med i denna filial för IS.

  Gilla

 • Monica

  Hon är så politisk korrekt så att det är vedervärdigt. Är det av feghet för att ha god relation med de som har tillsatt henne?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Kan ha fel men tyckte att hon i en intervju i TV tydligt betonade att hon tillhörde gruppen av idag heliga invandrare !
   Detta ska ju alltid framhävas i media då blir det genast mer gråtmilt och mycket mysigare.

   Gilla

 • ossie

  Man frågar sig hur det är ställt i Svenska Kyrkan att denna vidriga muslimkärring får hållas. Tack och lov att man inte är med och finansierar denna katastrof.

  Gilla

 • age

  Ja, nu är även vår kristna kultur, vår statsreligion, vår kyrka är involverad i att islamisera vårt fosterland!

  Hur långt vill du att det ska gå?
  Vad gör du för att rädda våst fosterland, vår kultur, det vi äger?
  Känner du dig trygg?
  Känner du dig nöjd med utvecklingen i vårt fosterland?

  Jag är rädd!

  Gilla

 • Mm

  Djävulen har börjat styra för mycket i vår kyrka. Nu har han satt sig i toppen av vår kyrka.

  Gilla

 • Blodsven

  Kärringaset måste ha fuskat sig igenom teologistudierna eftersom hon inte har en susning om mördarsekten islam…

  Gilla

 • Mimi N.

  Kristna i Sverige lider under en svår prövning: att kyrkan ska ha en demon till tjänare ! Hur tål gud en sådan styggelse ?

  Gilla

 • svensson

  Står mer och mer klart att det var rätt att gå ur kyrkan när denna varelse blev ärkekräk.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: